Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@renimac srdco, neviem, či si už videla tuto reláciu, ale bola tam časť, kde presne jeden vajcovod chnapol po vajíčku z ineho, len sa mi to nechce hľadať 😁
Vramci nezamestnanosti popozeraj 😜 aj táto časť je dosť brutálna, žena sa snažila o dieťa 13 rokov...
@emakiki prepac, ale @nataliuska poznam osobne a je tá posledná, ktorá by isla riešiť každého 😀 😀 😀
@senselinka kuknem to 😉
@renimac akoze brutalne veci, fakt... Myslím, že niektoré z nas sa mame čo učiť stále... O trpezlivosti, bojovnosti, vytrvalosti... Keď budem znovu na dnes, asi si to zas pozriem 😀
A hlavne to dáva mega nádej, že VZDY to ide!!!
@senselinka to bola ta co nemala oba vajcovody? Ci este ina?
@renimac neviem, ja som pozerala jeden vecer asi 6 časti, uz si presne nepamatam 😂
Len som pri tom často na teba myslela, že ti to musím poslať... A teraz mi to tak dotuklo, keď si sa pýtala, že ešte som nie 😛
Baby vyznate sa niektora do hormonalneho profilu?
Brali mi krv v 4 den no skor daco medzi 3-4 dnom, lebo menstru som dostala na vecer a vyslo mi vsetko ok, v norme. Len kukam tie referencne hodnoty a tam su strasne velke rozptyli. Kolko je podla vas idealna hodnota amh?
@senselinka no tato otehotnela bez vajcovodov 😀 ...OK, asi zacnem verit na zazraky.... Videla si film Zazraky z neba?
@renimac nie, ale ja som za posledné dva roky nevidela asi žiadny film 😀
@senselinka tak tento je podla skutocnych udalosti. Smrtelne chore dievcatko, ktore sa zazracne uzdravilo padom na hlavu z 9 metroveho stromu. Bolo to asi vo vsetkych americkych spravach. Cela rodina sa modlila k Bohu. Fakt silny film, revala som ako mala.
@martinaj @denidi @renimac @senselinka dakujem dievcata ;)
@denidi hej mam tam referencne hodnoty podla veku. Mam tam pre vek 30-34 0,67-7,55 a mam 2,08 co je sice v norme ale je to skor nizsie cislo. Vyssie ale ze tiez ne i dobre, lebo to moze signalizovat pcos ale nizsie zase uz malo vajec alebo malo dobrych vajec?
Tak uz ale co by som chcela, ved som stara kǒrka 😂😂😂
Moje žienky kľud už ja sa nehnevam trošku mi prišlo ľúto poplakala som si a už je dobre 👌 prajem nám všetkým aby vyšlo to co každá chceme 😘

@emakiki ak to niekto da na verejne forum, musi s tym ratat..... a poda mna nataliuska nespravila nic zle, len to dala dokopy...... nenarusila ani jej sukomie, ani nic...