icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

martinaj
27. jún 2016

@renimac a budes free 😀 parada

renimac
27. jún 2016

@martinaj tak od 11.7. asi nastupim do novej prace, ale predtym este pojdem na Pohodu sa vyblaznit 😀

martinaj
27. jún 2016

@renimac no pekne 😀 spravit dieta pod stanom 😂

jarushka1981
27. jún 2016

@aluska2999 mne 12.2.

jarushka1981
27. jún 2016

Takze dnes som bola prvý krat na kontrole. Fazuľka ma 9mm a. Srdiečko jej bije ako zvon. Doktor povedal že je všetko ok. Tiež ma pripravil, že pôjdem na jedno špeciálne vyšetrenie do Martina, kedže moja druha dcéra mala vývojovú vadu, ktorú v 10 mesiacoch lekári v Prahe vyriešili operáciou. Ale chce si byt istý. Vravel že v nejakom 16 tt tam pôjdem. Tiež ma samozrejme bude čakať amniocentéza kvôli veku. Dosť bolo lekárov.... Teším sa že je všetko ok.

renimac
27. jún 2016

@renimac ta co si? vtedy mam termin MS 😀

butterfly333
27. jún 2016

@jarushka1981 gratulujem. A pojdeš na tu amniocentezu? To je odber plodovej vody že? Nebojiš sa nieje to rizikove?

martinaj
27. jún 2016

@renimac aha, luxus 😁 nebooooj ziadna MS na pohode 😆

jarushka1981
27. jún 2016
renimac
27. jún 2016

@martinaj ak aj dojde, budem velmi vdacna ak pride pred Pohodou alebo po nej... lebo teda na festivale behat s vlozkou....

jarushka1981
27. jún 2016

Neviem sa na tu fazuľku vynadívať.

kakatulik
27. jún 2016

@jarushka1981 ja by som na amnio nesla ani za svet.Da sa to odmietnut.Existuju aj ine vysetrovacie metody....aj ked mozno nieco stoja.

jarushka1981
27. jún 2016

@butterfly333 pôjdem. Je to bezpečné, dám sa potom na týžden vypísať, aby sa maternica zregenerovala. Ked som bola druhy krat tehotná mala som 26 a nič nenasvedcovalo tomu, že sa mi nenarodí zdravá dcéra. A predsa sa stalo. Preto aj Dr. ma chce poslať na vyšetrenia navyše.

jarushka1981
27. jún 2016

@kakatulik áno, je to každého slobodne rozhodnutie. Je aj neinvazivna Metoda z krvi, a epreplaca ju poisťovňa. Stojí 300€. Je to novinka, ktovie na kolko percent je možné jej veriť.

jarushka1981
27. jún 2016

@kakatulik uvidíme, času na rozhodovanie je dosť.

kotatko1232
27. jún 2016

@renimac mna tak rano bolel lavy vajecnik ale to koli tej ovulke mam ju mat tento tyzden....

kakatulik
27. jún 2016

@jarushka1981 Ved ano,ono zalezi na tom,ze ako,alebo co toto,alebo akekolvek vysetrenie ovplyvni....

renimac
27. jún 2016

@kotatko1232 ja mam uz 3 dni po ovulke a boli stale rovnako... ale asi to bude ta tekutina, co pisali baby vyssie.

kikushaa
27. jún 2016

@ammy311 ja som mala tiez gravid testy nakprv skoro neviditelny duch potom uz troska silnejsi a prd z toho, ale teda kanalik mi uz urobil aj lady max 😀

senselinka
27. jún 2016

@martinaj
@renimac ja 1dpo 😅
Kedy dame vino? 😀 😀 😀

renimac
27. jún 2016

@senselinka mozeme buduci tyzden 😀 ale nejake ine ako naposledy 😀

senselinka
27. jún 2016

@renimac ja akurat cestujem k nasim na Liptov, ale v sobotu sa vraciam, takze buduci tyzden v pohode 😉 Jasneee, dame ine, alebo nealkoholicky drink, lebo uz budeme zase vsetky tehule 😀
Hm, @martinaj ?

renimac
27. jún 2016

@senselinka 😀 😀 😀 mozem pondelok-streda, potom ideme na Pohodu 😉

andrejta
27. jún 2016

@butterfly333 ja som bola pri prvom a vsetko bez problemov. Ziadne vysetrenie nie je 100 %-ne, ale amnio je z nich najpresnejsie. Zatial ho nic nepredcilo, ani Trisomy test

popilka
27. jún 2016

@monilik Tak rychlo do lekarne. Na hlas si kup kalciovz sirup a na meskajucu ms tethu test 😀 Som zvedava 😉

jarushka1981
27. jún 2016

@andrejta presne tak, najviac vedeckých štúdii.

luciskooo
27. jún 2016

@monilik som tu nebola cely vikend a ako citam este stale cakas..paraaaadicka..vyzera to nadejne..sup ten test..uz som zvedava

megica33
27. jún 2016

Tak babule test ktory ma uplne presvedcil - lady max❤️❤️❤️ Teraz robeny 🙂 Dufam ze si Mozem dat pokoj s testami na 9 mesiacov 😍😍😍

monilik
27. jún 2016

@popilka kalciak pijem na litre 😀 a kamoska mi doniesla Homeowox ze jej zabera tak aj ten cmulam... uz sa to trochu zlepsuje, ale rozpravam jak z plechoveho hrnca... do lekarne som sa nedostala, lebo jak sme vysli von som chytila alergicky zachvat z tych debilnych trav co tam teraz kvitnu a po polhodine som sa musela vratit domov s opuchnutymi cervenymi svrbiacimi ocami kaslom a vodou tecucou z nosa 😖 nemam uz ani lieky doma musim si dat predpisat... to aby si muz zobral dovolenku nech sa dostanem k doktorke 😒 neviete niekto ci zabera homeopatikum Rhynallergy?

monilik
27. jún 2016

@megica33 krasne kolajnice, myslim ze uz aj tento test bol zbytocny 😉