Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
Baby, ja uz som nanervy..mne ta ovulacia nie a nie prist..som 15DC a ovu testy negativne :(
@calmmeadow Ďalšomesačné snaženie zhááájenéé 😀 😀 😀
@simisk 35 mam a robia to práve od tohto veku.
@junacik gratulujem - krasne koľajnice.
Držte palce žienky zajtra idem na endokrinológiu na kontrolu bojím sa lebo ta štítna je sviňa a do toho dnes v
V mobile doktorka odmerana že ona ma nemá kedy vyšetriť že ide na dovolenku a že neskôr sa nedá bo bude neskoro tak ze jedine zajtra ešte že som volala... Aspoň by ma mohla pochopiť nakoľko sa bojím a už som potratila... Toto je prístup až mi ľúto prišlo ako by som ju otravovala alebo som nemala otehotnieť tak mi to prišlo :'(
Baby dnes uz mam vytok biely vodnaty...teraz som bola na wc a na papieri bol taky
@junacik super gratulujem
poprosim tehu bacilkyyyyyyyy 🙂
@kotatko1232 a tebń vytok co znamena??
@megica33 krásne koľajnice. Uz len dávať na seba pozor.
Ahojte prosim o radu ked ste uzivali infolic neboleli vas prsia a nemali ste ich zvecsene? Ja uzivam cca mesiac a pol a od poslednej mens. Ma stale bolia na dotyk su zvecsene a to mam mat uz dalsiu menstruaciu. Môžu ma boliet s infolica? Alebo mam ist k lekarovi ze sa ma bolia?
@aluska2999 tiež som bola na endokrinologii. Euthyrox mi zvýšila zo 75 na 100. Prechádzala som na vyššiu dávku 8 dni. Celkom to moje telo zvládlo, myslela som, že mi bude búšiť srdce z takej dávky ale v pohode.

Okej dievcata tak dakujem pekne za rady. Skusim este testnut vecer ale zajtra doobeda. Lebo inac som zatial testovala vzdy o 4 poobede. Vcera bol uplne biely a dneska mi uz ukazalo aj ciarku tak dufam ze ovu je uz na ceste.