icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

kakatulik
27. jún 2016

@mojezlate jaaaj ja ze mas zajtra este len dostat.......joooj

mojezlate
27. jún 2016

@kakatulik ved to a ta bolest a napinanie prsnikov uz mesiac je velmi neprijemna

aluska2999
27. jún 2016

@jarushka1981 len ja mam zápal a zníženú funkciu iba počas tehu mávam lieky euthyrox 25

kotatko1232
27. jún 2016

@barbi339 hahahaha ked mas mat ovulaciu a vyteka s teba nieco a to sa vola tak ako som pisala 😂alebo to ma iny nazov.kedze na nete som to nasla pod takym nazvom.

alexwarring
27. jún 2016

@simisk ha ha dakujem pekne 🙂 no moj tiez nic moc, bol biely :( a do rana ma aj prsia zacali boliet, este sa to da vydrzat ale najviac citim lave, ujuuuj...

co take sa ti snivalo?

alexwarring
27. jún 2016

@monilik ha ha ha, to si viem zivo predstavit, aj ja sa smejem prepaaaac 🙂 😀 😀 😀

dejna20
27. jún 2016

@kakatulik no mne to nestihol spravit rozsirene lebo mi do toho vosla ta laparka.

simisk
28. jún 2016

@alexwarring no ja budem testovat asi az zajtra,lebo uz nemam test a do mesta daleko.Ale na to ako mi je na prd,tak myslim alebo skor citim ze asi budu uz kolajnicky silnejsie.Celu noc som bola hore,mala som bolesti,spodok brucha....no hrozne.Hned som si pripomenula casy z pred 10rokov ked som cakala dceru a preplakala cele tehu.Som sa bala ale doky mi stale dokola opakovala ze nech sa nebojim ze to je dobre ze v maternici rastie plod tak sa napina preto tie bolesti.Tak podla tych bolesti myslim ze som.A co sa mi snivalo?Nooo to si sa ma mala opytat vcera dnes uz neviem,ale nieco v tom zmysle ze sme sa stretli v TO 😁

junacik
28. jún 2016

@jarushka1981 ahoj, prosím Ťa kolko más rokov?

junacik
28. jún 2016

@megica33 ahoj, držím nám palce, daj vedieť ako si dopadla, ja idem zajtra k Dr. a objednala som sa k inému, ale poznám ho už trošku ma riešil pri prvom tehu, je veľký odborník tak dufam, že mi pomôže, držím nám palčeky🙂

junacik
28. jún 2016

@zunajda ďakujem veľmi pekne a posielam bacilky🙂

junacik
28. jún 2016

@jarushka1981 ďakujem a dúfam, že to potiahneme spolu do konca🙂

junacik
28. jún 2016

@kotatko1232 ahoj držím palčeky aby Ti to tento mesiac vyšlo a posielam veľľľaa bacilkov, jasné že tehu🙂

kotatko1232
28. jún 2016

@junacik dakujem no duuufam uz mam od druhej tehu bacilky cize dufam ze sa podariiiii

monilik
28. jún 2016

@popilka mne nie je sudene testovat 😠 vcera som uz nestihla lekaren vecer a dnes reku behnem si rano ked pojdem s malym do skolky... sak Dr. Max otvaraju o deviatej!!! a to som sa tam kilometer trepala a som tam bola o osmej a tato nasa minilekaren ma dovolenku 😖
este mam aj tu sprostu alergiu 😢 ale hlas sa mi uz vracia 😀 je to na dobrej ceste... este sice nemozem celkom kricat, ale uz aspon nemutujem 😀

monilik
28. jún 2016

@alexwarring 😀 aj ja by som sa smiala keby sa to stalo niekomu inemu 😀 😠

monilik
28. jún 2016

@popilka pockam do vikendu a testneme spolu 🙂

monilik
28. jún 2016

@kotatko1232
@barbi339 dievcata, cervikalny hlien sa to vola. studujte: http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...

renimac
28. jún 2016

@monilik ja skusim v pondelok asi 😀

kikushaa
28. jún 2016

baby tak tento mesiac asi zas nic z toho, zacinama predmenstruacne pobolievat brucho 😠 tak uz len cakat do nedele alebo pondelka netesim sa, lebo budem 10dni na chate bez vody a elekkriny sprchovat sa cez solarnu sprchu 😨

alexwarring
28. jún 2016

@simisk mozno raz i to bude 🙂 Prajem Ti nech len kolajnicky silneju, daj potom vediet ako dopadol testik 🙂

simisk
28. jún 2016

@alexwarring a si nemala nic ani ducha?No ja sa moc este netesim lebo ja som robila Mamatest ten tycinkovy a tie vraj duchuju,tak este sa netesim,ale uz som si ten isty robila aj pred mesiacom a bol biely ako sneh,vtedy neduchoval,az vcera zaduchoval.Idem teraz do mesta,tak kupim nieco lepsie a zajtra rano skusim aby som vedela ci mam volat doky ci neplanuje dovolenku.

simisk
28. jún 2016

@alexwarring ja som rodacka z Topolcian tak preto som ti pisala ze dame rande sak do Nitry uz potom neni daleko

alexwarring
28. jún 2016

jj vidim, nie som priamo z NR ale co by kamenom dohodil 🙂

Nie, ten vcerajsi ani ducha, ale bol to posledny mama test ked budem mat bud. cas ist do lekarne tak si nakupim nejake ine testy

alexwarring
28. jún 2016

@simisk nejako mi ta neoznacilo v sprave predtym, patri tebe :D noo len z odstupom riadneho casu tam badat nejaky tien ale tak ak by som bola to by uz muselo silniet a nie takto takze tomu sancu nedavam a ako som tu uz spominala niekde uz ma zacali vcera do rana aj prsia boliet, lave viac nez prave, zas nejaky div, ale uz ich citim tak uvidime, co bude vo stvrtok, ale mam tusaka, ,ze mi pridu asi o den neskor

popilka
28. jún 2016

@monilik To je teda fakt smola. Asi naozaj este nemas vediet, ci si alebo nie. Ja budem asi testovat v piatok, ak nepride skor. Ale mozno vydrzim a necham na pondelok. Cez vikend sa mi moc nechce.

simisk
28. jún 2016

@alexwarring sak uvidime ci vo stvrtok dostaneme,lebo niektore dievcence tu pisali ze testy im vysli pozitivne kdesi cosi az aj na 35DC.Mne keby to vyslo tento mesiac mala by som termin v marci presne ako sa mi narodila dcera pred 10rokmi.By to bolo take symbolicke 💖

monilik
28. jún 2016

@popilka UZ MAM TEST len neviem ci mam testovat... 😖 alebo ci este pockat...

kotatko1232
28. jún 2016

baby to je najhorsie ze ja menzes mam dostat az za 19 dni ma asi porazi cakat do vtedy ci sa podarilo alebo nie.😡

kotatko1232
28. jún 2016

@monilik testuuuuj som zvedavaaa 😀