Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@kotatko1232 Hm, asi ako kazdu z nas 😀 😀
@popilka to je strasne cakat wrr to nemam rada na nieco cakat .do konca tyzdna sa este posnazime aj kazdy den a uvidime.prave vtedy budeme na dovolenke ako mam dostat.
@kotatko1232 No ved, furt na nieco treba cakat. Najskor ovu, potom ms, ci pride, potom 9mesiacov na babo.... Ale nevadi, vydrzime. A snazit sa staci obden, aby stihli spermie dozriet.
@popilka no na babo cakat to mi nevadi aj 3x do roka 😂a vidim ze niekto caka babenko monuliik
@monilik gratulujeeeeeeeeem poprosim tehu bacilkyyyyyyy 👏
@monilik no čo to vidím 😆 super mooooc gratulujem a držím palčeky. Poprosím tehu bacilky.
Teraz som si vyrobila taky stres tym testom ze sa cela trasiem 😕 tak toto som fakt necakala...
@kotatko1232
@butterfly333 plujem kočky, nech sa to na vas cim skor nalepi 😉
@monilik no ved ti meskali tak to uz bolo divne predsa.ci tebe meskavaju??superr tesim sa stebou. cize 3 babenko 😉
@kotatko1232 meskala, ale som chora, tak som myslela ze z toho, bo v aprili tiez meskala tyzden ked som bola chora...
@monilik dakujem mojaaa dufam že si dobre doplula. A už ti ms mešká?? Super teším sa s tebou. Aj ja som bola taka roztrasena minuly cyklus ked som si našla na tehu //. Je to super pocit.
@monilik jaj aha .a to babenko ste chceli??mi mame len 3rocnu slecnu a bojim sa aby som zvladala 2 deticky aj ked tuzim mat 2
@butterfly333 som 29DC, mavam 25 dnove cykly... meskava mi ms ked som chora a teraz som chora 😲
@kotatko1232 keby sme ho nechceli tak nie som medzi snazilkami... 😅
@butterfly333 uvidis teraz sa to podariii 😊musis verit a este tie bacilky dostavame.nebooj tento mesiac to bude 😉
@megica33 gratulujem k riadnym koľajniciam 👏
@monilik ja mavam 30 -31 cykly.
Tak dievcata - alchemilka do ovulky, kys. listova kazdy druhy den, milovanie odzadu 😀 a polezat si po styku aspon hodku a snazilkovali sme dokopy 3krat... uplne mimo ovulky 😅

@simisk ja mam v TO rodinu 🙂