icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

monilik
28. jún 2016

@jarushka1981 asi keby mam parik tak to uz nechame tak, ale stale sa citim taka "nenaplnena" 😀 tak traja chalani uz budu isto dost 😀 😀 😀

lilcek
28. jún 2016

aj ja dufam ze sa podari moc neverim sme pred mesiacom prisli v 6tyzdni oa miminko tak dufam ze do septembra to vide i ked je to skoro

kakatulik
28. jún 2016

@zunajda o jeje. Ale ved uvidis zajtra.

kakatulik
28. jún 2016

@butterfly333 ok. Tak to tdk urobime😀

zunajda
28. jún 2016

@kakatulik dnes mi je celý deň zle...ak príde ms, nebudem nadšená ale svet sa nezrúti...ešte raz sa snáď zadarí. Jednu čerticu mám už doma...v nedeľu oslavujeme 7rokov.

zunajda
28. jún 2016
kakatulik
28. jún 2016

@zunajda ta nevolnost je velmi dobre znamenie. Velmi ti to zelam.

kakatulik
28. jún 2016

@zunajda krasne babenko. Vf bude este neboj.

zunajda
28. jún 2016

@kakatulik Aj ja prajem každej snažilke vytúžené dieťatko.

butterfly333
28. jún 2016

@kakatulik ako??čo,??

butterfly333
28. jún 2016

@zunajda jeeeeeeee krásne bábo to je čie??? 😀 😀 tvojeee?,nádhernučkéé

kakatulik
28. jún 2016

@butterfly333 no s tym fraxiparinom a tak ked budes tehu 🙂 🙂 🙂

butterfly333
28. jún 2016

@kakatulik mne nejaké ine hovorila ale to je jedno budem si ich pichat aj celý život ked to pomože.

luciskooo
28. jún 2016

@monilik aaaaaanooo..je to tam..verila som tomu!!! Gratulujem velmi.☺

ajana1
28. jún 2016

@monilik super gratulujem! To aby som aj ja sla testovat. Inak mas vo stvrtok vecer cas ist na malinovku?

anajko
28. jún 2016

Tak ja mam dnes ovulku,prvý pokus zahájený 🙂

monilik
28. jún 2016

@luciskooo dakujem 🙂
@ajana1 dakujeeem 😀 ano, mozeme ist na dzusik 😉 kedy a kam?

simisk
28. jún 2016

@monilik ja som si vcera rano robila mamatest,ten zaduchoval tak mi srdiecko poskocilo,dnes som sa dostala do lekarne kupila tento Lady Max uz som nevydrzala a urobila teraz vecer....nic biely ako stena.Taaaak mi je tazko😢.Mala by som dostat az vo stvrtok alebo v sobotu neviem presne lebo naposledy som to mala take divne najskor dva dni len take hnedaste spinenie a potom dva dni slabe krvacanie tak neviem od kedy mam ratat 1DC kedy vlastne bol.Ja som fakt myslela ze sa zadarilo ked to krvacanie bolo take slabe a len par dni.A ten falosny vcerajsi duchovy test 😢😢😢.Mne uz asi ani popluvanie nepomoze😔

jarushka1981
28. jún 2016

@monilik a u mna 3 baby? To bude srandy kopec. 🙂 🙂 😀

ajana1
28. jún 2016

@monilik co tak stvrtok vecer do kastiela v zaturci alebo do nespra

monilik
28. jún 2016

@simisk nestracaj nadej, este nie je nic stratene 😉 ja som mala ms dostat v sobotu ale myslela som ze mam posunutu lebo som cela nejaka odpalkovana... myslim ze je zbytocne testovat pred MS. este vydrz par dni a uvidis. plujeeeeem 😀 a drzim palceky 😉

monilik
28. jún 2016

@ajana1 pisem IP 😉

monilik
28. jún 2016

@ajana1 Nespro nepoznam 😲 do kastiela mozeme 😉

zunajda
28. jún 2016

@butterfly333 moje,moje 👶...10 hodín po pôrode a ani sa mi veriť nechce, že v nedeľu bude mať 7rokov

anajko
28. jún 2016

@simik mne minule tehu tiež cez deň neukazal,ak nevydržís,kúp ešte jeden a skús rano

simisk
28. jún 2016

@anajko to ozaj?Lebo vcera rano ze fakt bola slaba ciarka,dnes som si kupila a teraz vecer som nevydrzala ale strasne malo som pila cele poobedie.V podvedomi si opakujem nech sa netesim ze mozno to tento mesiac nevyjde,ale aj tak to sklamanie nakoniec strasne boli.Uvidim ci dostanem do vikendu,ak nie odtestujem az v sobotu rano.

monilik
28. jún 2016

@simisk nestresuj sa zbytocne testami a pockaj este par dni. 😉

aluska2999
28. jún 2016

Žienky ja sa tak bojím 😰 dnes som bola u doktorky na kontrolu štítnej jedny výsledky dobre jedny zle kontrola o mesiac dala mi na ráno euthyrox 25, gynekológ duphaston ako pre babo urobím všetko ale kiežby to pomohlo a bolo všetko v poriadku mrzí ma ze ako 25ročná už musím byť tak dopovana liekmi :'( každý deň myslím na fazuľku či rastie či má počuje že nechcem aby ma zase opustila,chcem si ísť nabrať vodu na Staré Hory a potierat si aj bruško aj sa modlím tak dúfam že má Pán Bozko vypočuje inak by som to už asi neuniesla ani fyzicky ani psychicky.... Aj vám žienky prajem krásne coskore // a nám tehulkam zdravé a bezproblémové akotak tehotenstvo 😘

junacik
28. jún 2016

@monilik krásne gratulujem 🙂

monilik
28. jún 2016

@junacik dakujem 🙂