icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

renimac
3. máj 2016

@pepka123 tak snad sa aj my coskoro pridame 🙂

pepka123
autor
3. máj 2016

@renimac ja verím že áno 😉

kchan
3. máj 2016

@pepka123 gratulujem zakladačka diskusie 😁🎉🎊🎉a prajem krásne tehulkovanie 😇😊 dúfam, že všetky ťa budeme nasledovať 😉

butterfly333
3. máj 2016

@pepka123 Supeeeer moooc gratulujem vedela som že to bude tehu prejem všetko dobré 😉 😉

jaannah
3. máj 2016

@pepka123 gratulujem a prajem všetko dobré

dejna20
3. máj 2016

@pepka123 gratulujem 😀 a ty si to teda do maja stihla 😉

pepka123
autor
3. máj 2016

@kchan
@butterfly333
@jaannah
@dejna20 ďakujem vám žienky, tak teda dúfam že každá čo ste tu do toho septembra otehotniete 😉 jasné?! 🚼🍀🍀🍀

renimac
3. máj 2016

@pepka123 ja by som to najradsej stihla este tento mesiac, lebo mam 30-ku 🙂

renimac
3. máj 2016

@butterfly333 a ty ako mojka? Citis PMS alebo nie? Joj, keby to aj Tebe vyslo 😉.

veroniq85
3. máj 2016

@pepka123 gratulujem 😘 dufam ze sa coskoro pridame aj my ostatne

veroniq85
3. máj 2016

@pepka123 a ešte som sa chcela opytat myslis ze ti inofolic pomohol? Dakujem

butterfly333
3. máj 2016

@renimac nie moja ja nikdy pms nemávam preto vobec nič necítim ale dnes som mala na toaletaku ružový výtok tak zajtra pride ms.

8291
3. máj 2016

Tak dnes poobede sme dotestovali 😞 ,nevadí ideme ďalej.

pepka123
autor
3. máj 2016

@veroniq85 asi pomohol aj keď som ho brala len tento mesiac takže asi niečo na ňom bude že pomáha lebo od decembra až teraz sa zadarilo 🙂 takže ja za seba odporúčam vyskúšať aj keď je drahý...

pepka123
autor
3. máj 2016

@renimac držím palce nech sa vám to podarí :-* 🍀🚼🐧-> to je akože bocian 😂😁

renimac
3. máj 2016

@pepka123 😀 😀 😀 dakujem

renimac
3. máj 2016

@veroniq85 s tym inofolicom je to tak ako s ostatnymi pripravkami. Polke pomoze, polke nie. Mne rozhadzal cyklus, ktory som mala cely zivot pravidelny a pribrala som z neho. Ale treba vyskusat, kazda sme ina a mozno Tebe pomoze 😉.

zuzanka_h
3. máj 2016

pridavam sa! zatial sa snazime od januara a nic tak snad to toho septembra to dame

hopko
3. máj 2016

Ja som inofolic brala dva mesiace a teraz beriem len kyselinu l.a dnes som testovala a našla ducha tak skúsim o dva dni a uvidím do ms mám ešte týždeň ale ovu som mala na 10 DC takze som 10 dpo

hopko
3. máj 2016

A už mám všetky príznaky rano som sa skoro povracala zo žuvačky poobede som vyliala kávu nedala sa piť a o 18 som zaspala na gauči a to sa mne teda nestáva a celé poobedie som predychavala veľmi zvláštne pocity a jedla som piate cez deviate ...na parádu

veroniq85
4. máj 2016

@renimac hej vsak uvidim ale tak samozrejme nebudem klamat ze dufam ze by mi mohol pomoct. Skusame este len asi od konca januara. Prvy syn sa nam podaril do pol roka a teraz v marci mal 2. Ale mam pocit ze ten tlak pri druhom je este vacsi ako pri prvom. Vcera sa ma traja ludia pytali ze druhe nechces a kedy bude. No hroza stale odpovedat na tieto otazky. A potom aby clovek na to stale nemyslel a nebol bol tlakom 😁

veroniq85
4. máj 2016

@hopko tak to vyzera nadejne😀 drzim palce😉 a kolko ste sa snazili?

zvedava29
4. máj 2016

@pepka123 gratulujem a želám všetko len to naj,....., teraz by sme mali nasledovať autorku skupiny aj my... 🙂

leelloo
4. máj 2016

ahojte dievcata, pridavam sa aj ja. Uz je to rok, co sa snazime, doktori mi sice povedali, ze otehotniet prirodzene u mna je mala pravdepodobnost, ale nie je to nemozne. Momentalne cakam na schvalenie na ivf, nasadila som kopec vitaminov, cvicim Mojzisovu a veriiiiim...nadej umiera posledna 🙂

matulikm
4. máj 2016

@leelloo Držím palčeky 🙂 ako píšeš, nádej umiera posledná 🙂

butterfly333
4. máj 2016

@renimac Ahoj no ja hlásim dnes 1DC. 😒

renimac
4. máj 2016

@butterfly333 to ma mrzí ☹

denidi
4. máj 2016

Dostala som srdiecko,neviem od koho,ale moooc dakujem 🙂 potesilo 😉

denidi
4. máj 2016

@butterfly333 ach,škoda moja,vyzeralo to tak nádejne...ale verim,že tentokrat to už vyjde

butterfly333
4. máj 2016

@denidi aj mna to mrzí ale konečne prišla a ide leto pekne sa to hádam zadarí.
@renimac