Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@pepka123 Supeeeer moooc gratulujem vedela som že to bude tehu prejem všetko dobré 😉 😉
@kchan
@butterfly333
@jaannah
@dejna20 ďakujem vám žienky, tak teda dúfam že každá čo ste tu do toho septembra otehotniete 😉 jasné?! 🚼🍀🍀🍀
@butterfly333 a ty ako mojka? Citis PMS alebo nie? Joj, keby to aj Tebe vyslo 😉.
@renimac nie moja ja nikdy pms nemávam preto vobec nič necítim ale dnes som mala na toaletaku ružový výtok tak zajtra pride ms.
Tak dnes poobede sme dotestovali 😞 ,nevadí ideme ďalej.
pridavam sa! zatial sa snazime od januara a nic tak snad to toho septembra to dame
Ja som inofolic brala dva mesiace a teraz beriem len kyselinu l.a dnes som testovala a našla ducha tak skúsim o dva dni a uvidím do ms mám ešte týždeň ale ovu som mala na 10 DC takze som 10 dpo
A už mám všetky príznaky rano som sa skoro povracala zo žuvačky poobede som vyliala kávu nedala sa piť a o 18 som zaspala na gauči a to sa mne teda nestáva a celé poobedie som predychavala veľmi zvláštne pocity a jedla som piate cez deviate ...na parádu
@renimac hej vsak uvidim ale tak samozrejme nebudem klamat ze dufam ze by mi mohol pomoct. Skusame este len asi od konca januara. Prvy syn sa nam podaril do pol roka a teraz v marci mal 2. Ale mam pocit ze ten tlak pri druhom je este vacsi ako pri prvom. Vcera sa ma traja ludia pytali ze druhe nechces a kedy bude. No hroza stale odpovedat na tieto otazky. A potom aby clovek na to stale nemyslel a nebol bol tlakom 😁
ahojte dievcata, pridavam sa aj ja. Uz je to rok, co sa snazime, doktori mi sice povedali, ze otehotniet prirodzene u mna je mala pravdepodobnost, ale nie je to nemozne. Momentalne cakam na schvalenie na ivf, nasadila som kopec vitaminov, cvicim Mojzisovu a veriiiiim...nadej umiera posledna 🙂
@renimac Ahoj no ja hlásim dnes 1DC. 😒
@butterfly333 to ma mrzí ☹
Dostala som srdiecko,neviem od koho,ale moooc dakujem 🙂 potesilo 😉
@butterfly333 ach,škoda moja,vyzeralo to tak nádejne...ale verim,že tentokrat to už vyjde

@pepka123 tak snad sa aj my coskoro pridame 🙂