icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

kvetinka18
29. jún 2016

Tu je lepsia foto. Fakt neni pozitivny? A robim nocne, cize tento moj moc neberem ako ranny 🙂

butterfly333
29. jún 2016

@kvetinka18 noo na tejto foto vyzerá lepšie, 😉 no malilinko mu chýbala a tosi robila teraz rano??Ak si po nočnej a pojdeš spat tak potom ako vstaneš skus ešte jeden.

megica33
29. jún 2016

@kvetinka18 no tu už vyzera pozitivne ale podla mna budes mat este aj silnejsi ak si urobis niekedy okolo 6tej vecer 🙂 ale kazdopadne je to pozitivne 🙂

kvetinka18
29. jún 2016

@megica33 @butterfly333 už som tak či tak znásilnila svojho chlapa 🙂 viac už testovať nebudem. Až tak o 14 dní 🙂

kakatulik
29. jún 2016

@zunajda no ale co ja viem,to by mohlo byt vselico. Teda okrem ovulky.

veroniq85
29. jún 2016

@kvetinka18 podla mna vyzera ten ovu test dobre takze fajn ze si skočila na chlapa😉 teraz treba este pockat na vysledok😊 drzim palce

zunajda
29. jún 2016

@matilda72 ja by som mala dnes dostať ms

zunajda
29. jún 2016

Nechám sa prekvapiť, ale ak príde ms...končím s testovanim a meranim.

monilik
29. jún 2016

@alexwarring dakujem 🙂 posielam bacily!!!
necitim sa inak, akurat som nejaka zadychana a kruti sa mi hlava, ale to len posledne dva tri dni. inak vsetko ako pred ms (bolesti brucha, zmeny nalad a zachvaty zravosti)

monilik
29. jún 2016

stojim si dnes v rade v lekarni ze si kupim nieco na odopchatie nosa co sa moze v teho a zrazu tma a prebrala som sa rozplesknuta na zemi vedla syna v kociku s nohami na stolicke a s tlakomerom na ruke... 😅 😕 tlak 87 na 55... uz to zacina 😖
ponaucenie - nevychadzat z domu...

matilda72
29. jún 2016

@zunajda no lebo ja som mala tak že čiarka bola silnejšia ako kontrolná ale skôr by som robil tehu test, ja som si ovu robila len tak ked už som mala na tehu // ale držím palce ak nie teraz tak to určite vyjde. mne sa inak osvedčilo, netlačiť na to tak. síce som myslela na tehu ale boli sme s mužom mimo domu a vtedy sa podarilo. držím palce 😉

jarushka1981
29. jún 2016

@monilik musíš si dávať na seba pozor. Veľa piť. Tiež sa mi krúti hlava. Zatiaľ ma však nikde nezbierali 😀

alexwarring
29. jún 2016

@monilik jejo, no aspon, ze sa to stalo v lekarni a mala si hned pomoc. Davaj na seba pozor

monilik
29. jún 2016

@jarushka1981
@alexwarring davam si pozor dievcata, vodu mam vzdy pri sebe 😒 neviem co s tym tlakom budem robit. aj v druhom teho som odpadavala kvoli tlaku 😖

alexwarring
29. jún 2016

@monilik bud nevychadzat z domu, alebo mat vzdy po ruke niekoho dospeleho, kto by ti vedel hned pomoct :/ insie ma nenapada

junacik
29. jún 2016

@aluska2999 ahoj, takže dnes vyšetrenie som 5+5 a nasadil mi duphaston neviem či mám byť rada alebo nie. Ale aj tak povedal že keď má dôjsť k najhoršiemu tak tomu nepomôže ani ten☹ Hlavne musím byť kľudná lebo v robote máme stresy a to mi neprospieva. Ako sa berie ten duphaston?

junacik
29. jún 2016

@martinaj áno pojem si mladá je relatívny, ja som ale nenapísala že keď si mladá tak strata dieťaťa bolí viac alebo menej. Ale že keď máš 20 a prídeš o dieťa tak maš ešte cca18 rokov aby sa ti to podarilo ale keď prídeš o dieťa v 38 tak ta šanca je neporovnatelne menšia☹ to som mala na mysli. Lebo sú tu aj také baby a ja už skoro patrím k ním a už toho času nemáme veľa.

popilka
29. jún 2016

@monilik Fuha, tak to mas riadne nizky. Ja mavam tiez tocaky a nizsi tlak, ale nie az tak. No asi fakt len nechodit von v takych horucavach. 😒

monilik
29. jún 2016

@popilka ... idem dnes s mladsim po starsieho syna do skolky bo muz pride az o pol siestej... takze uz sa na to psychicky pripravujem 😀 😅 😕

popilka
29. jún 2016

@monilik Hm, tak to nezavidim. Aj ked, mozno aj ja pojdem do skolky pre synovca, ale ja som zatial odpadla len raz a to som nebola tehu. A manzel sa potesil? Uz si mu hovorila? Kedy sa chystas k dr?

kikushaa
29. jún 2016

@monilik nezabudni ak budem tehotna aj ja menime tlaky ty mi das troska z nizkeho a ja ti dam troska z vysokeho 😀

monilik
29. jún 2016

@popilka manzel... 😀 😀 😀 vcera som mu pisala hned ako som spravila test ze ci si je este stale isty ze chce tretie babatko a on ze jasne tak som mu poslala test a cela nazhavena cakala na reakciu 😀 a on ze: " co to tam je? nevidim na to... mame doma zemiaky a ryzu?" 😀 😀 😀 telivo 😀 tak ja ze mam momentalne jednu malu ryzu v bruchu ale skontrolujem aj skrinu 😀 tak mu docvaklo a prisiel domov cely vyskereny 😀
k doktorovi asi o nejake dva tyzdne...

monilik
29. jún 2016

@kikushaa jasneee 😉

popilka
29. jún 2016

@monilik Chlapi.... 😀 Ja som minule tehotenstvo oznamovala drahemu tak, ze akoze prisla posta dcerke. On to otvoril a tam bola taka karticka, ze Jedinacik exp a datum a on az po hodnej chvili pochopil 😀

kikushaa
29. jún 2016

@popilka
@alexwarring v pautok davame to testovanie?

kotatko1232
29. jún 2016

Babule ako som zacala pit tu Alchemiku tak bud nemam ovulku alebo sa mi posunula...lebo uz by som ju mala mat podla telefonu co mi stale presne vychadzala a teraz ju nemam....
to moze byt z toho??

butterfly333
29. jún 2016

@kotatko1232 ovu nebýva každy mesiac rovnako ani ja to tak nemám.

kareta21
29. jún 2016

@kotatko1232 ja som doteraz mavala 26dnovy cyklus a myslela som si, ze ovulku mavam v strede..posledny cyklus bol 29dnovy a MS dosla 13.6...od tohto cyklu som zacala pit alchemilku a testovat ovulaciu..dnes mi vysiel pozitivny ovu test (na 17.DC), cize ovulka bude cca 18. az 19. DC..tak ktovie ci nemam posunutu aj ja..skus si sledovat ovulaciu pomocou testov

kotatko1232
29. jún 2016

@kareta21 a mas uz aj Hlien??

kotatko1232
29. jún 2016

@kareta21 kedze tu v lekarni nemaju ovu testy tak sa riadim iba podla hlienu.