Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@kvetinka18 noo na tejto foto vyzerá lepšie, 😉 no malilinko mu chýbala a tosi robila teraz rano??Ak si po nočnej a pojdeš spat tak potom ako vstaneš skus ešte jeden.
@kvetinka18 no tu už vyzera pozitivne ale podla mna budes mat este aj silnejsi ak si urobis niekedy okolo 6tej vecer 🙂 ale kazdopadne je to pozitivne 🙂
@megica33 @butterfly333 už som tak či tak znásilnila svojho chlapa 🙂 viac už testovať nebudem. Až tak o 14 dní 🙂
@kvetinka18 podla mna vyzera ten ovu test dobre takze fajn ze si skočila na chlapa😉 teraz treba este pockat na vysledok😊 drzim palce
Nechám sa prekvapiť, ale ak príde ms...končím s testovanim a meranim.
@alexwarring dakujem 🙂 posielam bacily!!!
necitim sa inak, akurat som nejaka zadychana a kruti sa mi hlava, ale to len posledne dva tri dni. inak vsetko ako pred ms (bolesti brucha, zmeny nalad a zachvaty zravosti)
stojim si dnes v rade v lekarni ze si kupim nieco na odopchatie nosa co sa moze v teho a zrazu tma a prebrala som sa rozplesknuta na zemi vedla syna v kociku s nohami na stolicke a s tlakomerom na ruke... 😅 😕 tlak 87 na 55... uz to zacina 😖
ponaucenie - nevychadzat z domu...
@zunajda no lebo ja som mala tak že čiarka bola silnejšia ako kontrolná ale skôr by som robil tehu test, ja som si ovu robila len tak ked už som mala na tehu // ale držím palce ak nie teraz tak to určite vyjde. mne sa inak osvedčilo, netlačiť na to tak. síce som myslela na tehu ale boli sme s mužom mimo domu a vtedy sa podarilo. držím palce 😉
@monilik musíš si dávať na seba pozor. Veľa piť. Tiež sa mi krúti hlava. Zatiaľ ma však nikde nezbierali 😀
@monilik jejo, no aspon, ze sa to stalo v lekarni a mala si hned pomoc. Davaj na seba pozor
@jarushka1981
@alexwarring davam si pozor dievcata, vodu mam vzdy pri sebe 😒 neviem co s tym tlakom budem robit. aj v druhom teho som odpadavala kvoli tlaku 😖
@monilik bud nevychadzat z domu, alebo mat vzdy po ruke niekoho dospeleho, kto by ti vedel hned pomoct :/ insie ma nenapada
@aluska2999 ahoj, takže dnes vyšetrenie som 5+5 a nasadil mi duphaston neviem či mám byť rada alebo nie. Ale aj tak povedal že keď má dôjsť k najhoršiemu tak tomu nepomôže ani ten☹ Hlavne musím byť kľudná lebo v robote máme stresy a to mi neprospieva. Ako sa berie ten duphaston?
@martinaj áno pojem si mladá je relatívny, ja som ale nenapísala že keď si mladá tak strata dieťaťa bolí viac alebo menej. Ale že keď máš 20 a prídeš o dieťa tak maš ešte cca18 rokov aby sa ti to podarilo ale keď prídeš o dieťa v 38 tak ta šanca je neporovnatelne menšia☹ to som mala na mysli. Lebo sú tu aj také baby a ja už skoro patrím k ním a už toho času nemáme veľa.
@popilka manzel... 😀 😀 😀 vcera som mu pisala hned ako som spravila test ze ci si je este stale isty ze chce tretie babatko a on ze jasne tak som mu poslala test a cela nazhavena cakala na reakciu 😀 a on ze: " co to tam je? nevidim na to... mame doma zemiaky a ryzu?" 😀 😀 😀 telivo 😀 tak ja ze mam momentalne jednu malu ryzu v bruchu ale skontrolujem aj skrinu 😀 tak mu docvaklo a prisiel domov cely vyskereny 😀
k doktorovi asi o nejake dva tyzdne...
@popilka
@alexwarring v pautok davame to testovanie?
Babule ako som zacala pit tu Alchemiku tak bud nemam ovulku alebo sa mi posunula...lebo uz by som ju mala mat podla telefonu co mi stale presne vychadzala a teraz ju nemam....
to moze byt z toho??
@kotatko1232 ovu nebýva každy mesiac rovnako ani ja to tak nemám.
@kotatko1232 ja som doteraz mavala 26dnovy cyklus a myslela som si, ze ovulku mavam v strede..posledny cyklus bol 29dnovy a MS dosla 13.6...od tohto cyklu som zacala pit alchemilku a testovat ovulaciu..dnes mi vysiel pozitivny ovu test (na 17.DC), cize ovulka bude cca 18. az 19. DC..tak ktovie ci nemam posunutu aj ja..skus si sledovat ovulaciu pomocou testov
@kareta21 a mas uz aj Hlien??
@kareta21 kedze tu v lekarni nemaju ovu testy tak sa riadim iba podla hlienu.

Tu je lepsia foto. Fakt neni pozitivny? A robim nocne, cize tento moj moc neberem ako ranny 🙂