Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@kotatko1232 noo praveze uz par dni..odkedy pijem grepovy dzus, mam hlien..
@zaburiatko15 ja zase nic aj grepovy dzus 2l som pila a aj ten caj a teraz nejako nic...
@popilka no, my nic extra romanticke ani pri jednom co sa oznamovania tyka 😀 so starsim som bola v 5tt a boli sme na chate s rodinou a priatelmi a musela som na pohotovost so zubom (trhat) a vratila som sa s revom a vsetkym vyblafla ze mi trhali zub a museli mi dat lokalnu anestezu a oni ze ved to nevadi, co places a ja ze ALE JA SOM TEHOTNA!!! 😀 tak vsetci si hned nalievali za poharik ze jaka psychopatka 😀
a Dominika - muzovi som hned povedala ked som test spravila bo uz vedel ze mi meska ms a poslal ma spravit test 😀 a rodine sme to tusim pri nejakom spolocnom obediku. dost skoro mi brucho vyskocilo s Dominikom takze som to tajila kratko. s Danielkom este v 5. mesiaci nic nebolo vidno...
@kvetinka18 necakaj kym bude este trosku pozitivnejsi. Sexovat treba ostopatsto 😀, z pozitivneho ovu testu neotehotnies 😉
@andrejta veď som ani nečakala 🙂
zienky som myslela ze uz budem v tom ale mrcha naoniec dosla:( uz rok snazenia ma to nebavy :( este mam aj cysty na vajecniku . nic ta asi zvnovu si dam alchemiku do pol cyklu
@junacik moja keďže som po potrate dal mi jeden ráno a jeden večer 🙂
dufam sa vam podari 🙂 ale nemate problemy nejake??
Babule dnes mam nejake divne pocity v podbrusku...pichanie a tlaky
@kikushaa bodaj by 🙂
ahojte baby aj ja sa pridavam aj ja bi som chcela druhe babatko ja mam syna 12 rocneho v oktovbri bude mať ,ale som po laparoskopie cistu som mala na vajecniku v maji, neviem ci sa nam podari o dievcatko co poviete nebude velky vekovy rozdiel
@kotatko1232 ahoj, ja som začala pit alchemilku a zaroven aj merať BT lebo som si myslela že mám ovulku v strede podľa hlienu, a nedarilo sa nám ale som ju mala až na 20den cyklu aspon tak to vychádza a cyklus 28dni a zadarilo sa. A to som si myslela že tento cyklus urcite nic a uz som si sla aj nieco objednávat ako Femibion, dufam že aj tebe to posunie a nájdes si 2//🙂
@marcopollo prečo, je to na každom ako sa rozhodne, niektorí surodenci spolu vychádzaju lepsie keď je vacsi rozdiel, aspon ti bude pomáhat so starostlivostou, my budeme mat 7 rocný rozdiel ak bude vsetko OK, a tiez by sme chceli druhé dievcatko🙂

@kikushaa
@popilka
@alexwarring baby, v piatok testujete??? budem na vas intenzivne plut 😉 😀 😀 😀