Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@junacik no ved ja si tiez vacsinou stihnem aspon kvoknut alebo do predklonu, ale teraz som to nejak neodhadla 😝
si pamatam ze raz som odkvecla v mäsiarstve... ale to som nebola tehotna... a rovno takemu chlapikovi na nohu 😀 ked som sa prebrala tak ten bol belši jak ja 😀 😀 a raz som odpadla na takych drevenych schodoch na chate, ale stihla som si sadnut a zakricat mne je zle a potom som sa prebrala na gauci, absolutne neviem ako ma dostali z tych schodov... mozno tahali za nohy 😅 no nie je to sranda, staci ze dlhsie stojim napr. v rade v obchode alebo v autobuse a uz je zle...
@kikushaa 😒 aj mne moja mama povedala ze dufa ze nebudeme vymyslat s tretim dietatom. dost ma to zdeptalo ☹ ale povedali sme si s mm ze je to nas zivot a nikto nema pravo sa nam do neho starat. zato ani nemam chut to nikomu tak skoro oznamovat.
U teba verim ze druhykrat uz bude vsetko len dobre kazde tehotenstvo je ine, takze nik nemoze tvrdit ze ked sa raz nieco pomrvilo stane sa to znovu. Na druhej strane chapem tvoju maminu ze sa o teba boji. Drzim ti palce!
@monilik ahoj .minule si pisala ze si nejaka nachladena ze si myslis ze nebudes tehulka.😊a mna uz 2 den pobolieva hrdlo. 😯najlepsie je to ze ani tu ovulku nemam.kedze stale mi vychadzala presne podla telefonu tak som to mala prepocitane. a do dnesneho dna nic kedze menstur.. som mala od 16.6 do 21.6
@monilik urcite sa niiic nestane ... budete mat 3 zdrave babetko 😉
@monilik ja ked som cakala syna tiez som sa preriekla pred svokrou ze by som chcela aj tri a tiez som si vypocula ze to uz je vela. Ja som este z BA a tu to uz nie je vobec v mode. Ja som napr jedinacik. Takze ak by som raz nahodou cakala tretie tak tiez by som si vypocula plno mudrych komentov. Ale tiez by ma to neodradilo. Je to moj zivot. Ale ja momentalne riesim presny opak. Syn mal v marci 2 a stale pocuvam len kedy bude druhe. A uz mi to lezie poriadne na nervy a som este pod vacsim tlakom. Len niekedy je tazke si drzat odstup od takychto reci a nepripustat si to.
@kotatko1232 ano ja som stale chora, dusi ma kasel, tecie mi z nosa a hlas sa mi sice uz vratil ale este to nie je ten moj... mala som zrejme laryngitidu od syna 😖 a do toho alergia na travy, takze veselo...
@martinaj ahoj ako??som tatu dlho nevidela 🙂
@butterfly333 ahoj moja 😊 pohodaaaaaa, nic neriesim 😁 ani bt nemeriam..... som 5dpo cca 😊 a ty ako moja?
@martinaj ja by som mala byt 7Dpo v pondelok som mala špinenie neviem či ovulačne lebo mi to nejako nesedí pošlem graf,
@butterfly333 super to vyzera 😊
@martinaj no vyzera len či niečo z tohu bude 🙂 zajtra idemk tomu novemu gyn som zvedavá čo mi povie.
@butterfly333 PODLA MNA TO VYZERA VELMI SLUBNE 🙂 inak len tak pre zaujimavost...niektorým ženam ked je unhiezdovanie klesne teplota o 0,1-0,3 stupne a umna to tak aj bolo 🙂 presne jeden den mi isla dole na 36,8 a druhy den uz zas 37,2 🙂
@megica33 neviem myslíš ten pokles toho 27?? vtedy som mala rano to špinenie trvalo to jeden den,no to by bolo skoro na uhniezodovanie či nie???
@butterfly333 ...no vidiiiis 😎 😀 😵
@butterfly333 no vies ono je to tak že uhniezdovanie trva od 5 po 10 dni cca 🙂 možno si mala mega rychle vajičko 😀
@kotatko1232 no ale grafik vyzerá veľmi pekne, držím palčeky🙂
@junacik ???to asi nemalo byt mne..
@megica33 nooo možno ved uvidím snád z toho niečo bude 🙂 🙂 🙂
@butterfly333 kedy mas dostat??alebo nedostat?? 🙂
VMK dosla a caka na mna 🙂..este pockat na ms a ideme na nu :- D
@kotatko1232 no ak dobre rátam podla grafu a Bt 8.7.by mala príst nepríst ms,no uvidíme.A tebe??

@junacik no tak dufam ze to bude aj umna...lebo nejako ma aj mandle bolia a vcera ma pichalo v podbrusku aj tlaky som mala.lenze ovulku som este nemala cize neviem z coho to mohlo byt.pohl.styk sme malu aj cez menstruaciu posledne 2 dni kedze.kamoske sa tak podarili 2jicky😆 .kedze dnes mi zvonil mobil ze by som mala mat ovulku a ina nikde 😈