Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
Tak baby uz sa tesim na vase testiky ☺ drzim palce,ja som len 7dpo,tak mam este casu na test 😃
@butterfly333 ahoj tak teraz som si merala a mam 36,7
@kotatko1232 no to može byt predovulačna len škoda že nemeriaš od začiatku takto tažko povedat niektore maju taku BT už po ovu.Ja dnes zasa 37,2 8DPO
@butterfly333 tak od dnes do ovulky budem merat kedze ste mi ju prepocitali ze ju mam neskor
@kotatko1232 to je super lebo aspon budeš vediet do buducna ake mavaš teploty pred ovu aj po ovu, 😉
@butterfly333 no to som nikdy nesledovala a ani som to nepotrebovala vediet.no ale alo som tu u nas v skupine tak ma to aj zaujima..len ma hneva tie ovu testy ze nemozem kupit v lekarni....zajtra mame oslavu mala bude oslavovat 3 rocky.
@kotatko1232 vieš ani ja som to nikdy neriešila až ked sme sa začali snažit pred dvoma rokmi,no aspon viem viac o svojom tele o ovu a tak.Inak lepšie je kupit si ovu tu na MK ja kupujem od korytnacky1981
@butterfly333 no ano ale tak postovne ak si pripocitas tak to kupis uz aj v lekarni
čaute ja som si najprv kúpila testy od jednej kočky tu na MK, no potom som pozerala,že sú asi z ebayu, tak som objednala tam a ešte výhodnejšie... 😉
@kotatko1232 nedávala si tu svoj graf? a mala si tam 37,0?
@kotatko1232 ale nie vychádza to lacno lebo testy su za 20centov kus ja som za 20ks zaplatila okolo 5e tuším.
@junacik ja graf nemam.len 2x som si merala 😃
@butterfly333 ona ich tam ma za 0,40.a ti ma 1ks
@kotatko1232 ja čo kupujem od korytnacky tak ona má za 20centov kus,v Dm som raz kupila 5ks za skoro 7e no hruza.
@butterfly333 ja som mala platit 7€ za 15ks
@butterfly333 tak teda teploty mas take ako ja 😀 krasne sa to drzi 🙂 o dva dni by som skusila testik 🙂
@megica33 no takto som
30 ks ovu + 10 tehu, došlo mi to tak do 2 týždňov, keď nie menej :
http://www.ebay.com/itm/30-Ovulation-Fertility-...
@butterfly333 ja som mala tak isto...vkuse som mala 37,1-37,2 🙂a doteraz mam 37,2 🙂
zabudla som napísať cenu: cca 5 eur, poštovné sa neplatí 😉
@megica33 no áno zatial sa to pekne drží no uvidím čo z toho bude lebo ak sa tehu podarí musím hned k hematologičke po injekcie.
@butterfly333 takže tam bol problem?
@superblondina86 waw co uz tam nebudu predavat hahaha
@kotatko1232 tam sa dá kúpiť tuším všetko 🙂 keď mi prišli tie testy od tej kočky z MK, tak mi nedošlo do hlavy, že odkiaľ ich toľko berie a za akú dobrú cenu ich predáva, potom som hodila do googlu a bolo mi to jasné 😀
@butterfly333 ejha, toto vyzera viac nez slubne 😉 ty mavas bezne take vysoke teploty?
@aluska2999 ahoj, veď keď berieš lieky malo by sa to upraviť, len mysli pozitívne, veď na to si sla za lekárom aby ti to upravil
@kotatko1232 skus merat, kedze merias neskor, vyzera to na predovulacnu 😉 Ja meriam cca 7-7:30 a mavam 36,6, 36,7, takze to moze byt, ze ovu pride. Len meraj a nezabudni aj sexovat obcas 😀

@barbi339 urcite sa dievcata v tejto teme: https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/tehotenstvo-s-pco-skusenosti-a-povzbudenie-pre-snazilky/ s tebou podelia o svoje skusenosti a rady 😉