Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@renimac no ani nie mávam 37,1 sem tam jeden den sa objaví 37,2 aj naposledy som mala takto ked sa tehu podarilo no neviem žeby sa hned zadarilo aj druhy krát??
@butterfly333 pocuj zena, vy ste tolko sexovali 😂, ze ja s nasim jednym sexom asi nemam sancu... 😕
@martinaj no áno kedže jasom doma tak mm vždy ked sa dalo som znásilnila 😀 😀 😀 no a čo ty vieš možno prave ten jeden bude ten správny.
@butterfly333 no vidis, to je slubne 🙂 a preco by sa nezadarilo hned? 🙂 no ja mavam teploty tak do 36,90, aj to len den/dva, inak 36,7-36,8 a ked som bola tehu, tak som mala 37,00. Ja som asi zmrzlina 🙂.
@butterfly333 mna to znasilnovanie nebavi uz..... 😔 vobec sa neviem prinutit..... a este to teplo.....
@alexwarring
@popilka
@monilik
ani prd barani ale tak vsetky potrebne veci uz nabalene na chatu v aute, vobec ma netesi 10dni bez moznosti normalnej sprchy 🙄 mame tam iba taku provizornu solarnu tak snad nam bude aspon svietit slnko 😀
@martinaj ja? dnes 7 DPO a vcera som myslela ze umriem ako ma bolel vajecnik, strasna bolest. Tak dufam, ze je to len prechladnutie, lebo dalsie MMT by som asi neprezila. Teda nechcem mysliet na najhorsie samozrejme, ale bola to priserne bodava bolest a iba na jednej strane. Tam kde bola ovu 😕. A co ty?
Baby kto ide najblizsie testovat? Ja ked tak az buduci vikend, ked uz bude meskat 😁
@kikushaa ja keď priblížim a vidím náznak podľa mňa si skus za pár dní
@aluska2999
@megica33
baby neviem preco ked sa kuknem na tu moju fotku dajme tomu zeby tam nieco ako naznak mohlo byt, ale nazivo jak kukam tak kukam naozaj tam nic nieje, ako radsej by som bola za variantu ze tam nieco je ale bohuzial 😀
@kikushaa presne tak a je to dosť keď už dve vidíme niečo držím palce 🙂
@senselinka no sexovat to nezabudam 😂😂😂kazdy 2 den a uz asi 2 tyzdne.nechavam mojho aj vydychnut.😈
Baby ostavate po sexe ležať alebo kašlete na to? 🙂🙂😀
@ignorantka ja leziim a po cca 1h sprcha a potom spat az do rana 😀
@alexwarring U mna beloba biela. A uz ma aj brucho pobolieva, takze ju ocakavam. 😒 😒 Len teraz uz musim riesit robotu a to sa mi nechce. Keby som bola tehu, bolo by to lahsie. No asi to nema byt lahsie... A ty ako?

@megica33 noo vyzerá to tak že áno.