Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@ignorantka len pre zaujimavost:nam sa prve aj druhe podarilo tak ze som po sexe zaspala bez toho aby som sa pohla z postele a pri druhom kedze to bolo planovane tak som aj dala vankus pod zadok a spala.🙂 mozno je to blbost ale tak u mna to tak bolo
@marcopollo poznám takých súrodencov ktorý nechceli a teraz vychádajú super a nedali by ich za nič na svete, no už zistil výhody jedináčika ale príde neskôr aj na východy súrodenca🙂
@kotatko1232 tak prepáč to bola asi butterfly333
@alexwarring
@kikushaa
@popilka dievcicky moje este kym nemate ms nic nie je stratene, drzim vam palce 🤐
@popilka
@alexwarring
@monilik
@megica33
@aluska2999 lucim sa zeny podam hlasenie ako to dopadlo ked prideme z chaty 😉
@kikushaa dobre oddychni si a dúfam že budú len dobre spravy
@ignorantka ja som vzdy ostala lezat aspon hodku. ked sme splodili druheho syna tak som rovno zaspala v posteli a vstala az rano...
@blanch12 co si dostala 😯
ako je njlepsie po sexe lezart alebo?? ked cem aby som ostala potom v tom heh
zienky ideme rano k nasim par dni tu nebudem, potom sa ozvem, zrejme az v utorok alebo v stredu, dufam ze sa to tu zatial sciarkovatie a stehulkovatie, drzim vam vsetkym palce 😉 😀
@junacik dufam že sa stim vyrovna ,nechcem aby bol sam na svete ☹
@ kikushaa @simisk @popilka hmm tak test som kupila po ceste do prace, vyzeralo to nadejne, poobede ma uz sem tam bolelo brucho obcas nieco pichlo, myslela som, ze som uz dostala no ale len jemne spinom, ak sa do rana nespusti MS, tak testnem... ale podla mna je to beznadejne... zacinam byt zufala... tak moc chcem potesit chlapa a i seba :/
@alexwarring ahoj ja tiez uz nechapem,stale nic uz mi sibe co beham na wcko,furt si myslim uz uz sa mi pustaju,uz budem spinava.A nic,uvidim co bude dnes ci nic nezacne a zajtra ked tak rano odtestujem.
@butterfly333 ahoj dnes mam 36,7 😂
@kotatko1232 ja stále 37,2 neviem presne kolko som DPO kedže ovu test to nezachytil a ja som z toho grafu jelen kedže tie pred ovu teploty su vyžšie ako som mávala ale to mohlo byt tým potratom,
@butterfly333 tak mne sa to stale ide vyssie a vyssie.a ja na tvojom mieste by som uz urobila test kedze stale mas 37,2 a neklesa ti.mna dnes uz zacina zase boliet lavy vajecnik.😯
@kotatko1232 na testík je ešte skoro aj kde hned ako by bol pozit musím k hemato pre injekcie
@butterfly333 jaj.tak kedy asi si spravis??ktory den
@kotatko1232 pozri ja ani neviem kolko som dpo. Ale na test je skoro
@butterfly333 no ja mam strasny tusak ze ty sa cochvila pridas kunam 😍 Ja by som uz o dva dni skusila testik ☺️
@megica33 juuuuuj moje dufam že máš pravdu no a čo myslíš kolko som dpo
@butterfly333 ja by som povedala 8-9 DPO

@kikushaa No u mna by to bolo uz 4 tehu... A vsetky 3 predtym boli na prvy sup. Aj ked teda, 2 neskoncili dobre. Navyse ta robota, fakt sa mi vobec nechce to riesit 😒