icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

butterfly333
1. júl 2016

@megica33 noo vyzerá to tak že áno.

butterfly333
1. júl 2016

@renimac no ani nie mávam 37,1 sem tam jeden den sa objaví 37,2 aj naposledy som mala takto ked sa tehu podarilo no neviem žeby sa hned zadarilo aj druhy krát??

martinaj
1. júl 2016

@butterfly333 pocuj zena, vy ste tolko sexovali 😂, ze ja s nasim jednym sexom asi nemam sancu... 😕

butterfly333
1. júl 2016

@martinaj no áno kedže jasom doma tak mm vždy ked sa dalo som znásilnila 😀 😀 😀 no a čo ty vieš možno prave ten jeden bude ten správny.

renimac
1. júl 2016

@butterfly333 no vidis, to je slubne 🙂 a preco by sa nezadarilo hned? 🙂 no ja mavam teploty tak do 36,90, aj to len den/dva, inak 36,7-36,8 a ked som bola tehu, tak som mala 37,00. Ja som asi zmrzlina 🙂.

martinaj
1. júl 2016

@butterfly333 mna to znasilnovanie nebavi uz..... 😔 vobec sa neviem prinutit..... a este to teplo.....

kikushaa
1. júl 2016

@alexwarring
@popilka
@monilik
ani prd barani ale tak vsetky potrebne veci uz nabalene na chatu v aute, vobec ma netesi 10dni bez moznosti normalnej sprchy 🙄 mame tam iba taku provizornu solarnu tak snad nam bude aspon svietit slnko 😀

martinaj
1. júl 2016

@renimac ja mavam este nizsie 😀

renimac
1. júl 2016

@martinaj ja? dnes 7 DPO a vcera som myslela ze umriem ako ma bolel vajecnik, strasna bolest. Tak dufam, ze je to len prechladnutie, lebo dalsie MMT by som asi neprezila. Teda nechcem mysliet na najhorsie samozrejme, ale bola to priserne bodava bolest a iba na jednej strane. Tam kde bola ovu 😕. A co ty?

martinaj
1. júl 2016

Baby kto ide najblizsie testovat? Ja ked tak az buduci vikend, ked uz bude meskat 😁

martinaj
1. júl 2016

@renimac vsak bublinka sa mohla len prikusnut poriadne 😉

monilik
1. júl 2016

@kikushaa peknu chatovačku!!! a este nic nie je stratene, takze nezufaj 😉

aluska2999
1. júl 2016

@kikushaa ja keď priblížim a vidím náznak podľa mňa si skus za pár dní

renimac
1. júl 2016

@martinaj no nadeje si robit nejdem... a co ty moja? Ja asi nevydrzim a spravim test v stredu 😀

megica33
1. júl 2016

@kikushaa ja tam tiež vidim naznak 🙂

kikushaa
1. júl 2016

@aluska2999
@megica33
baby neviem preco ked sa kuknem na tu moju fotku dajme tomu zeby tam nieco ako naznak mohlo byt, ale nazivo jak kukam tak kukam naozaj tam nic nieje, ako radsej by som bola za variantu ze tam nieco je ale bohuzial 😀

megica33
1. júl 2016

@kikushaa skus podsvietit bleskom ttelefonu z dola...umna to zabralo a bola to Pravda 🙂 inak som tiež nic nevidela az ked som podsvietila 😀

kikushaa
1. júl 2016

@megica33 vsak uvidim ked sa vratime z chaty ak to nedostanem tam je mi jasne ze som tehotna 😲 😀

aluska2999
1. júl 2016

@kikushaa presne tak a je to dosť keď už dve vidíme niečo držím palce 🙂

monilik
1. júl 2016

@megica33 neskusala som, ale myslim si, ze ked podsvietis aj este nepouzity test resp. ponoreny do obycajnej vody tak sa ti tam zobrazi ciarka bo tam je ten kontrolny pruzok napusteny nejakou kontrastnou latkou tak iste bude tmavsi ako okolie... ci?

megica33
1. júl 2016

@monilik nie urcite nie 🙂 skusala som s testmi ktore som robila este pred tym ktory som podsvietilôa a nebolo tam nic 🙂

renimac
1. júl 2016

@martinaj moj prvy graf BT zverejneny na koniku... keby bol aj posledny 😀

kotatko1232
1. júl 2016

@senselinka no sexovat to nezabudam 😂😂😂kazdy 2 den a uz asi 2 tyzdne.nechavam mojho aj vydychnut.😈

alexwarring
1. júl 2016

@kikushaa joj nezufaj... uzi si chatu nacerpaj sil a sup snazit sa znova ;) samozrejme len v pripade, ak to bude potrebne @popilka a ty ako?

ignorantka
1. júl 2016

Baby ostavate po sexe ležať alebo kašlete na to? 🙂🙂😀

kotatko1232
1. júl 2016

@ignorantka ja leziim a po cca 1h sprcha a potom spat az do rana 😀

popilka
1. júl 2016

@alexwarring U mna beloba biela. A uz ma aj brucho pobolieva, takze ju ocakavam. 😒 😒 Len teraz uz musim riesit robotu a to sa mi nechce. Keby som bola tehu, bolo by to lahsie. No asi to nema byt lahsie... A ty ako?

kikushaa
1. júl 2016

@popilka mna boli uz asi 5dni ci kolko 😖 tak predmenstruacne, mozno dalsie splodime v juli ako prveho 😀

popilka
1. júl 2016

@kikushaa No u mna to vzdy slo na prvy sup, tak som teraz z toho trochu zdeptana 😒 No nic ine neostava, len verit, ze to vyjde dalsi mesiac. Len skoda, ze sa nestretneme v jednej skupinke s @monilik

kikushaa
1. júl 2016

@popilka no ak by vyslo teraz v juli tak sa s nou stretnem, myslim si ze nebudu chciet nic riskovat a urobia mi cisarsky skor ako tp, inak ja som tiez tak jemne zdeptana tiez prvykrat na prvy sup