Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@blanch12 ja ako vždy žiaden príznak nič,no nechám sa prekvapit ved ešte mám čas na testovanie.No bol by to super darček k mojím narodeninkám. 😀 😀 😀 A dakujem za tehu bacilky 😉 😉 😉
@renimac @senselinka baby aj Vam posielam, nech sa zachytia, nalepia a drzia sa vas ako kieste! 🙂
@butterfly333 moja veľmi ti to prajem, nech nájdeš znova tie vytúžené dve kolajničky a tentoraz so šťastným koncom! 😉 ja mam tento mesiac tiež narodky, v deň narodenín by som mala byť už aj dosť dní po ovulke (ak prebehne) bozeeeee a ak by som tam našla čiaročky, to by bol najsamkrajšííí darček, by som to asi išla vykričať do lesa že aj srnky by sa zľakli (budem vtedy na chate) 😀 😀 😀
@blanch12 zlatinko, tesim sa strasne moc s tebou, uzasneeeee!!! Nech je vsetko v najlepsom poriadku 💜
A dakujem za bacilky, dufam, ze budu uspesne 😍
@kchan no my máme tento další víkend oslavu syn ja aj mm tak budem robit tri torty už sa velmi teším pre seba si pečiem snehovu pre syna z mascarpone a fondán tvar zadok a mm vždy chcelslanu tak bude mat cca 4kg slanej torty on to ešte nevie spravím ju ked bude prave v praci.No a ak budu ešte na teste // no to bude super oslava. 😀 😀 😀
@butterfly333 ahoj mne sa.asi posunula ovulka.ziaden hlien uplne sucho 😐co som mysela ze zacina tak dnes nic.koli comu
@kotatko1232 vies,ten hlienik zvykne byt pred ovulkou. V den ovulky sa uz hlienik zvykne pokazit.
@butterfly333 no tak to bude mega oslavaaaa 😀😀😀 to ešte ten testik s dvoma // a krásne zakončenie oslavičky, alebo super začiatok? 😁😀 a torty mňaaaaam
@kakatulik ale ja ho nemam vobec.mala som najskor ako bielu kasu a potom zvyknem mat ako bielok taky natahovaci a teraz vobec.
@kotatko1232 moja ani ja niekedy nespozorujem že vobec nejaký hlien mám no pijem vela vody je dobrá na tvorbu hlienu,Bt si nemerala??
@kchan ano to bude pekne si upečiem torty už sa na to teším. 🙂 🙂 a hlavne na darčekyyyy 😀 😀 😀 😀 ale nie potešili by ma viac keby boli //
@kchan vieš chcela by som si kupit takéto niečo k narodkám.
@butterfly333 naaadhernyyyy stolik.
@kotatko1232 že je super tak ten si chcem kupit do spálne 🙂
@butterfly333 tak toto je veeeeĺmi krásne 😍😍 máš vkus žena! 😉
@butterfly333 ja si k narodkam kúpim tenisky -sandále - platenky, v office shoes majú výpredaje 😁😁😁😁
@veronika1603 @kakatulik @butterfly33 Tak sa daku hodku by sme mali byt doma a sa mi mari ze mam este jeden test doma. Len ako citam vela babam media a testy biele Tak snad to nebude aj moj pripad aj ked nemyslim
@butterfly333 voda je dobra na tvorbu hlienu?? ja som pocula o grepe ze je dobry
@kchan dakujem páči sa mi ten štýl 😉
@barbi339 ano je vela vody ja vždy tak pijem aj 3l denne,
@ajana1 ja verím že tam budú // 😉 😉 držím palce
@butterfly333 vcera som mala mierne krvacanie a dnes tiez ale strasne ma bolelo podbrucho teraz je to lepsie ako poobede len take skubkanie ale teraz su uz slabe tak neviem. Ale krv je cira
@butterfly333 ze tri litre. ja odpadnem. Ja sa niekedy pristihnem ze som do poobedia len jeden vypila.
Ten stolik je krasny.Aj mne sa to velmi paci. Len do mojej spalne by som to nenarvala.
@kakatulik ja som si včera spravila plac v spalni na ten stolík,no a ja vodu popíjam celý den jak cisterna 😀 😀 😀
@mojezlate a kolko si DPO??si už po ovu??
Po ovu som mala 18 teho

@blanch12 ďakujeme za bacile, už nech sa tu na naaaas všetky nalepia 😀 😀