Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@butterfly333 prave ja som mala mat ms az 10teho lebo mam36 dnovy cyklus test som si robila 1.7. Lebo mesiac ma na dotyk bolia hrozne prsia a bol negativny tak uz neviem
@ajana1 jupiiiiiiii
@ajana1 no supeeeeer ja som to vravela moja mooooooc gratulujéém, 😀 😀 😀 😀 aj máš nejaké príznaky,?Ja si tu VMK pojdem tiež znova obj,ked pride ms.
@butterfly333 co je VMK
@kotatko1232 včelia materská kašička
@kchan to sa berie po ms
@ajana1 gratulujem 🎊
@butterfly333 ja len že podľa mojich info by sa mala VMK brať len max dvakrát do roka (jar,jeseň) 🙂
Dakunem vsetkym..ste zlate 🙂...no mne VMK ani nestihla pomoct...cakala ma na policke, ze zacnem tento cyklus...
Ked som v sobotu rano vstala tak mi mm povedal, ze zase som tehotna..... tak som sa smiala, ze na jednu supu urcite nie 😀 a on, ze to len ja o nom pochybujem 😂 no nevim. Citim sa nijako a nic neresim 😀a ani nebudem, lebo ked testujem tak mi z toho len drbe a porovnavam otiene tehu testov a som nervozna potom...... inak dnes cca 9dpo

@mojezlate to už by si mala mat ms??už ti teda mešká??Test neskusiš??