icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

veroniq85
4. júl 2016

@ajana1
@blanch12 dievcata gratulejem a prajem vam krasne a uspesne tehulkovanie😘

veroniq85
4. júl 2016

@butterfly333 ja mam tiez nieco podobne doma. Kupila som v ikea a je to fakt super. Take moje male kralovstvo 😊

martinaj
4. júl 2016

@renimac a keby si skusila normalne IVF? Prste vydrzis tie hormony..... mne tiez robia zle, ale inu sancu nevidim.....

kakatulik
4. júl 2016

@renimac Neboooj,vzdy ti tu niekto zostane. Len si poplac,ulavi sa ti a pojdes dalej!

renimac
4. júl 2016

@martinaj Matik, hormony nie. Viem, je to nepochopitelne, ked tak trpim, ale toto pre mna nie je cesta.
@kakatulik hej, nove baby, co tu budu mesiac ☹

martinaj
4. júl 2016

@renimac ja by som to riskla, ale chapem..... kedy o idete?

kakatulik
4. júl 2016

@renimac ake nove?...@ja,@butterfly33,@senselinka,@martinaj...atd. Vsetky naraz isto neotehu.

renimac
4. júl 2016

@martinaj na konzultaciu buduci pondelok. A IVF chceme skusit September/Oktober

butterfly333
4. júl 2016

@kakatulik ja som si dnes robila test a nič 😕 len nechápem čo bolo to jednodnove špinenie v pondelok. Žeby bola len vtedy ovu? No nechápem tie bt sa mi nezdaju.

renimac
4. júl 2016

@kakatulik ved @butterfly333 uz tehu je, akurat vyckava s testom... @martinaj tiez a ktovie ako @senselinka. A ty moja ani neviem, lebo som sa uz v tejto diskusii stratila 🙂.

butterfly333
4. júl 2016
butterfly333
4. júl 2016

@blanch12 ak by si sa rozhodla ju predat kupim ju. 😆

kakatulik
4. júl 2016

@butterfly333 ved ktovie ako to este vsetko bude.Testni az ked by ti mala meskat.

martinaj
4. júl 2016

@renimac nemyslim si..... a u mna otehotnenie este nic neznamena 😔 bohuzial

ajana1
4. júl 2016

@butterfly333 dobre ranko. To ze priznaky ani moc nemam. Nic take zeby som mohla povedat ze to je tehotenstvom. Jediny fakt silny priznak bol moj siesty zmysel. Uz pred 3 tyzdnami som totizto "vedela" ze som v tom Len som sa si to snazila rozhovorit aby som predisla sklamaniu. Ved este pred dovolenkou som mala biely test a dva tyzdne na to ze +3

kotatko1232
4. júl 2016

@butterfly333 ahoj dnes zase 36,7C

butterfly333
4. júl 2016

@kakatulik ved to a to špinenie bolo 27.6 tak neviem čo to bolo či ozaj ovu no počkám do soboty.

butterfly333
4. júl 2016

@ajana1 aj ja dnes biely test no uvidím do soboty. 😒

senselinka
4. júl 2016

@renimac zlatinko, mrzi ma to moc... ja uvidim, co bude, raz ma prevalcuje mega nadej, vcera ma priserne bolelo brucho,dnes mi vyskocila teplota na 37,3, ale ani to u mna nic neznamena, mala som uz take grafy, ze do knihy by mohli ist... a na konci trt.
A potom si poviem, ze ved to by bol cudny zazrak, keby to vyslo na dovolenke, aj muz povedal, ze si to nemyslí... tak si ziadne nadeje nerobim.
A ako vies, ani u mna nebude nic vyhrate dvoma palickami 😢

kakatulik
4. júl 2016

@ajana1 pocuvaj,ved toto vyzera opät na marec. 😀

kakatulik
4. júl 2016

@senselinka ale zazraky sa predsa deju. Hlavne ked si to nemyslime a najmenej cakame. 😍

ajana1
4. júl 2016

@baby24 @kchan baby myslim ze od prveho a asi tak po uhniezdovanie lebo sme sli potom na dovolenku a to som nemala ako brat so sebou nakolko musi byt v chlade

ajana1
4. júl 2016

@kakatulik ved to som fakt necakala lebo pred 16 dnami mi nic neukazalo Tak som aj stretavku oslavila 🙂 Inak verim tomu ze tento mesiac je tvoj 😉

butterfly333
4. júl 2016

@ajana1 a to pred 16dnami si bola kolko DPo ved to ešte bolo skoro na testovanie či???

ajana1
4. júl 2016

@renimac a brala si cistu ci tabletkovu? Pri najhorsom vzdy mozete skusit IUI alebo IVF. Inak mojej sefovej pomohol cinsky liecitel akupunkturou. Sice pri prvom isli aj na umele oplodnenie ale druhy sa im podaril ani nevedeli ako

ajana1
4. júl 2016

@butterfly333 to este nic neznamena lebo graf mas ukazkovy.

ajana1
4. júl 2016

@kakatulik hahaha inak sranda je ze sme aj tuto fazulu pocali v rovnakych casovych intervaloch ako mojho bertika. Len dufam ze nebudem rodit na jeho narodeniny

butterfly333
4. júl 2016

@ajana1 no ja neviem no čo už ak sa nezadarilo tak sa možem konečne po dlhej dobe cez víkend opit bude velká oslava tak si užijem. 😉 😉 😉

ajana1
4. júl 2016

@butterfly333 to bolo tak na grand 8-9 co je fakt dost skoro. Mozno aj tebe Len pomaly stupa hcg a Preto to test este nezachytil

butterfly333
4. júl 2016

@ajana1 len čo bolo v pondelok to jednodnové špinenie??žeby až vtdy bola ovu???