Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@butterfly333 ja mam tiez nieco podobne doma. Kupila som v ikea a je to fakt super. Take moje male kralovstvo 😊
@renimac ake nove?...@ja,@butterfly33,@senselinka,@martinaj...atd. Vsetky naraz isto neotehu.
@kakatulik ja som si dnes robila test a nič 😕 len nechápem čo bolo to jednodnove špinenie v pondelok. Žeby bola len vtedy ovu? No nechápem tie bt sa mi nezdaju.
@kakatulik ved @butterfly333 uz tehu je, akurat vyckava s testom... @martinaj tiez a ktovie ako @senselinka. A ty moja ani neviem, lebo som sa uz v tejto diskusii stratila 🙂.
@blanch12 ak by si sa rozhodla ju predat kupim ju. 😆
@butterfly333 ved ktovie ako to este vsetko bude.Testni az ked by ti mala meskat.
@butterfly333 dobre ranko. To ze priznaky ani moc nemam. Nic take zeby som mohla povedat ze to je tehotenstvom. Jediny fakt silny priznak bol moj siesty zmysel. Uz pred 3 tyzdnami som totizto "vedela" ze som v tom Len som sa si to snazila rozhovorit aby som predisla sklamaniu. Ved este pred dovolenkou som mala biely test a dva tyzdne na to ze +3
@butterfly333 ahoj dnes zase 36,7C
@kakatulik ved to a to špinenie bolo 27.6 tak neviem čo to bolo či ozaj ovu no počkám do soboty.
@ajana1 aj ja dnes biely test no uvidím do soboty. 😒
@renimac zlatinko, mrzi ma to moc... ja uvidim, co bude, raz ma prevalcuje mega nadej, vcera ma priserne bolelo brucho,dnes mi vyskocila teplota na 37,3, ale ani to u mna nic neznamena, mala som uz take grafy, ze do knihy by mohli ist... a na konci trt.
A potom si poviem, ze ved to by bol cudny zazrak, keby to vyslo na dovolenke, aj muz povedal, ze si to nemyslí... tak si ziadne nadeje nerobim.
A ako vies, ani u mna nebude nic vyhrate dvoma palickami 😢
@senselinka ale zazraky sa predsa deju. Hlavne ked si to nemyslime a najmenej cakame. 😍
@ajana1 a to pred 16dnami si bola kolko DPo ved to ešte bolo skoro na testovanie či???
@butterfly333 to este nic neznamena lebo graf mas ukazkovy.
@ajana1 no ja neviem no čo už ak sa nezadarilo tak sa možem konečne po dlhej dobe cez víkend opit bude velká oslava tak si užijem. 😉 😉 😉
@butterfly333 to bolo tak na grand 8-9 co je fakt dost skoro. Mozno aj tebe Len pomaly stupa hcg a Preto to test este nezachytil
@ajana1 len čo bolo v pondelok to jednodnové špinenie??žeby až vtdy bola ovu???

@ajana1
@blanch12 dievcata gratulejem a prajem vam krasne a uspesne tehulkovanie😘