icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

martinaj
4. júl 2016

@butterfly333 pocuj a beries este duphaston? Ako ho mas brat?

butterfly333
4. júl 2016

@martinaj ano beriem moja

senselinka
4. júl 2016

@kakatulik ved deju, deju, jeden uz mam doma 💜

ignorantka
4. júl 2016

@blanch12 gratulujeeeeem 🙂 posli aj mne :D... co bolo tento mesiac inak? 🙂 nejake vitaminy, alebo len to meranie teploty? 🙂 daj rady 🙂

ajana1
4. júl 2016

@butterfly333 nemala si inak ovu az na 18dc? Lebo poovulacne byvaju predsa vyssie ako pred. A to co ti vyznacilo ako ovu Tak tam ta teplota moc nestupla. Nechces si nahodit tento Graf do womenzone ci ti oznaci ovu na ine dni?

butterfly333
4. júl 2016

@ajana1 18dc bolo v ten pondelok čo som mala to jednodnové špinenie tak neviem a tie teploty pred ovu su asi vysoké ešte z toho predošleho tehu lebo take som nikdy nemala pred ovu mávam 36,5-36,7 no tak neviem možno sa tá ovu predsa len posunula.

maja2517
4. júl 2016

Ahojte baby, tiež by som sa rada (dúfam že len na chvílku) pridala do tejto skupinky. my sa s manželom snažíme od novembra minulého roka, zatiaľ neúspešne. Vyšetrenia sme si obaja už absolvovali a obaja sme v poriadku. mne lekárka nasadila od 5. do 9. DC clostilbegyt a na 13. DC pichla pregnyl. od 16. DC beriem Duphaston a teraz som 19. DC tak čakám 🙂 ale už sa neviem dočkať nedele, kedy mi nakázala lekárka si urobiť tehotenský test. po minulé mesiace som mala dosť depresie z toho že sa nedarí, ale teraz myslím pozitívne a verím že to vyjde. nejak som sa od toho odosobnila 🙂 držím nám všetkým palce nech to vyjde 🙂

butterfly333
4. júl 2016

@ajana1 moja som na tom women kalendár no nejde mi kliknut na to políčko čo je šedou farbou tak ako tam mám dat tu teplotu zapísat ked to nejde kliknut na to.??

martinaj
4. júl 2016

@butterfly333 a dokedy ho mas brat?

butterfly333
4. júl 2016

@ajana1 moja už som to spravila a tam mi vypisalo že ovu 25.6.

butterfly333
4. júl 2016

@martinaj 10dni dnes ho beriem 9den

senselinka
4. júl 2016

@butterfly333 a tu druhu ovulku si si tam vyznacila ty? Lebo dve ovulacie ti vyznacilo... ja si inak tiez myslim,ze ovu si mala az toho 27.6., len ked ta vsetci presviedcali, ze nie, ze skor... ja som mala 26.6, tak sme na tom podla tohto podobne 😉

ignorantka
4. júl 2016

@maja2517 cauko 🙂 aj ja som tu nova a tiez sa snazime od novembra od svadobnej cesty...a nic 🙂... po takom dlhom chranenom sex.zivote (sme spolu 7 rokov) som si myslela ze to pojde na prvy, druhy sup :D.... my sme tento mesiac zacali uzivat obaja vitamity + lubrigacny gel Conceive, tak som zvedava co to spravi.... 🙂... drzme si palce! 🙂...

butterfly333
4. júl 2016

@senselinka no na tomto druhom grafe mi napísalo že ovu 25.6 tak neviem

senselinka
4. júl 2016

@butterfly333 to viem, len tu ich mas vyznačené dve, tak ci si si to ty zadala, tu druhu,alebo ti graf vyznacil obidve... no, uz len cakat musis, co uz 😖

butterfly333
4. júl 2016

@senselinka myslíš na tom women?

butterfly333
4. júl 2016
senselinka
4. júl 2016
butterfly333
4. júl 2016

@senselinka ja som mala v pondelok toho 27.6 špinenie jednodnové tak asi to bola ovu neviem.

maja2517
4. júl 2016

@ignorantka aj my sme spolu 7 rokov 🙂 tiež sme si povedali že to bude záležitosť jedného alebo dvoch razov a budem tehotná, ale veľa robí aj psychika. aj keď lekárka mi hovorila že tá psychika je skôr taká namýšlaná. držím palce 🙂

renimac
4. júl 2016

@ajana1 ja som skusila uz vsetko 😀 aj akupunkturu, cinsku medicinu a pod. neverim, ze najdes nieco, co som neskusila 😀. I ked je to asi viac na plac.

baby24
4. júl 2016

@ajana1 aha... No ja to mam v tabletkach to je ine?? Takze od 1.dna cyklu??

butterfly333
4. júl 2016

@baby24 nie od1DC ale až po ms.

kakatulik
4. júl 2016

@butterfly333 rkus nezadat ze potvrdena ovulkd a vyznaci ti iba podla dploty.

kotatko1232
4. júl 2016

@kakatulik ahoj uz asi 3 den mam iba 36,7 co dnes podla vypoctou by som mala mat ovulku....a vobec ziaden hlien nic..ako je mozne

ignorantka
4. júl 2016

@maja2517 ja viem psychika psychika... ale to sa povie :D ako keby sa to dalo vypnut :D... tento mesiac som si zacala merat prvýkrát bazálnu teplotu, ze reku aspon zistim ako mi funguje telo... tak som zvedava... obe sme s tym nieco podnikli, tak daj mi prosim vediet... v nedelu budem cakat na tvoj tehotensky test 🙂...tfuj tfuj! 🙂... kedy ste mali svadbu? 🙂

maja2517
4. júl 2016

@ignorantka jej Ďakujem 🙂 my sme sa brali 1.8.2015 🙂 ja si bazálnu teplotu zatiaľ nemeriam, rozhodla som sa že sa nebudem tak pozorovať, lebo už som sa tolko krát oklamala sama seba že som tehotná, aj mi meškala mrcha... všetko sa dá tým myslením poposúvať 🙂 tak som sa rozhodla že už na to kašlem. v nedeľu dám info 🙂

ajana1
4. júl 2016

@butterfly333 ci uz bola toho 25 (to by si bola len 10 DPO) co by ti mohlo ukazat pozitivny test ale nemusi lebo je to dost skoro. A mozno si mala tie ovu dve 🙂

ajana1
4. júl 2016

@baby24 tak ja som mala cistu. V tych tabletkach tej kasicky vela nemas a hlavne urcite do toho musia pridat aj nejaky bordel aby to drzalo tvar a trvanlivost.

renimac
4. júl 2016

@ajana1 tiez som mala cistu