icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

ajana1
4. júl 2016

@renimac neviem veru ako ti poradit ;( niekedy jedine co zaberie je zmena partnera ale to zas nehrozi. Uzite si aspon leta a uvidite co bude po tom oplodneni v septembri.

renimac
4. júl 2016

@ajana1 partnera teda nevymenim 🙂 co uz, nie kazda moze byt mama.

ajana1
4. júl 2016

@renimac ved to ani nenavrhujem 🙂 Vzdy su aj ine moznosti ako sa da dopracovat ku dietatku

barbi339
4. júl 2016

@renimac jednu cystu ste mali ?? a paskla vam a na vajecniku ste ju mali?

barbi339
4. júl 2016

ahojte ten grepovy dzus sa pije az po kramoch na ten plodny hlien??

kotatko1232
4. júl 2016

@barbi339 Ahoj ja som h pila po kramoch a teraz ho vobec nemam. a ani netusim kedy mam ovulku ☹

barbi339
4. júl 2016

a pred tym ako si ho pila si mala hlien,?

kotatko1232
4. júl 2016

@barbi339 predtym som vobec nepila a mala som ho moc moc...a teraz tento mesiac na nervy...ani neviem ci som mala ci nie ked si meram BT tak stale mam 36,7 .

barbi339
4. júl 2016

a ten plodny hlien je taky natohovaci???

kotatko1232
4. júl 2016

@barbi339 ano .priesvitny a natahovaci.

butterfly333
4. júl 2016

@kakatulik no už som to tak urobila nezadala som ovu. čiže by som mala byt 9DPO???

kakatulik
4. júl 2016

@kotatko1232 zabudni na vypocty a riad sa podla BT a reci svojho tela. Ja mam taku teplotu ako ty uz poovulacnu. Niekto ma taku predovul. Pockaj a uvidis. Niekedy potrebujes viac cyklov aby si sa spoznala a aj teploty vedela citat.

kakatulik
4. júl 2016

@butterfly333 ja by som dokonca povedala,ze 9-10.

veronika1603
4. júl 2016

@barbi339 renimac myslela ze mala cistu vceliu matersku kasicku a nie cystu na vajecniku..keby myslela cystu tak by asi dala tvrde y....a treba citat aj co si baby pisu predtym nie len jednu vetu....

ajana1
4. júl 2016

@veronika1603 inak ty ako tehulkujes? Uz si pomaly ale isto za polovicou 🙂

kotatko1232
4. júl 2016

@kakatulik no moje telo nic neciti 🙂 vzdy sucho.....
tabulku BT som si skusila spravit na Women Zone.cz
a tam mi vyslo ze ovulku som mala 30.6
taky hlien ako som mala minuly mesiac tento nemam vobec.
a BT by sa mala zvysovat ak by mala prist ovulka??

veronika1603
4. júl 2016

@ajana1 zatial v pohode...stale robim no momentalne dovolenkujem.vsetky vysledky su v poriadku a vyzera to znova na chlapceka ale nevadi.chcela som mat parik ale dolezite je zdravie ...teraz cakam na prve pohyby sem tam nieco ucitim ale niesom si ista..no co ti poviem som stastna a tesim sa na vianoce . ..a vsetkym vam drzim palce stale vas citam nejako sem neviem neist 🙂 drzim palceky

ajana1
4. júl 2016

@veronika1603 to poznam. Myslim ze budem taka ista, este stale zavitam baby skontrolovat ;) Zas ked budes mat dvoch chlapcov tak sa aspon spolu zabavia a je to veru jedno hlavne ze babatko je zdrave ;)

kakatulik
4. júl 2016

@kotatko1232 teplota sa zvysi po ovulke az. to je reakcia tela na hormon progesteron,ktory zvysi hladinu po zardgistrovani zlteho telieskd. to je vajicko z folikulu. Da sa ti sem dat ta tabulka?

kotatko1232
4. júl 2016

@kakatulik NO tak to som zvedava co bude koncom mesiaca ked mam dostat kramy

neviem ci to robim spravne ale tak kazdy den tak zadam kolko som si namerala.....

senselinka
4. júl 2016

@kotatko1232 nk, ale tam ti presne pise, ze podla teploty ti ovu nedokaze vypocitat a podla kalendarovej metody ti to dalo na 14 DC ako vzdy, teda na 30.6. Zadala si si hore pocet dni cyklu? Lebo ked das tych 32, ci kolko to mavas, urcite ti to neda ovu na @4 dc. Nevies sem dat ten graf uplny, so vsetkym, aj s dnami cyklu?

kotatko1232
4. júl 2016

@senselinka dala som 31

kakatulik
4. júl 2016

@kotatko1232 zajtra ti to vyznaci na 1.7. Kde a kedy nerias?

kotatko1232
4. júl 2016

@senselinka takto?

kotatko1232
4. júl 2016

@kakatulik vo vagine hned ako sa zobudim rano cca 8:00 v sufliku mam teplomer.
tak mi prosim ta porad ako to mam spravit kedze tomu nerozumiem moc

kakatulik
4. júl 2016

@kotatko1232 ok,zajtra ti to vyznaci. Ak teplota zostane hore,si dnes 2DPO. Hore som to zle napisala. Hlienom sa netrap. Ak nie je na nohavickac este neznamena ze nie je na krcku.

ajana1
4. júl 2016

@kotatko1232 a zacala si meriat az toho 17teho? Lebo to je uz dost neskoro. Najlepsie je zacat hned ako ti skonci perioda. Takto neuvidis uceleny obraz nakolko nevies ake mavas predovulacne alebo poovulacne. Skor by som ti odporucila si ist kupit ovulacne testy ak si myslis ze tento mesiac ovu este nebola pripadne pockat do dalsieho mesiaca a zacat merat skor.

senselinka
4. júl 2016

@kotatko1232 ano, tak som myslela... ono presne ako ti pise @ajana1 chybaju ti tam predchadzajuce teploty a z tychto par teplot ti proste vyznaci to, co povazuje za ovulku, ale vobec nemusi byt. Podla mna tym, ze merias o osmej, nemas vysoké teploty, hodim ti sem moj graf, ja meriam 7-7:30. Ja si myslim, ze u teba ovu stale len bude

senselinka
4. júl 2016

@kotatko1232 pozri, moje predovulacne boli aj 36,8

ajana1
4. júl 2016

@senselinka ale ty mas pocuj aky pekny graf tento mesiac. To veru aj vcelku nadejne vyzera