icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

senselinka
4. júl 2016

@ajana1 joj, zlatko, ja uz som tooolko peknych grafov mala, na knihu 😂
Ale jeden vyjst musi 😊 Bodaj by to bol tento! 😍

ajana1
4. júl 2016

@senselinka tento urcite vyjde az do konca 🙂

senselinka
4. júl 2016

@ajana1 😘

kakatulik
4. júl 2016

@kotatko1232 hlavne z toho nerob vedu,meraj dalej.

calmmeadow
4. júl 2016

@butterfly333 a odkiaľ vieš,že bromalain alebo ananás sú dobré na uhniezďovanie?Ja si o tom čítam na nete a píše tam kadejaké účinky,ale nič čo by súvislo s otehotnením?

butterfly333
4. júl 2016

@calmmeadow to som čitala na nete aj tu baby o tom tu písali,

renimac
4. júl 2016

@senselinka hmmm, testovala si?

senselinka
4. júl 2016

@renimac co si, ved som len 8dpo, mooozno v stredu

renimac
4. júl 2016

@senselinka nie 9? Vyzera to u Teba slubne.

mojezlate
4. júl 2016

@butterfly333 ahoj no dnes uz skoro vobec nemam len tak tak a to je treti den

senselinka
4. júl 2016

@renimac nie nie, urcite osem, v nedelu bola ovu, posledny den dovolenky 😀
Slubne to moze vyzerat, ale co z toho... chvilami verim, chvilami sa vysmievam sama sebe, ci mi nesibe... Jedno viem ale urcite. O tyzden budem plakat. Bud od radosti, alebo smutku a hnevu.

renimac
4. júl 2016

@senselinka ja som si poplakala uz vcera a aj dnes cestou na pohovor... a tak...

simisk
4. júl 2016

@renimac neboj ja som si dnes tiez uz porevala a vecer v postely na tiez znovu chyti depka.Ja dnes po 5dnoch meskania,asi 1DC...😔.Vcera stavy na grc,hlava,krize,brucho,vajecniky mi islo vydrapit....a vecer uz som zbadala na papiery spinenie,tak s placom spat,dnes som si chcela robit test,ale sak naco uz.Dnes take hnede spinenie semtam s nadychom cervenej,bolesti hrozne....tak uz len cakam kedy sa to rozbehne v plnej sile.A zase dufat,ze o mesiac to uz vyjde....

ajana1
4. júl 2016

@senselinka inak ja som to mala tiez. Moj cela bytost mi proste vravela ze som v tom aj ked bolo este skoro. Takze ak citis ze to vyslo Tak to bude tak.

renimac
4. júl 2016

@simisk nemoze to byt este tehu?

simisk
4. júl 2016

@renimac ach moja ja uz asi neverim nanic.Uz si nenamyslam nic.Posledne normalne kramy som mala 18.5.klasicke normalne silne cervene.Minuly mesiac som dostala na 17DC hnede spinenie(2dni)potom jasno cervene slabe krvacanie(3dni)ale fakt slabe,obisla som to na krabici tenkych intimiek.Ten dalsi tyzden som podla mojho predpokladu normalne kramy nedostala.Ovu to bolo vo hviezdach,to nemam ani sajnu lebo som sa nevedela doratat,dosledovat,podla hlienu,bolesti....uz som bola v tom stratena.Minuly tyzden v pondelok asi 25DC som si robila rano test(mamatest)bol tam slaby duch,jaaaaj tak mi srdiecko podskocilo,ale som si opakovala,netes sa baby tu pisu ze mamatesty duchuju.Na druhy den dom kupila Lady max tycinkovy vecer som nevydrazala a urobila som a bol biely jak papier.Tak som cakala na mrchu,stvrtok nic,v sobotu nic.No az dnes rano zacalo to hnede natahovacie spinenie,take divne taha sa to ako...sopel sory za vyraz.Semtam trosku cervene.Ale sa cudujem ze ma ciciky nebolia.Chcela som rano testovat ale neviem ci to pri tom spineni nieco ukaze,ci radcej nepockam ako sa to vyvrbi.

alexwarring
4. júl 2016

@simisk u mna zacali tieto kramy presne tak isto natahovacie hnede... dva dni ale len sem tam sa nieco objavilo az v sobotu rano prisli normalne ale aj to len dva dni a dnes skoncili uplne

esminka85
4. júl 2016

@alexwarring ja to iste..len 1 a pol dna normalne a potom nic...divne

simisk
4. júl 2016

@alexwarring
@esminka85 no dievcence asi mame rovnaku diagnozu.....alebo by sme tak velmi chceli male babenka ze uz nam z toho pomali preskakuje.Teda mne isto 😔

mojezlate
4. júl 2016

@esminka85 mne prisli v sobotu tiez normalne a dnes uz len len

mojezlate
4. júl 2016

@simisk som natom rovnako

ignorantka
4. júl 2016

@simisk mne minuly mesiac 4 dni meškali kramy tak som čakala bez testu či sa spustia alebo nie... Boli sme na výlete a raz som sa tak zasmiala ze mi pichlo v pravom vajecniku ako keby mi ho urvalo... Uz som si bola úplne istá ze to nieco znamená a obaja sme zase začínali dúfať... Do rana som dostala kramy 😕... Takze aj mne uz preskakuje 😂

simisk
4. júl 2016

@ignorantka
@mojezlate
@alexwarring tak sme uz 4 zrele na psychiatriu,sa tam stretneme,si vybavime spolocnu izbu 😁.Jaaaaaj sa smejem ale je mi do placu 😢

ajana1
5. júl 2016

@simisk bola si s tym u gynekologa aby skontroloval ci je vsetko v poriadku? Asi bude lepsie ist k nemu na navstevu aby si si bola na istom

renimac
5. júl 2016

@simisk hlasim sa ako piata 🙂

kotatko1232
5. júl 2016

@butterfly333 ahoj dnes mam zase 36,7 a ty stale 37??

butterfly333
5. júl 2016

@kotatko1232 a ovu už teda bola?? Ja stále takto

kotatko1232
5. júl 2016

@butterfly333 tak ty to mas pekne...Ovu no tak ziaden hlien som este nemala.mozno tento mesiac nebol hlien alebo bol slabucky...lebo od rana dnes citim podbrusko take tlaky...a mozno som mala vtedy ako v tej tabulke co mi ukazovalo tu tabulku co mas aj ty

kotatko1232
5. júl 2016

@butterfly333 zeby som mala toho 30 ovulku.

butterfly333
5. júl 2016

@kotatko1232 no ano vyzerá to dobre len či z toho aj niečo bude,ja nič žiadne tlaky necítim 😒