icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

mausy21
6. júl 2016

@zuzik_24 ahojcek chcem sa spytata okrem ineho teda samoška zagratulovat...len nech je vsetko ok :') ja som teraz asi 7 dni DPO a pobolieva ma spodok ako na mrchu..nie silne bolesti ale take ze citim dost...ako je to s tebou mala si nieco podobne???

mausy21
6. júl 2016

@zuzik_24 ahojček..gratulujem ti tehu 🙂 chcem sa ta spztat mas aj bolesti bruska ako pred mrchou...ja som dnes 7 dpo a 2 mam bolesti na mrchu nie silne ale citim ichtak som z toho nervozna.dakujem

zuzik_24
6. júl 2016

@renimac urcite dam vediet

zuzik_24
6. júl 2016

@kvetinka18 dakujem 🙂

zuzik_24
6. júl 2016

@mojezlate ja som po inofolicu nepocitovala okrem bolestivejsej ms ziadne ine tazkosti... avsak viem ze inofolic cyklus upravuje takze moze to byt aj tvoj pripad

zuzik_24
6. júl 2016

@mojezlate ved uvidim... tehu som este nebola a aj napriek tomu ze nastudovane mam toho az az, ten strach tam je... resp skor ta neistota ma desi, ze neviem ci sa deje to co ma alebo to co nema...

zuzik_24
6. júl 2016

@mausy21 no ja mavam 24 dnove cykly takze u mna je to vzdy sup sup s ovulkou aj s pms... ja jedine co som pocitovala boli bolave prsia... ale tak ako keby mala prist ms... inak nic... nejako extra som sa nesledovala iba ovu tesry som robila.

zuzik_24
6. júl 2016

@mausy21 dakujem 🙂
ja som ziadne bolesti nemala... len prsia boleli... paradoxne teraz nebolia vobec a az teraz ma boli podbrusko ako na mrchu... preto ma to znepokojujr ze co sa deje kedze testy su ok ale spinim na hnedo...

zuzik_24
6. júl 2016

@kotatko1232 dakujem a posielaaaam 🙂

monilik
6. júl 2016

@ajana1 chodievame do Vyhien ale teraz bolo naprd pocasie. a na Hodrusskych je ladova voda to radsej Pocuvadlo.

monilik
6. júl 2016

@zuzik_24 gratulujem a drzim palce!

monilik
6. júl 2016

@zuzik_24 ja by som uz na pohotovost bez teho knizky nesla ani za zivy svet, bud k svojmu gynekologovi alebo rovno do nemocnice.

alexwarring
6. júl 2016

Zeny zeny, v pondelok mi skoncila MS, este v utorok sem tam fliacik sa objavil, ale to neratam... teraz mam hlien - znovu - ovu by mala byt az cca 15. podbrusko citim uplne slabulinke akoby dozvuky ms, ale to moze byt aj z dnesnej 12 hodinovej smeny na nohach.... no ale k veci...

Nemalo by byt par dni po MS tam dolu sucho? a az potom zacat hlien?

hocikto alebo @monilik &kikushaa @ simisk @renimac

zuzik_24
6. júl 2016

@monilik ja mam synovca na centralnom prijme takze ak by bolo treba tak sa postara... avsak nechcem robit paniku... verim ze bublinka sa len uhniezduje a preto to spinenie 🙂

calmmeadow
6. júl 2016

@ajana1 už som skúšala VMK.Akurát tento cyklus som dobrala....prvý cyklus som myslela,že mi pomohla,lebo som mala ovuláciu asi na 16 alebo 17 DC (LF sa myslim nezmenila),ale teraz som uz 22.DC a ovulácia nikde....vlastne sa mi len teraz začal tvoriť hlien,takže ak ovulácia bude,tak možno až o takých 5 dní a to je strašne neskoro ☹ Na ďalší cyklus skúsim asi gynex alebo inofolic,lebo už fakt neviem čo mi pomôže...už som toho toľko skúsila...

renimac
6. júl 2016

@alexwarring vies co, ja som to uz tiez tak mala a prisla skor ovu, o 4 dni 😉

ajana1
6. júl 2016

@calmmeadow ale ved to je jedno kedy je ovu hlavne aby bola. LF sa nezvykne skracovat. Ja som mala tento mesiac tiez neskoru ovu a zadarilo sa 😉 Inak nas vyslovene ovulacny hlien. Lebo ja mam od uhniezdnenia vytok ktory vyzera ako ten pred plodnym

alexwarring
6. júl 2016

@renimac no tiez sa s takou myslienkou pohravam 🙂 tak na tie dvojicky :D :D :D ideme zacat miesit :D

renimac
6. júl 2016

@alexwarring tak len dobre zamiesaj 😉

mojezlate
6. júl 2016

@zuzik_24 to určite aj ja by som sa bala

senselinka
6. júl 2016

@zuzik_24 Zuzanocka, strasne sa tesim, vidis, vyslo to rychlo, lebo tento je ten pravy!!! 💜 Henten dilino si nezasluzil mat dieta s takou uzasnou zenou 😉
Drzim palce, srdiecko 😘

butterfly333
6. júl 2016

Baby može byt že z duphastonu mám kyselinu???? mala som to aj minulý cyklus ked sa zadarilo noto som nebrala duphaston.tak neviem

zabka12
6. júl 2016

@butterfly333 ja ho beriem a kyselinu nemám... možno záleží, či ho berieš na lačno... ?? ja beriem po jedle...

butterfly333
6. júl 2016

@zabka12 už neberiem no nepamatám sa že by som z neho mala kyselinu tak len sa pýtam,je to strašnéééé 😝 😝 😝 😝

alexwarring
6. júl 2016

@renimac keby ma tak strasne nenasral pred par minutami mozno by som aj... aj vcera mi slubil, ze dnes dame sexik... dnes po praci mu vravim dnes bude sexik a on ok.... do pi.. no nedal si pivo, ked vie, ze mi to smrdi.... ja uz nemam na toto nervy, nech mu to niekto vysvetli... presla ma absolutne vsetka chut

renimac
6. júl 2016

@alexwarring no moja, tak odzadu, to citit nebudes 😀

alexwarring
6. júl 2016

@renimac to mi je sumafuk ked te spermie budu opile a netrafia sa :D vrrrrrr

renimac
6. júl 2016

@alexwarring aaale co si.... mna splodili na stanovacke.... mamka aj tatko boli opiti 😀

butterfly333
6. júl 2016

@renimac 😀 😀 😀

alexwarring
6. júl 2016

@renimac aaaale hlavna vec on chce mat deti a stazuje mi to :/