icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

renimac
6. júl 2016

@alexwarring ale ty si sikovna a presibana (chcela som napisat prefikana) zena a cesticku si najdes 😉

alexwarring
6. júl 2016

@renimac mozno sa podari skor ked budeme byvat konecne sami a nebude ho mat kto tym pivom ponukat... uz sa neviem toho dna dockat, ale dovtedy asi zosediviem

kchan
6. júl 2016

@alexwarring toto mám už aj ja doma, práve keď je treba sa najviac snažiť tak je straaaašne unavený alebo mu to príde také veeeľmi neprirodzené... No kto sa má v tých chlapoch vyznať 😵 a že my sme divné a z Venuše 😁😁

alexwarring
6. júl 2016

☹ ☹ ☹ @kchan ja mam take nervy len tu smoklim

kchan
6. júl 2016

@alexwarring achhh to ti verím, ja som môjho včera v noci teda resp. dnes nad ránom čakala kým príde z roboty o druhej ráno a aj tak nič nebolo, akurát že som išla spať s nervami a nevyspala som sa do práce 😣😣 a dnes prídem z roboty, on doma celý deň a zas nič... Ja neviem, on má asi pocit že počnem ako Panenka Mária (pri všetkej úcte k nej)

alexwarring
6. júl 2016

@kchan ale ja nechapem, to mu mam cely den chodit za ritou jak pes a dohovarat mu: Zlatko pod je cas, chcem sexovat. Nie - nepi to pivo, zas mi budes smrdiet. No tak pod uuuuz, dokedy mam na teba cakat!!! Hmm... asi si to tak ti chlapi predstavujú

kchan
6. júl 2016

@alexwarring 😢😢😢 asi tak nejak...A nakoniec to aj tak neskončí sexom...A ked aj náhodou áno, tak potom samozrejme že to není to práve orechové....

alexwarring
6. júl 2016

@kchan akurat sme sa len pohadali... on si zapol televizor a ja si mozem oci vyrevat....

tinka881
6. júl 2016

Ahojte babule.pre mna je pravdepodobnejsia skupina od leta do vianoc,ale idem aj sem🙂

alexwarring
6. júl 2016

@tinka881 vitaj medzi nami 🙂

stellamaris
6. júl 2016

@renimac 😀 Ja som sa podarila,ked mamina bola chora s chripkou a tatko si dal predtym sampanske,za pohar.Roky neskor sme sa s manzom po flasi sampanskeho snazili aj my,vysledkom bol syn 😉 Sme vsetci dokazom,ze aj opitucke spermie doplavu do ciela 😀 😀 😀 😀 😀

aluska2999
6. júl 2016

Žienky držte nám palce a myslíte na nás zajtra idem potvrdiť srdiečko a vývoj plodu bo v piatok neordinuje ach dúfam že sem napíšem pozitívne správy ✊

monilik
6. júl 2016

@alexwarring po ms sa este docistujes takze nemusis mat sucho a druha vec je ze ci to mas hlien z krcka alebo sekret z posvy, lebo to su dve rozne veci...

monilik
6. júl 2016

@alexwarring neplac, to ti nepomoze... ale viem ako sa citis... ja som bola nasrata na mojho minuly cyklus ked si naplanoval chatovacku /opijacku/ rovno cez ovulku... a vidis, zadarilo sa aj tak... 😉

simisk
6. júl 2016

@kchan
@alexwarring ahojte dievcence.A ja ze to len u nas je to taky problem so sexom.Uz ma nebavi sa doprosovat,podlizovat,zuby cerit,vzdy som naporudzi ked ma chut,aj ked ja nemam zrovna,ale ked som ja nacipovana tak ten jeho znechuteny pohlad,no strasne aj ma chut prejde.Sa ani necudujem ze sa na mna ziadne bacile nelepia...

simisk
6. júl 2016

@aluska2999 neboj,vsetko dobre dopadne.Drzim 👍👍👍.Inak dnes som na teba myslela ze ako sa ti dari.Ahoj zajtra

baby24
6. júl 2016

@aluska2999 Všetko bude ok držím palce... 🙂

aluska2999
6. júl 2016

@simisk moja to si zlata potom 🙂 len už to chcem mať za sebou s krásnou správou a fotkou v ruke 👣

aluska2999
6. júl 2016

@baby24 ďakujem pekne dúfam že žienky máte pravdu snažím sa myslieť pozitívne

andrejta
6. júl 2016

@alexwarring no ved si si mala dat aj ty par hltov a bolo by vyrovnane 🙂

kotatko1232
6. júl 2016

Som rada ze ja takeho MM nemam on chcel stale SEX ked ja a zase naopak 😀

kchan
6. júl 2016

@alexwarring rozumiem ti 😒 ja keď plačem, tak som citlivka a ako chcem vychovať babo keď bude keď sa takto správam??? 😌😌😌😔😔
@simisk aj ja sa musím niekedy doprosovať... A keď mám chuť na sex tak proste neverí že naozaj mám...že to vravím iba preto lebo mám plodné dni..pritom mu o nich vôbec nerozprávam, lebo nechcel počúvať o ovu testoch a podobne, tak sa mu s tým nespovedam a aj tak keď sa začnem ceriť tak sa pýta "čo, máš dve poriadne paličky na ovu teste?" achhh vidím to fakt len na to iui..lebo toto "snaženie" je u nás asi už viac "trápenie"

patka33
6. júl 2016

@kchan ako prebieha iui?

kchan
6. júl 2016

@kotatko1232 to nieje vyslovene o tom že by nechcel sex, tam ide o to že ho to "snaženie" odrádza..pretože to milovanie už nie je alebo nemá taký priebeh na aký bol zvyknutý a aký sa mu najviac páči. Snáď som to napísala zrozumiteľne 😁

kotatko1232
6. júl 2016

@kchan ANO CHAPEM. moj zase nechce len vtedy ked ma vypite.kedze vtedy mozme mat sex aj 4h a nesplodili by sme ani 1 dieta 😀 😀

kchan
6. júl 2016

@patka33 ešte som na ňom nebola, ale čo tu kočky písali a čo mi vravela dr v centre, tak dostaneš lieky na dozrievanie vajok, chodíš na folikulomeriu, pichneš pregnyl ktorý spúšťa ovulaciu a v deň zákroku odovzdá chlap spermošky, tie sa premiju a dajú do pipety a vložia- pichnu (neviem to správne pomenovať) ti cez kŕčok do maternice. Hádam som to správne napísala

patka33
6. júl 2016

@kchan aha no pekne . budem si informovat u dr ale pocuj je mozne ze mam 20dc a este som nemala vobec pozitivny ovu test

kchan
6. júl 2016

@kotatko1232 tak to asi je u všetkých chlapov rovnako, teda samozrejme záleží aj od toho koľko vypijú 😀

kchan
6. júl 2016

@patka33 môže to byť. Kľudne sa ti ovu môže posunúť, alebo môžeš mať aj anovulák...to je uplne normálne, nie každý mesiac je rovnaký... Ja som teraz od 3DC brala clostil (na dozrievanie vajok) som myslela že ovu budem mať skôr ako zvyknem, ale dnes som 12DC a zatiaľ sa to na ovulku netvari...

patka33
6. júl 2016

@kchan kokos nestras 🙂 tento mesiac to musi vyjst stale sme spriatelom na sebe :D