icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

lludkaa
5. máj 2016

@pepka123 ďakujem dúfam že sa nám konečne podarí ;)

hopko
5. máj 2016

@renimac tak tu su 10DPO a dnešný 12DPO

jaannah
5. máj 2016

@renimac možno to bude prekvapenie

veroniq85
5. máj 2016

@darka252 gratulujem😉 po dvoch rokoch snazenia si to teda naozaj zasluzite

veroniq85
5. máj 2016

@hopko ja tam vidim slabu ciarku takze mozme uz asi gratulovat😉

renimac
5. máj 2016

@hopko super, gratulujem dalsej tehulke 😉

hopko
5. máj 2016

Dakujem dufam ze bude už len tmavnut a naživo je pekná ružová

renimac
5. máj 2016

@hopko urcite ano, uz teraz pekne tmavne 😉

renimac
5. máj 2016

@jaannah to by bolo, krajsi darcek na narodeniny by som uz nikdy nedostala 😉

kudusko
6. máj 2016

@darka252 gratulujem ja to poznam aj my sa snazime tiez tolko ☹

kudusko
6. máj 2016

TAk baby ja dnes 1 dc na 24DC a to som od 8 dpo spinila dnes na 10dpo sa rozbehla porazi ma 😠

kudusko
6. máj 2016

@hopko gratulujem krasne tmavne 😉 🙂

kakatulik
6. máj 2016

@kudusko ahoj. Ja viem ze si tu uz dlho poznas vela fiiint,ale to spinenie a kratka LF sa mi nezda.Uz sa zistila pricina?

kudusko
6. máj 2016

@kakatulik nie moja nie skusala som B6 na chvilu to pomohlo ale nechcem stale pchat do seba 100mg teraz som zacala so sarapisom plus jednej babe co mala tento isty problem pomohol ale az po vyse 4 mesiacoch ja som ho brala teraz prvy cyklus ☹ 😒A brala som utros ten mi sice predlzil ale nepomohol na tehu a len ked som ho brala ked som hko vysadila tek zase max 10dni LF

kakatulik
6. máj 2016

@kudusko aha.No ved uvidis ako ten sarapis zaberie.Ale ja si nemyslim,ze by mohol pyridoxin nejako vemi uskodit,´Je to vitamin rozpustny vo vode,cize sa asi predavkovat neda.
HP mas robeny,lebo tam bude problem s progesteronom asi....lekari davaju dufik,ale to je zase umely hormon.

kudusko
6. máj 2016

@kakatulik vsetko som mala v norme ale chcela dr aby som si dala zase ale poviem ti ze kaslem nato necham to tak aj ja si myslim ten progesteron ale vidis ked ho uyivam nepomaha tak co

senselinka
6. máj 2016

@kudusko ja by som na tvojom mieste este skusila ten pyridoxin... Určite je hlúpy vitamín, ktorý zaberá, oveľa lepší, než Duphaston.

kakatulik
6. máj 2016

@kudusko suhlasim s @senselinka.

kudusko
6. máj 2016

@kakatulik
@senselinka ďakujem baby tak skúsim stačí od toho 5 dc alebo ako podľa vás?

kakatulik
6. máj 2016

@kudusko to je uplne jedno.Berie sa pocas celého cyklu. Co ty na to @sesnelinka?

senselinka
6. máj 2016

@kakatulik ja beriem vkuse uz vyse pol roka 😀
Je veľmi dobrý aj na správnu krvotvorbu, tak ja aj kvoli tomu. Inak normalne cely cas. Nazad hocikedy, možno od ovulky by som ešte zvýšila dávku kvoli spineniu.

senselinka
6. máj 2016

@kudusko správa vyššie bola aj pre teba 😉

popilka
6. máj 2016

Baby, vy ste sa tu nejak rozbehli s tymi pozitivnymi tehu testikmi. Super, gratulujem 🙂 A ja stale cakam ms.

zvedava29
6. máj 2016

@popilka koľko ti už meškajú? alebo si ešte v termíne?

kudusko
6. máj 2016

@senselinka zlatko a kolko mg beries lebo ja som si davala 5*20mg od 5 Dc a dnes som si kupila v maxe maju jamienson B v akcii toto https://www.google.sk/imgres?imgurl=http%3A%2F%... a nemusim 5 ks staci 1ks 🙂

kakatulik
6. máj 2016

@kudusko kolko tam je toho pyridoxinu. Tam ied hlavne o tu B6

kudusko
6. máj 2016

@kakatulik zlatko vsetkeho je 100mg zato sa vola B 100 😉 je tam toho dost B 1TIAMIN B2 RIBOFLAVIN B3 NIACINAMID B6 PYRODIXIN KYSELINA PANTOTENOVA CHOLIN BITARTRAT KYSELINA LISTOVA 400UG BIOTIN 100UG B12KYANOKOBALAMIN 100UGPRESNE 🙂 Dufam ze som pomohla 😉 🙂

kakatulik
6. máj 2016

Tak ak je tam aj 100B6,tak staci jedna denne. A ako pisala @senselinka,po ovulke zvysit davku kvoli spineniu,ale to ti poradi najlepsie ona.

kudusko
6. máj 2016

@senselinka no je tam 100mg a po ovu viacej myslis ako 100mg? A ako ti to pomohlo aku dlhu si mavala predtym a spinenie a teraz ked to uzivas?

senselinka
6. máj 2016

@kudusko 100 mg je akurat, ja som myslela, že beries menej a vtedy zvýšiť. Inak hentu kombináciu Bcok by som nebrala, lebo budes priberať ako blázon.. 😔
Buď si daj toto http://www.hoogle.sk/Vitamin-B6-100mg-110-tbl-d...

alebo aj toto je úplne super http://www.naturlekaren.sk/zbozi/doplnky-vyzivy...