Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
caute, tak v piatok som bola na sone u dr a zajtra idem znova... snad sa nam to tento mesiac uz podari... 😖
@martinaj áno pozerám tiež že blízko 🙂 tak dáme niekedy čajik a koláčik ale s bruškami už? 🙂 ...ja som teraz na tom nič moc, síce 12 DC ale tento mesiac sa nemôžem snažiť lebo idem na MR vyšetrenie 25 mája a to nesmiem byť tehotná, takže ja začnem znova snažilkovať až od júna... ale vôbec sa na teba nenahnevám, ak budeš mesiac popredu 🙂
Žienky som rada, že sa k vám môžem pridať. Tiež by sme radi pre našu malu lásku súrodenca. Žiaľ človek mieni pán Boh mení...Vo februári som mala MA a nasledoval kyret...gynekológ povedal, že v máji po menštruácií mám prísť na kontrolu a môžme sa s drahým začať znovu snažiť...Tak ja dúfam, že sa s vami čoskoro budem môcť podeliť o šťastnú novinu...
Dnes 15 DC a folik ma len 12mm a to vo štvrtok mal 10 ☹ ale aspoň jedna dobrá správa, že AMH mam 4,81 takže vajíčok je dosť 🙂 len tá ovulacia nie a nie prísť...
Ahojte.Ja som bola dnes na injekciu Pregnyl 5000.A pred tym som brala Clostibelgyt.Takze uz nam ostava len snazilkovat ♡ ❤❤Potom cakat ci pride ta mrcha hnusna alebo nie 😆
aj ja sa k vam pridam...tak dufam ze uz to dame...uz som bola asi v kazdom mesiaci clenkovu :D tak snad tento bude stastny...ved maj laskz cas :"P
@kotatko1232 ja by som skusila este zajtra a iny test 🙂 drzim palce
@perlycka Dik
@kotatko1232 skus iny test zajtra rano... ;)
@matrix87 a myslis ze bude silnejsi ked mi iba 6 den meska??ked sa budem testovat rano??
@kotatko1232 no ja som pri prvom mala silne ciarky dva dni pred ms, testovala som vtedy s pepino testom... tak ked meska ms, tak myslim, ze by to mohlo byt viditelnejsie...
@matrix87 no tak tento som mala Pepino a co som si kupila este tak mam neviem ani ako sa vola ale su tam 2 take tenke pasiky
@kotatko1232 áno mal by byť silnejší lebo 6 dní keď mešká tak to už je riadna koľajnica 😉 takže ráno z prvého moču... daj potom fotto 😉

@senselinka myslela som ql e už som kúpila tak to zoberiem a potom kúpim len b6 a tebe ako pomohla nepisala si