icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

baby24
6. júl 2016

Baby dnes takýto to ovu test dali sme aj sexik myslíte že keď ma muž pomalé spermijky môže to vyjsť??

marcopollo
6. júl 2016

@baby24 mozem sa opitat ze kedy ma zena ovulaciu lebo ja som stoho blba alebo podla coho ☹

patka33
6. júl 2016

@marcopollo zevraj od posledneho poztivneho testu do 48 hodin

marcopollo
6. júl 2016

@patka33 dnes som robila test a mi ukazala iba jedna ciarka

kakatulik
6. júl 2016

@baby24 posnazte sa este zajtra a pozajtra.

patka33
6. júl 2016

@marcopollo aj vy sa posnazte dnes a zajtra 🙂

marcopollo
6. júl 2016

@patka33 dakujem aj vam vsetko dobre ,ja mam syna 12rocneho ale moje rovesnicky aj mladsie maju dve deti uz nad tym pracujeme aj mi, mne este od od ms nepreslo mesiac len neviem kedy mam tu ovalaciu.

patka33
6. júl 2016

@marcopollo aha no tak fajn ja nemam ani jedno a chceli by sme

marcopollo
6. júl 2016

@patka33 vela stastia aj vam podla toho kolko ste spolu a ked ste v poriadku z manzelom nemalo bi byť problem

patka33
6. júl 2016

@marcopollo no nemi problem ale uz rok sa snazime

alexwarring
7. júl 2016

@simisk joj len zle s tymi chlapmi, uvidime co prinesie dnesok

alexwarring
7. júl 2016

@andrejta ja pivo neznasam, maximalne vypijem penu... pripadne, ak ma velmi boli zaludok, tak si dam za pohar

alexwarring
7. júl 2016

@monilik pocas sprchy som to kontrolovala, skor sa mi zdalo, ze je to z krcka...

baby24
7. júl 2016

@kakatulik fuu no víkend ideme preč a ja si dávam odstup dvojdňový tie spermie sú potom ešte pomalšie keď po sebe ideme predvčerom som mala prisvitny tahavy hlien včera pozitívny ovu test a do dnešného dňa pichanie v podbrusku.... Tak snáď ja uz potom fakt neviem.... ☹

renimac
7. júl 2016

@stellamaris no vidis 😀 tak najblizsiu ovulku naordinujem obom sampus 😀

ajana1
7. júl 2016

@tinka881 a uz si sa zas Odhodlala? Dufam ze tentokrat nebudete dlho cakat a date to as do konca 😘

ajana1
7. júl 2016

@kchan @alexwarring a to baby chcete s takymi vychovavat deti? Verte tomu ze materstvo preveri aj tie najsilnejsie vztahy

renimac
7. júl 2016

@ajana1 ked si pomyslim, ake zlaticko mam doma ja... aj saunu kvoli mne obmedzil a to ju miluje cely zivot. Berie vitaminy, pricom viem, ze sa mu to protivi a moje plodne dni ma odsledovane tak, ze posledny polrok nie som ja ta, ktora iniciuje sex, ale naopak. "zlatko, nemas nahodou ovu?" Taky chlap si zasluzi byt otcom ☹. Ani neviem, na co to pisem, to su tie hormony 🙂.

ajana1
7. júl 2016

@baby24 my sme pocali kym som mala hlien cize este pred ovu. Ten hlien im pomaha prezit dlhsie dokonca par dni. Netreba sa spoliehat a sexovat iba pocas ovu. Skustr teraz a potom obden alebo o dva

ajana1
7. júl 2016

@renimac och zlatko ja viem ze ti je velmi tazko. Tento svet je velmi nespravidlivi a taki co si zivot nevazia ho privedu na svet a ti co by boli uzasny rodicia nie su pozehnani. Ale ja verim tomu ze sa to u vas na dobre obrati. Inak nechcete zacat s partnerom tancovat?

renimac
7. júl 2016

@ajana1 ja chodim tancovat, ale moj muz na tanec nie je. On by pre mna spravil aj nemozne, ale tancovat so mnou urcite nepojde 😀. Ale od septembra zacne so mnou chodit na jogu 😉.

monilik
7. júl 2016

@marcopollo prve dietatko si zrejme splodila bez ohladu na to ci si vedela ci nevedela kedy mas ovulaciu, tak to neries ani teraz. pocuvaj svoje telo, milujte sa ked mate chut, idealne je od skoncenia ms kazdy treti den. inak ovulka byva priblizne na 12. - 14. den cyklu, nie je to vsak pravidlo, zalezi aj ake dlhe mas cykly. cyklus sa rata od zaciatku menstruacie... ja mam napriklad v case plodnych dni vacsiu chut na sex, takze aj podla toho sa da riadit 🙂 drzim palce

monilik
7. júl 2016

@alexwarring 🙂 no tak ho pomaly sleduj a ked bude priesvitny a natahovaci - soploidny 😀 tak nemeskajte 😀

zuzik_24
7. júl 2016

@senselinka Zuzanka, moc dakujem 😙
Mas pravdu, s ex to nemalo vyjst... som stastna ze mam pri sebe toho spravneho chlapa ☺

monilik
7. júl 2016

@alexwarring ja som momentalne s mojim mm pohadana, citaj doslovne - JA som pohadana, lebo on zase nechape co sa mi stalo... clovek mu chce len dobre a vzdy si vsetko ja zliznem a ked sa chcem rozpravat len po mne vrci niekedy mam taku chut mu vrazit 😠 ale co by som bez neho robila... navari, uprace, o deti sa postara, zaraba... takze tie "chlapske maniere" mu odpustam...

senselinka
7. júl 2016

@renimac zlatik, aj ja mam doma rovnake zlatko, jedine, coho sa nedokaze vzdat, su kila hnusnej sladkej cokolady a keksikov 😀
Tyzden som bola s malou prec, urobila som mu kopky s vitaminmi a pekne ich papal svedomito... sportuje uz menej ako inokedy, ale vela fyzicky pracuje okolo domu.
Mame pestry zivot napriek tomu, ze som na materskej, vela casu travime vonku, na slniecku... uz neviem, co mam spravit inak ☹
Druhýkrát idem detox podla Macingovej, co plno bab mi hovori, ze po detoxe hned otehotneli, ja trt... vylucila som lepok, mlieko a laktozu, kupujem si drahe ovcie a kozie jogurty a syry, beriem VMK, devat tyzdnov som sa modlila modlitbu sv. Marty, boli sme na dovolenke, vela oddychu a slniecka, dokonca sme isli aj podla Jonasa, bol termin blizko ovulky a co z toho? Bliziaca sa MS 😢

Za 4,5 roka som bola 6x tehotna!!!! Sest! Ja viem, mam doma aspon to jedno dieta, maly dokonaly poklad, ale malo ich uz byt sest...
Nevladzem.

renimac
7. júl 2016

@senselinka ach zlatko, citim z teba take zufalstvo, akym prechadzam ja sama. Ano, ja som prisla len o jedno dietatko, ale po dlhych viac ako 2 rokoch a uz tahame dalsi polrok... Co som sa ja namodlila, kolko vitaminov pozrala (uz to inak ani neviem povedat), obmedzovala seba aj muza, lebo co ak nahodou... Mam toho dost. Dozeriem co doma mam, a som ochotna dokupit jedine VMK. Modlit sa uz nebudem. Vcera som mala rozpravu s Bohom a povedala som mu svoje. Nech sa pokojne urazi. V tomto stave " I don't fuc*ing care!". Neviem pomoct Tebe, ani sebe, ale rada Ta opat uvidim a mozeme si spolu poplakat a vypit vinko. Mozno nam to pomoze 😉.

monilik
7. júl 2016

@senselinka co na to lekari? co bola pricina? brala si Duphaston v tehu? je to strasne 😔 zazila som to iba raz, neviem si predstavit 5krat 😢 velmi ti drzim palce!

senselinka
7. júl 2016

@renimac hej, prevalcovalo ma riadne zufalstvo teraz... co uz, prejde to, vsetko je len docasu.
Stretnut sa mozme, len ja vramci detoxu nemozem pit, takze ja sa ani ozrat na to zufalstvo nemozem 😀 A tak by som sa... ach 😝
Neviem, aku hru to ten hore s nami hra, sestra ma tento tyzden pred druhym a poslednym IVF, cestou z dovolenky som videla hniezdo s bocianmi a dvoma malymi bocianikmi, u segry bola krasna dvojita duha, tak som si dodala nadej na dvojite šťastie v rodine... hahaha. Len nech to vyjde aspon jej, strasne jej to prajem.

senselinka
7. júl 2016

@monilik jasne, ja mam urcenu dg., syndrom lepivych dosticiek, vdaka liekom mam dcerku, ale naposledy ani to nezabralo...
Duphaston uzivat nesmiem, zvysuje zrazanlivost krvi.
Dakujem, mne uz tolko ludi drzi palce, tolko ludi praje... je to tazke, velmi tazke. Esteze mam velku oporu v muzovi