Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@zuzik_24 drzim moc palce, zlatik, nech je vsetko vporiadku 💜
@tinka881 fu, to neviem... mozne je vsetko.
Znamej muz nema v ejakulate ziadne spermie, musia mu ich odoberat chirurgicky a myslim, ze nie su take kvalitne a aj ked boli na IVF, nevyslo to. Som presvedcena, ze to je kvoli kvalite spermii jej muza 😔
U vas to ale vobec nemusi nic znamenat, muz bol na spermiograme?
@senselinka nie nebol, zajtra ho objednam. Ktovie ako dlho sa caka na vysledky. Ked ja neviem kde mam hladat už chybu
@butterfly333 ahoj no co testik si si robila??
dnes som si merala BT a mala som 36,7
@kotatko1232 nerobila počkám bt dnes 37,1
@monilik niekedy som nejedla po ovulke sushi, ze co ak... teraz sa nim tlacim cely mesiac 😀. Teda ked mam chut. Ako pisem, kaslem ja uz na to. Mam kamosky co netusia co je zdrava strava, rite maju ako lodny kufor, fajcia, piju a deti maju aj dve. Takze mna uz nikto nenachyta na zdravy zivotny styl v spojeni s plodnostou.
@simisk ďakujem moja dúfam že fazuľka bude pekne rast
@renimac najhorsie je zacat sa obmedzovat. Ja som fajciarka, aj vinko si dam na chate a teraz sme sa zacali snazit, no neviem si predstavit, ze by som s tym hned sekla od dnes napriklad, to by bol velky sok pre moj organizmus... Samozrejme nehovorim o alkohole, to sa da nahradit raz do tyzdna malym pivom, alebo radlerom a fajcenie obmedzit postupne, aby sa telo nezblaznilo... dobre je, ze sa zdravo stravujem uz dlsiu dobu... milujem zeleninu na veceru, polievky a privarky zeleninove a aj behat som chodila pravidelne asi pol roka a teraz ako je teplo som chvilu prestala... nic netreba prehanat podla mna
Baby u mna asi ticho pred burkou....... nechcem depkyyyyyyy 😭
Inak vcera mi mm dal divnu otazku, ze ako si to dalej predstavujem s babom a dokedy chcem byt doma..... ze WTF?
@monilik
@renimac ja som sa nenahnevala len som nechapala. On mi to vysvetil, ze nevedel ako dlho budem pn. Ja ak chceme babo, do mojej prace nesmiem ist. On chcel vediet, ze ako dlho sa da dostavat PN. Doma budem este prazdniny urcite, koli detom a ked otehu tak pojdem s papierom do prace, nech na preradia.

@senselinka Ja sa cítim dobre, okrem toho špinenia a bolesti v podbrušku, mi nič iné nie je 🙂
Bola som ráno na hcg... výsledok: 79,72. Doky sa tváril, že je to málo, resp. hraničné (že by malo byť 300), avšak ja mám krátke cykly (23-24 dňové) a ovu pozit test som mala na 14DC, čo znamená, že ovu bola buď na druhý alebo až ten ďalší deň, takže ak počítam DPO na ďalší deň po pozit ovu teste, tak som 15DPO a podľa cyklu mi mešká 5 -6 dní.
Takže netuším, či je to OK, aleb nie... špiním tak striedavo oblačno, zatiaľ žiadna krv a na sone ešte nebolo nič vidieť len zvýšenú sliznicu 7,8mm
Že mám byť trpezlivá a v pondelok na ďalšie hcg, či stúpa 🙂