Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@butterfly333 nooo, takto...nedoslo mi, ze je to zadok 😀...dokonca som aj hlavu krutila ci to nie je z inej strany odfotene 😀 ...suprove 😉...
Baby,ja už dlhšie nevydržím,zajtra ráno testnem,11DPO
Ahojte snažilky už dlhšie som tu nebola ale už som.zase aktívna 🙂
Tak k veci 😀 Dnes mi mešká mrcha 4deň tak som poslala priateľa do lekárne nech mi prinesie test no priniesol mi miesto 10tkoveho 25tkovy 😀 a tu je výsledok čo si o tom myslíte ? Za každú odpoveď Ďakujem 🙂
@dankaajanko a kde je fotka???
@dankaajanko ak tu dáš foto, tak rady povieme či niečo vidíme 😉
Babulky snažím sa ju sem dať ale nieako mi to nejde :-[
@veronika1603
@enusamt
@dankaajanko ????? niic kde je testiiiik
@kotatko1232 nejde mi sem pridat foto ☹ nechápem prečo ak chceš skúsim tí poslať foto správy
@dankaajanko mozes ☺
baby ma niekto skusenosti s sexom, splodiť dievcatko. 🙂
Babulky.tie co ste tehulky alebo si myslite alebo cakate..aj vy ste tak moc nafuknute??ja uz asi 3 den ale ide ma porazit :-/
@marcopollo mi sme prvu malu plodili len cez den doobedu 😀 😀 a bolo dievcatko kamoska stale v noci a ma chlapca...
ale to urcite nieje prava len nahoda
@kotatko1232 počula som že orgazmus ženy je dievcatko a bez chlapec nemate niektora skusenosť 😉
Dnes ma prist ms,uz ju citim,ze pride....rano som skusala test a nic 😕
@anajko mozem sa opytat v den ovulky ste nemaly sex,ak dobre rozumiem po ovulke este bol sexik mozes mi prosim ta aj napisat ip ako to bolo dakujem
@marcopollo heh no ja som pocula naopak je toho strasne vela a clovek nevie aka je pravda
@marcopollo a este je tu skupinka na koniku recepty na dievcatko 🙂
Och baby dnes mi je nejako zle ako som vztala ☹ Blee
Och boze ze ako chlapec ako dievca...myslim ze je uuuuuplne jedno najdolezitejsie je aby to male bolo zdrave,malo 2rucicky,2nozicky,zdrave 💖...a hlavne aby sa to mimi podarilo vobec splodit a vsetko dotiahnut do stastneho porodu,lebo ako to tu je medzi nami snazilkami len to splodenie je veru tazke.Nie ze ma tu teraz ukamenujete,ale by to bolo teda trd ci budem stiskat na rukach modre dupacky alebo ruzove.Dieta do domu,Boh do domu....Dieta v dome,stastie v dome...💖🍼👣💖
@butterfly333 mojko no co dnes jak si na tom s teplotou?
Ahojte dievcata ste tu nejake ktore ocakavate resp. neocakavate kramy na začiatku tohto tyzdna? Ja asi v pondelok-utorok. Mohli by sme sa trosku podporit😉
@veronika1603 neviem moja ráno som namerala 37,0 no spavam odokrytá ale asi ms zajtra príde. Teraz som si merala viem to sa nepočíta 😆37,4

@butterfly333 nemam slov na ten zadok😔😜