Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
Inak baby u mna bol tento cyklus prvy za posledny rok, co som si nerobila tehu test 😂
@simisk aj mne je jedno ale ja mam chlapceka mne je fuk či bude babo ale bo nie 😉
@malinka2020 ok moja.som v 19tt takze budeme mat najkrajsie vianoce 🙂
@senselinka moja aj ja takto
@butterfly333 hm, aspon sme na tu MS pripravene 😉
@veroniq85 viem, že som vravela, že nejdem skôr testovať, ale testla som dnes ráno a mám tam dušíka. Mala by som byť ešte len 10DPO. Ale ešte sa neradujem. Možno je len chybný test.
@kvetinka18 hod sem testík 😀
@senselinka auž ti ms prišla?Ja som dnes ráno vstala a zmeralaBT potom že sa prezlečiem a celá mokrá ja že už ms no biely výtok aj na stehnách no hruza to býva pred ms??dufam že nebude zbytočne meškat
@butterfly333 joooj. Rada by som. Ale nevie mi telefon poriadne zaostrit na ten test.
@butterfly333 hej, uz sa pusta pomaly
@kvetinka18 je tam, pekne ho vidno 😉
@kvetinka18 je to sice neostré ale je tam 😉 😉
@senselinka ja zatial nič a to som 15DPO už by tu dnes mala byt.
@jlp napisala som IP 🙂
@butterfly333 ten vytok je tehu vyytok urob test
@kvetinka18 tebe gratulujem uz len nech silnie
@mausy21 ja myslím že ms príde určite len nech nemešká,
@senselinka @butterfly333 len aj minulý mesiac som mala dve čiarky a MS tak či tak prišla.
@butterfly333 hovorim ti bude to tehu tak tu mrchu neprivolavaj...netestnes???
@mausy21 no nemám doma testík
@kvetinka18 musíš verit nepríde 😉
@butterfly333 verím stále. Len nechcem byť sklamaná. Ako vyšla oslava? A tiež by si mohla testnuť, keď máš hentaký výtok 🙂
@kvetinka18 oslava supeer velmi im chutila slaná torta vživote taku nejedli tak si každý dal dva krat slanu aj sladku,som rada že im chutila.A nemám test doma a okrem toho aj bt klesla
@butterfly333 tie torty boli už na pohľad super. Čiže sa nečudujem, že aj chutili ;) a tak zajtra si kúp nejaký. Či už si si istá tou teplotou že nič?
@kvetinka18 no klesla na 37 tak isto ms príde
@kvetinka18 gratulujem jasne ze si v tom,yessss
@rula jaká zlatá 🙂

@veroniq85 dakujem,ale mne urcite pride, to uz viem na 100% 😉