Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@kotatko1232 pepino a Lady max
@kvetinka18 super vidim aj ja takeho slabsieho ducha a verim ze bude kazdym dnom silnejší😉 tak dufam ze nevadi ked pogratulujem takto dopredu
babulky tu je tn testik
@veronika1603
@enusamt
@kotatko1232
@dankaajanko aj ked je to 25kový ja tam nič nevidím a nato že ti 6dní meška tam nič nieje nemáš 10tkový test že by si skusila??A určite ti mešká??vieš kedy si mala ovu??
@dankaajanko nic tak ani ja nevidim ☹
Baby, zajtra nas caka konzultacia v Reprofite v Brne. Drzte prosim palce, nech nam konecne niekto po takmer 3 rokoch skusania pomoze.
@renimac Moja držím mooooc palčeky budem na vás mysliet verím že vám pomožu.
@butterfly333 ja som mala taky tehotensky ale kedze ti teplota uz klesla asi ta mrcha hnusna fakt pride. Ale nevadi ten dalsi bude vas 😉
@butterfly33 inak aka bola party? Dufam ze aj s tou tequilou 😉
@ajana1 jasne ja som už na ms pripravená vložky nakupené 😀 😀 😀 po ms nasadím znova VMK.snád sa podarí.No neboj neprehnala som to a oslava bola super.Dufam že msnebude meškat zbytočne lebo cez víkend ideme na výlet do Bojníc trochu s dcerou aj mm oddýchnut.
@kvetinka18 je to tam, jasne ho je vidiet 🙂
@butterfly333 no jejo mojo,idete do Bojnic? Riadne si oddýchnite a po pozerajte,ja som kúsok odtiaľ😉😂
@denidi vážne??a odkial?ideme na víkend nech aj malá sa zabaví
@butterfly333 no pár km odtia
Do minulého roku sme mali stánok na Cajke,uz stačilo,ale možno sa pôjdete aj okúpať,tam rada chodím😂
@butterfly333 no presne z Lehoty pod Vtáčnikom😃
@denidi ano jasne malá sa tam už teší že sa pojdeme okupat neprídeš tam??
@butterfly333 ak sa bude dať,skusim to zariadiť,ze by sme aspom na kavco behli😃napiseme si,oki? Ale ak by bolo pekné,a j by som sa ocvachtala,len budem mať asi ms asi😞
@denidi nohlásia až do 38 stupnov noja verím že moja ms nebude meškat nerada by som tam bola s ms.
@butterfly333 snad sa jej uraci prist načas a budeš sa môcť okupat😉 kde budete ubytovaní? Ci idete len na jeden deň?

Baby ktore testy si najlepsie a neduchuju??chystam sa buduci tyzden nejake kupit a neviem ake