Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@butterfly333 super,som zvedavá na tvoje dojmy potom😉 napiseme si,ja skúsim prísť😃
@denidi Super bolo by faj sa stretnut 🙂
@butterfly333 mozem vediet, odkial kupujes VMK? Dakujem
@butterfly333
@renimac babule tesim sa😃
@andrejta na stranke vceliamaterskakasicka.sk
@andrejta ja som si kúpila zo vcelisvet.sk ale zmiešanú s medom. Ale majú aj čistú.
@kvetinka18 ja mám aj zmiešanu s medom ten velký pohár za 5e od sx svokra.
@malinka2020 a teplotu si si nemerala,že si nevedela,že máš tak skoro ovuláciu alebo ti podľa teploty vychádzalo,že máš ovuláciu neskôr?
@butterfly333
@kvetinka18 dakujem
@marcopollo ja mám obidvoch chlapcov a orgazmom 😂
@butterfly333 ak ti do rána nepríde ms, ja by som už skúsila ten testik... Síce ti bt klesla ale zas nie príliš...i keď tebe tuším klesá viac počas MS, však?
@kchan ved to mne ms príde aj ked mám 37,0 inak čo povieš som 15dpo???
@butterfly333 tu ti tazko poradim,lebo u mna je 16dnova LF normalnd.
@butterfly333 ja takto, ešte mám minimálne 10 dní pred sebou aby som zistila výsledok 😁 snaženie asi nič moc..A tento mesiac som ani ovu testy nerobila, len meriam bt (a inak bez tých ovu testov sa cítim lepšie - tak menej napätá a nestresujem)
@kakatulik no ja som mala vždy len 14LF iba ked som bola naposledy tehu tak bolo aj viac,
@kchan no ale sex tam bol to je hlavné tak už len čakat či sa zadarilo.
@butterfly333 este dva dni pockaj a ak nepride testni. 😀
@butterfly333 este si netestovala?skus rano test.trosku ti to kleslo,ale to nic nemusi znamenat.drzim palceky
@kakatulik uvidím rano aka bude BT a inak do 4dní od dufika by mala príst ms že??
@butterfly333 tak sa to pise,ale u niekoho to trva dlhsie,niekto zasa dostane aj napriek d dufiku. Tazko povedat.
@butterfly333 nie do 4 dni,mne chodili do 10 dni od dobratia
Mne dosla po 6tich
@martinaj no dufam že dojde čím skor čo pojdem na výlet s ms?? 😕

@denidi Ideme od piatku do nedele Garni Hotel Mado tak sa to volá.