Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@calmmeadow ja som si teplotu nemerala nejako sa tomu ani moc nerozumiem . zacala som hned s tymi ovulacnymi testami ked sa nam nedarilo a tak som zistila ze mam ovulaciu na 5 DC
@butterfly333 nemas kde ist vybehnut kupit test aby si vedela na com si?ja by som isla aj neviem kam po test 🙂
@veronika1603 ale mám len sa mi nechce 😀 😀 😀
@butterfly333 toooo mi ani nehovor....ci mas pocit ze pride ms a nechavas to tak?
@veronika1603 no neviem ale asi pride 😖
@kareta21 moj je o štyri mesiace starší. Chcela som kojit tandemovo lebo pri prvom som mala tazke zaciatky a vraj takto je to ľahšie len druhé tehu nechce prist a uz som z toho nestastna. Prvy sa podaril asi na 4 alebo 5 cyklus a teraz uz skusame pol roka a nic. A vsetci v mojom okoli pri druhom otehotneli skor vraj je telo nejake viac nabudene na dalsie tehu. A ty ako dlho sa snazite? A prvy sa vam rychlo podaril?
@butterfly333 😀kam by si chodila,ved je teplo.
Akurat mi deti odisli s ex na tyzden na dovolenku 😔 je mi smutno ale aspon povybavujem doktorov. Dnes idem zubarovi 😂
Skoda, ze nemam plodne dni 😂😂😂
@kotatko1232 nieje nejaká moc tenká ta druhá čiarka??
@kotatko1232 nechcem byt hnusna ale to je kanalik :$
@kudusko na 4 testoch by vysiel kanalik??
@kotatko1232 fuha, tazko povedat,ale je ta ciarka tenka, fakt ako kanalik. Nemas foto druhych testov? skus zmenit znacku
@kotatko1232 co je to za znacku testu. Je nazivo ta cisrka do seda ci do ruzova?
@kotatko1232 ja som mala tiez taky,ale po hodine uz zmizla ciarka 😯
Ja tiez o nicom v sobotu bol pozit ovu test. Ale dnes teplota stale dole. Dufam ze to neznamena, ze vajo sice bolo ale neprasklo 😤
Ahojte babulky, tak naša radosť bola predčasná... dnes kontrola u doky, hcg mierne klesá a v brušku nie je nič vidieť... od utorka som špinila, od dnes už krvácam... pravdepodobne mikrotehu alebo ešte môže byť mimomaternicové, avšak je ešte moc skoro na to, aby to bolo na sone vidieť... sliznica maternice tiež klesá, v piatok 7,8 dnes 5...
pravdepodobne sa vajko neuchytilo a príroda si to zariadila po svojom. Verím, že žiadne iné zásahy nebudú potrebné, maternica sa vyčistí sama a budeme môcť šup šup snažilkovať znovu. 🙂
Čo ma ale na tom teší, že aj napriek tomu, že už nemám 20, tak vieme, že to ide prirodzene a nie je treba žiadnu chémiu... možno len na zlepšenie výstelky maternice a možno ani nie.... príroda vie, čo robí, tak nám hádam čoskoro dopraje ďalšie čiaročky na testíku a bublinku v brušku. 🙂
Posielam každej veľa síl a trpezlivosti do snažilkovania, pekný dníček želám. 🙂
@butterfly333 a tento??
@kotatko1232 tam su tie foto zase rozmazane. Ale ak je tam ciarka hrubsia, je skor do ruzova ako do seda a nie je to mamatest tak sa mozes potichu tesit. 😀
@dejna20 tak to skusim lepsie odfotit
@kotatko1232 je tam slabulinko ružová čiarka🙂 ja verím že je to tam🙂 držím palce
@kotatko1232 ty uz neminaj testy a pockaj dva dni.
@junacik Dakujem pekne.no dufam ze sa to teraz podarii.
minuly mesiac som potratila ☹
@kotatko1232 je to tam ☺☺☺☺☺☺☺☺☺
@zuzik_24 Držím palce nech vám to vyjde nabudúce! ;)
@kakatulik 5 testy som mala ..😀 tento tyzden by som mala dostat-nedostat o 4 dni.preto som len skusila ci je tam nejaky duch.ale vajecniky ma bolia uz asi tyzden a aj tlaky mam v podbrusku

@senselinka baby vám sa žije aspon už mate ms ale čo ja??kedy sa jej uráči??
@martinaj