Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@kotatko1232 ahoj, viem o tom, som tu v podstate od mesiaca ako si písala a aj baby ti odpovedali, že si prišla o bábetko. Pýtala som sa Ťa čo si užívala🙂 tak poznám trošku už čo máš za sebou tak preto držím veľmi palčeky🙂
@kotatko1232 a posielam bacilky🙂
@junacik Nic som neuživala nikdy...neberiem ziadne podporovacie lieky na otehotnenie..
iba 2x som skusila pit caj Alchemika ci ako sa vola ale nejako mi nechutil tak som ho nepila...
bud sa podari alebo nie,ale tak chapem tie mamicky co sa snazia dlho....
@kotatko1232 no veď alchemilka je tiež podpora k otehotneniu, aj ja som ho začala a piť a zadarilo sa🙂 tak dúfam, že to potiehnem do konca a držím ti palce🙂
@junacik no to som pocula ze to je nato ale tak som myslela ze som to nepila cca tyzden alebo aj 2 len ze 2x som ochutnala...ci to stacilo??no dufam aj ja 🙂
@kotatko1232 možno niekedy stačí aj málo🙂
@junacik a v ktorom tt by si mala byt??
aktuálne v 7tt, bola som u lekára v 5tt a teraz keď vydržím (v čo dúfam) tak kontrola v 9tt
@kotatko1232 no tieto už vyzeraju dobre 😉 😉 😉
@kotatko1232 aktuálne v 7tt, bola som u lekára v 5tt a teraz keď vydržím (v čo dúfam) tak kontrola v 9tt
@veronika1603 no tak ja nič test biely som to tušila nech ta hnusoba už príde nebaví ma ked zbytočne meškáááááááááá 😖 😠 😠 😠
@butterfly333 dakujem no dufam ze sa to teraz podari..a daj tu testik aj ty
@kotatko1232 moja moj testík?? 😀 😀 😀 ved na nom nič nieje len /,takže mne sa po potrate nezadarilo.No čo už
@kotatko1232 inac robila si zase tu prstovu metodu?
@butterfly333 my sme vcera isli z oravy a z dialnice cca dakde v urovni hlohovca tusim horel les alebo pole.
@dejna20 ano aj včera horelo medzi červeníkom a madunicami a ináč aj my robievame tu prstovu metodu prvý krat čo sme to skušali sa aj zadarilo no v 6tt koniec,teraz sme to tiež pri každom sexe skušali ale asi nič z toho.
@butterfly333 a to co les? Len tak ci dakto fajcil?
@butterfly333 daj si kupel cerv vinko a pod nech mas cez vik. klud s kramami
@dejna20 ano 😀 😀
@dejna20 no tam su fabriky ako faurecia a tak ale asi trava tam horí. no a mne kupel nepomáha ani víno,aj včera som mala dám aj dnes.
@kotatko1232 moja ako to vlastne robis, ze sa muz do teba urobi, ked si pisala, ze on moc nechce? To ho prilahnes? 😂😂😂
@butterfly333 ani mne moc to nepomaha ale tak dobre vino je dobre, nie? 😂
@dejna20 aha tu je cely graf
@dejna20 aj ho pritiahnem ale vecsinou som ja Hore a este aj ja prstami dotlacim 😀 😀😀
ale tak teraz si myslim ze ak sa podarilo tak z toho ze mali sme oslavu a mal trosku vypite a sex sme mali skoro 2h a necitil ci sa spravil alebo nie. 😅 😅 😅 a ja som verila ze ano..
a cize asi ano 🙂
@kotatko1232 tak ty si ina betarka 😜
Tak drzim palce nech to muzik v pokoji rozdycha 😆
@butterfly333 no zaujimave. Nemohla byt ovu az 28.6.?
@dejna20 hahaha. 😀

@kvetinka18 ďakujeme 🙂