Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@butterfly333 si mala do rana radsej pockat nie takto poobede robit testy 🙂 ale nevadi asi nebol ten spravny cas.
@ajana1 dnes dam vínko a do zajtra dufam že príde aj sex dnes bol že spustí ms no nič
@butterfly333 jooooj daj si aj za mna 🙂 By som si veru aj ja dala.
@ajana1 mám také fajnovučke sladučké ríbezlové
@butterfly333 hmm no ja som mala v so pozit ovu test. Dnes pondelok a teplota furt dole
@butterfly333 nevadi...co uz...tak buduci mesiac snad nove babko zahoji ranu na dusi...🙂
@butterfly333 och az sa mi slinky zbiehaju ;) tak ja som si nakupila vina na Slovensku a asi budu uz aj archivne kym ich vypijem ;)
@kotatko1232 ano toto vyzera na pekn dusik drzom palceky🙂
@kudusko dakujem pekne 🙂
@kotatko1232 to vyzera ako kanalik....
@butterfly333 ahoj,mozno sprosta otazka,ale tie srdiecka na grafe to znamena ze ....sex?
@denidi moja kde tam v bojniciach sa dá dobre nie draho najest vieš o niečom???
@simisk ano 😀 😀
@kotatko1232 tieto testy uz vyzeraju lepsie.drzim palce
@butterfly333 sice som tam uz davno nebola,ale paci sa mi na salas Viglaš-tak sa to vola,je to kusok nad kupaliskom Cajka,vyskusajte 😉
v Bojniciach je toho dost,len ja by som ti to skor vedela ukazat,ako napisat,neviem velmi nazvy tych restik,ale tam sa nestratite,ono na namesti,alebo akoby som to nazvala je na kazdom kroku nejaka 🙂
@denidi ahaaa idem si to mrknut 😉
@butterfly333 ahoj ak ti mozem poradit salas viglas nie, male porcie a je tam dost draho .. za salat dat 7,50 ... najlepsie je bud v meridiane, to je ako vyjdes z PD smerom do Bojnic, alebo restauracia square na namesti 🙂
@butterfly333 ostatne restauracie nic moc nato ze su to Bojnice ... byvam blizsko tak v bojniciach sme skoro kazdy vikend.. a restiky stoja za nic...
@dominini tak dakujem ideme tam vlakom nechce sa mi trepat autom tak to pozrieme.
@butterfly333 no vyskusaj, ale ten salas za to nestoji.. vlakom do PD a do Bojnic busom nie? 🙂
@dominini ako sa vola ta restika v Bojniciach,ides do nej dolu po schodoch,na svet ma nemoze napadnut...mna ten salas napadol aj preto,ze je tam krasne,nech vidia uz ked tam idu na vikend a podla mna sa tam da celkom v poho najest,ale ta restika sqare,to mas pravdu,tam fajn varia @butterfly333 skus moja 😉 🙂
@kotatko1232 podla mna je to tam
@blanch12 @martinaj tak baby, referujem ako som slubila. Konzultacia v RF za nami a v septembri skusime native IVF. Pregnyl mam uz doma a modlim sa, aby som ho nikdy nemusela pouzit, ta injekcia ma desi 😀. Inak mi dodali celkom nadej, ze sa to podla nich moze podarit, ze podla vysledkov by malo byt vsetko ok. Tak drzte paluchy, dievcence, po 3 rokoch sa mi uz nechce skusat nove vitaminy 😀.
@butterfly333 ved uvidis sama,mozno tam nakoniec aj budu varit,alebo aspom poradia,kam by ste sa mohli ist najest,popripade jeden den,ak pojdete na cajku sa kupat,tak tam sa prestravujete,je tam kopa stankov,sice su to take polotovary,ale ked sme tam mali stanok,tak som vyprazanemu syru,alebo reznu neodolala,k tomu hranolky,nejaka zeleninka,kecup,tatarka...kalorii ako fras,ale tak vo vode ti fajn vytravi 😀 😀 😀
@mausy21 no ked to lepšie pozriem je tam aj ta druhá

@dejna20 no neviem na 18dc bolo ovu špinenie to bolo 27,6