Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@butterfly333 fuuuuuuuha,tak to si riadna snazilka.Ja s tym mojim jednym 💖 za tyzden,no dobre ked sa zadari a ocinko ma svoj den tak dvomi 💖💖 za tyzden....och joj to veru neotehulkujem.No ale zas takto by som to nezvladala ani ja,sak to je uz ako na pase.
@butterfly333 nooo vidis...tak asi zacneme opät spolu,ale myslim ze u mna pride az v stredu.Aj popijam cervene vinko,ale je mi z neho strasne teplo.
@simisk vieš ja som momentálne doma tak som oddýchnutá a mm má chut stále tak čo narobíme 😀 😀 😀
@kakatulik no ja som začala už včera večer s vínkom dnes sme dali sex a ja popíjam vínko no už mi veru stačí a zajtra by mala príst ked už mám take troška ružové na toaletáku ,No a pojdem si obj VMK.
@butterfly333 sa mas 👍
caute vratili sme sa z chaty a klasika nist, menzes prisiel este o dva dni skor, nastastie ziadne krce ani bolesti brucha sa na chate nekonali 😀 tak sa mozeme snazit odznova
Ahojte babulky snazilky 😀 Tak po dlhsom case som tu zas. Minulý mesiac snazilkovanie nevyslo tak tento mesiac zaciname zas snazilkovat 😀 14teho ma prist ovu tak sa ideme snazit, dufam, ze nam to tentokrat vyjde. Chceli by sme dievcatko, kedze maleho sintra uz doma mame, ale ak sa zadari tak je jedno ci to bude chlapec alebo dievca.
Drzim vsetkym snazilkam palceky nech sa zadari a to brusko dame 😀 😀
My sme boli na dovolenke, krasne mi meskala, taaaaak som sa tesila ale nakoniec prisla. Porevala som si a isla dalej. Ale v sobotu som videla na jednej luke 15 bocianov!!!
@kotatko1232
@butterfly333 takze dnes isla teplotka kusocek hore 37.1 kuk graf

@renimac cyklus v pohode akurat moje lenive vaječníky su problemik, ale to sa podda 🙂 😀