icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

senselinka
12. júl 2016

Inak baby, ktore mate problem s dlhsim spinenim pred MS, fakt odporúčam nasadit pyridoxin.
Odskusala som si to uz druhy cyklus, myslela som, ze ten predtym bol nahoda, ale nie. Dala som si 80 mg B6, predtym som si davala len 20 mg a nic a ked som zvysila, este som bola nasrata, kde je mrchana a ona prisla uplne nacas, ale bez spinenia, uz len krvacanie. Teraz som si objednala tento, nech nemusim brat 4 tbl (mala som balenie, kde bola tbl 20 mg), ale staci jedna, ktora obsahuje 100 mg
http://www.swanson.sk/p/414/vitamín-b6-pyridoxín

gerry22
12. júl 2016

@monilik Dakujem pekne 🙂 tesim sa s tebou 😀 😀 srdecne gratulujem. Dufam, že tento mesiac sa aj nám zadari. 14teho mam mat ovu tak zaciname boj o snazilkovanie 😀 😀 . Prajem ti bezproblemove tehotenstvo , uzivaj si ho ako sa len da a prajem ti zdravucke a krasnucke babo.. ked uz budes vediet pohlavie daj vediet , viem ze si chcela dievcatko tak som zvedava ci vam to vyjde. Ale hlavne nech je zdrave je jedno co to bude 😀

gerry22
12. júl 2016

@kareta21 aj ja v podstate som vo faze snazilkovania takze drzim ti palce nech sa zadari a nestracaj nadej viem je to tazke ale neboj ked to ma prist tak to pride.

A ako sa citis ?. myslis ze ti dojde MS?

kakatulik
12. júl 2016

@senselinka tak to keby som zacala brat ja,tak by moja LF trvala aj 18dni😀

senselinka
12. júl 2016

@kakatulik mne nepredlzila LF, len spinenie odstranila. Spinenie sa neberie ako novy cyklus, uvidime, co dalsi cyklus 😛

kakatulik
12. júl 2016

@senselinka ved viem,ale dievcata ho beru aj na kratku LF,ci? Ja pred ms nespinim. Mne sa to mne sa to hned rozbhne. Spinenie mam skor na konci.😊

kakatulik
12. júl 2016

@butterfly33,aj ja hlasim 1DC.

ajana1
12. júl 2016

@kakatulik tak to bol nakoniec 1 DC 🙂 ved sa mi aj marilo ze si vravela ze cochvila pride. Inak @butterfly33 ty uz mas tiez 1DC alebo sa mrche este neracilo prist?

kakatulik
12. júl 2016

@ajana1 ano,ano. Dobre sa ti marilo. @dejna20 ma1DPO a ja 1DC 😀😀

kakatulik
12. júl 2016

Baby,prave teraz kukam,ze niekde v Nemecku jedna 45 rocna zena ktora mala 5deti,dalsich 8 po narodeni zabila...je mi zle. Ta isto ziadne vitaminy neuzivala...a my sa tu takto oneee. 😣😣😣

renimac
12. júl 2016

@dejna20 podla mna bola 11.7. 😉

dankaajanko
12. júl 2016

ahojte babulky tak dnes je to 8den čo mi mrcha mešká testy negatívne ale príznaky že by mala prísť žiadne ja už tomu fakt nerozumiem ☹

butterfly333
12. júl 2016

@ajana1 no vložku mám už od rána no sem tam trocha krvi no dám ešte vínko nech sa rozbehne.

ajana1
12. júl 2016

@dankaajanko skus si spravit ine testy pripadne zbehnut k lekarovi nech ta pozrie a pripadne da vyvolavacku. Mozno si mala anovulacny cyklus tie sa totizto zvyknu natahovat

kareta21
12. júl 2016

@butterfly333 ja som mala dnes dostat MS, test negativny, tak popijam vinko aby som jej pomohla a rychlejsie prisla 🙂 z 26DC sa mi zmenila na 29DC a dnes som 30DC a ona nikde..

butterfly333
12. júl 2016

@kareta21 ja som bola včera 32dc a dnes už 1dc asi ešte vínko dam, 😀

gerry22
12. júl 2016

@kareta21 Ahoj ja si myslim ze nie je dost bezpecne popijat vinko ak ti este len dnes meska mrcha. Mala by si pockat lebo v niektorych pripadok testy niesu pozitivne zalezi na hladine HCG v krvi. A ked uz teraz popijas vinko a nahodou si tehu tak moze sa stat nastane potrat.

kareta21
12. júl 2016

@butterfly333 tak nazdravie 🙂

kareta21
12. júl 2016

@gerry22 to uz zo zufalstva..mam moje kazdomesacne PMS priznaky, takze myslim, ze u mna tehotenstvo zas raz nic..jeden-dva pohariky hadam ked tak neuskodia

kukurica77
12. júl 2016

@kareta21 kľudne si to vínko v primeranej norme daj...presne o tom to je...ked som bola tehotná,tak som pekne oslavovala,lebo v tom čase som mala narodeniny...teraz si človek dáva na vsetko pozor,priliz sa pozoruje a vela si odopiera a nie a nie otehotniet...aspon u mna je to tak😉 takze smelo jeno 🍷 Na zdravie...mimochodom,pohár červeného vina sj lekár odporúča ...snad sa lepsie zavrta v maternici.drzim palce

matilda72
12. júl 2016

@gerry22 na začiatku tehu nejaký ten jeden pohárik nevadí, pretože bábo ešte nie je naviazané na krvný obeh matky. ja som tiež mala jeden pohár a len som tušila, že som tehu a neškodilo to a moja kamoška má doma dvoch zdravých chlapcov a pri prvom netušila že je tehu a bola na akcii. takže dôležité je aby maminka neholdovala alkoholu a cigaretám počas celého tehu ale ked to mešká pár dní tak pohárik určite neuškodí

dejna20
12. júl 2016

@kakatulik inak co si meram tak minule aj teraz to tiez tak vyzera ako u teba, ze teplota sa dere vyssie aj 2-3 dni. A preto neviem presne urcit dlzku lf

dejna20
12. júl 2016

@senselinka mne sa z pyridoxinu brutal vyhadzala tvar a ani neviem ci sa lf predlzila vtedy 😒 aleja som aj z duphacu bola ako pubis

tinka881
12. júl 2016

@butterfly333 co to citam,ze si 1dc?☹a to sa ti tak hore drzi BT alebo uz klesla?

kakatulik
12. júl 2016

@matilda72 ahoj...ako si uz daleko a ako sa dari?

matilda72
12. júl 2016

@kakatulik ahoj no už pomaličky do piateho mesiaca teraz sme 16+2 cítim sa fajn len občas stresujem viac akoby som mala, dokonca som si kúpila angelsound na počúvanie srdiečka bábetko 😀 a skúšam skoro každý den na chvíľočku 😀 ale musím s tým seknúť nechcem drobca stále rušiť, asi ten prístroj zakopem 😀 no a ideme na morfol sono tak sa tiež bojíme a čakáme na výsledky tripple testou a min. týžden bolo na sone všetko v poriadku tak ako malo tak veríme, že to zlé už máme hádam za sebou. no ja občas sem aj zavítam ako sa vám darí a čítam, že stále snažilkujete 😒 no tak vám želám pevné nervy a posielam trošku tehu bacilkov

gerry22
12. júl 2016

@kareta21 samozrejme ze nemusi uskodit, kazda sme ina no ja by som radcej nepila vino ked si nie som ista ale to je len moj nazor nic viac. Nadej umiera posledna takze hore hlavu, niektore cakaju na babo aj rok dva a zrazu to pride, v tvojom pripade to moze tak byt a nemusi. Drzim palceky nech sa cim skor tesis z tehu 😀

kakatulik
12. júl 2016

@matilda72 jasneee dakujeme! 😉 ...my sme v pohode,aj ked obcas stresujeme...ale popravde,ja za seba...ved to snazilkovanie je take kraaasneeee 😉

Vam nech sa dari,ste zdravucki a pod stromcekom nech sa tesite jeden z druhého a tretieho..... 🙂

gerry22
12. júl 2016

@kareta21 vsimla som si ze mas rocneho chlapceka mimochodom je zlatucky 🙂 kojis ho este alebo nie?

matilda72
12. júl 2016

@kakatulik ja viem že snažilkovanie je krásne 😀 tak si to treba užívať naplno 😉 😉 no ja aj pri tom doppleri stresujem či počujem svoje alebo drobcové srdiečko no asi som si ho kupovať nemala 😀 idem si ho zobrať do práce a zavrem do skrinky 😀 a dakujeme budeme neskutočne šťastný ak na vianoce budeme už traja 😀 a vám sa určite čoskoro podarí 😉 😉