Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@kotatko1232 alebo ak mas ten druhy odfoteny, tak pridaj foto, potesime ta ;)
To preto lebo som mala ovu test ukážkový na 10 DC doteraz som testovala od 11 DC a testy boli vždy negatívne až do ms a posledný cyklus som testovala hneď od 6DC a už 10 DC som mala ovulku tak to preto a ja mávam ms pravidelnú ako hodinky 26 DC
@pepka123 ok tak to skusim a potom preco mi dnes ukazal test taky slaby :-/
baby a co znamena DPO to je den po ??
tym skratkam nerozumiem
@kotatko1232 den po ovu
@matrix87 AHA tak ja mam potom podla aplikacii a hlienu 19dpo
@hopko keď je ovu skor, príde aj MS skôr, ale veď to je v tvojom prípade jedno 😉
A ešte je tu možnosť že by som bola o 4 dni viac podľa jonasovho výpočtu 🙂
@kotatko1232 tak ako vyšiel ten test???
@pepka123 dnes som si nerobilaaa.pockam to toho piatku iden ku gynekologovi.nejdem zvytocne minat peniaze na testiky 🙂
@kotatko1232 to mas riadnu trpezlivost, ja by som nevydrzala tak dlho... ;)
@matrix87 tak bojim sa ze mi zase ukaze takeho slabeho dusika.tak preto radcej pockam ale spekulujem ze si objednam digitalky testik kedze u nas na poste maju tie klasicke a digitalne nemaju ..tak si musim objednat.
@kotatko1232 na poste u vas predavaju tehu testy,,,,?
@kakatulik ??na poste??
@kakatulik jeeej v Lekarniiii nie na poste.hahaha
Babulkyy nekupila by mi nejaka digi testik nenasla by sa dobra dusicka??
@pepka123 ahoj digitalny test si mozem robit aj poobede alebo len rano..
@kotatko1232 mozes si robit aj poobede, ale rano je najviac hcg... ale malo by ti ukazat aj cez den dve ciarky, teda cisla a usmiatu tvar 🙂
@matrix87 ahoj no robila som si ten digi bol tam len - ale ako som ho rozobrala tak pozi sa
vidim tam //

@kotatko1232 jaj, toto je ten drahsi, uz viem... ja som vtedy mala len tie eurove, ci kolko to stoji... len tie pasiky... no, ak je to na inom lepsie vidiet, tak je to fajn, a pockaj do stredy...