Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@renimac Ahoj 😉 môžem Ťa poprosiť nejaký kontakt ? Teraz v piatok mi nový gynekológ odporučil do Brna na konzultáciu
@michellevendero vies co, ja som volala normalne na recepciu, nasla som si Reprofit Brno na nete. A oni mi pridelili MUDr. Vranu. Boli sme velmi spokojni s pristupom aj informaciami, ktore nam dal.
@renimac píšem Ti IP
@dejna20 ja mám AMH 2,87 to je tuším ok tak mi povedali v centre,je to tak??
@butterfly333 tak 2,08 mam len ale hej ze je to ok.
@monilik Ahoj zienka, no som po ovulke... tak uvidime ci sa zadarilo sexik sme tentoraz stihali kazde dva dni aj v rano v den ovu a tiez poobede den po ovu, tak snad motyka vystreli. Tento mesiac to vyjde, verim tomu 🙂
Čo s tou 5 mm sliznicou hm aj to môže byť problém neúspechu a potratov, že sa nemá kde vajko uchytiť
@esminka85 AMH 1,57 a povedali mi, že len IVF s takou nízkou hodnotou, lebo že pôjdem skoro do menopauzy
@michellevendero to je vtipne ako kazdemu hovoria daco ine 🙈🙈🙈
@michellevendero 1,57 nie je vobec malo. Zalezi vsak na veku. Ak mas 25,tak je tn malo v tom zmysle,ze asi skutocne prides skor do menopauzy a plodenie deti nemas odkladat. Nuz ale na min niekolko rokov mas rezervu dobru, zalezi iba od toho kedy sa vajka vykotulaju😀
Nerob si stres. Este by som asi nenechala tlacit do IVF a pokusila sa riesit iny,aktualny problem. Ak teda existuje.
@michellevendero na nizku sliznicu treba pit alchemilku, cervene vino a užívať vit E
@senselinka zlatino a kolko tohwn vit e sa nwdporuca uzivat?

@esminka85 a pozeram ze si tiez z ba. Uz si si vybrala car? Vobec neviem kam ist potom. Trosku sa bojim tej stimulacie ze spuchnem ako zaba a vyhadzem sa ako ropucha 😂