Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@senselinka kolko ma byt mm sliznica? Mne v den po ovu resp to bol den ovu, len vajo uz bolo prasknute nameral, ze 8 mm. Nie je to malo?
@kakatulik mam vysledky z hp aj progac. No co myslis? Jasne ze vsetko ok. Ja uz nicomu nechapem. Posle mi to na mail tak to vykukam ze ako to je.
@dejna20 8 mm je fajn, nizka je okolo 5-6 mm
@senselinka tak ja s tou mojou 10mm by som problem mat nemala. Tak v com to viazne? 😠
@renimac neviem, zlatik... uz asi ozaj len ta karma 😱😛😔😤😮😇
@senselinka karma je zdarma 😀 😀 😀
Ty mas uz len jeden vajcojvod vsak? Ak je ten druhy OK,tak potom uz len bla,bla bla....uz si sa toho asi dost napocuvala...
@kakatulik to bolo asi mne, ze? 🙂 ano, ten mam v poriadku a hej, blablabla 😀 nevadi, ja uz to nejak vnutorne vzdavam... chceme si dat ziadost o adopciu, tak aspon ako taka nadej, ze to dietatko raz budeme mat. A za tie 3 roky, co sa na adopciu caka, sa mozno aj zadari. Ale aspon nebudem stracat dalsi cas.
My začíname snažilkovať cca o 2 týždne 😉 Teraz od 1.DC som začala piť alchemilkový čaj a užívam B+kyselina listová. Pre manžela som kúpila čajík z kotvičníka...
@renimac ja sa kazdej ms tesim,lebo ju vnimam ako novu nadej a cast svojej zenskosti. Skor keby neprisla,teda okrem tohnd jedineho dovodu zelaneho,tak by som bola smutna....zatial to neriesim,ale zasa neviem,ako sa na to budem pozerat o tri roky.
Jajsne nativ. Nemam v tych IVF termhnoch zatial prehlad. 😀
hladam nejake sparingpartnetky na testovanie na relome mesiacov, tak 31.7-1.8 😉 teda s pasie sa otestujem aj 26.7. ale to len preto ze mame s muzom 10e vyrocie, nemyslim zeby mi vtedy nieco ukazalo, ze to bude moc skoro 😀
@senselinka Zuzi, tu alchemilku od kedy a ako piť? U mna to začalo a skončilo biochemickym tehu... mozeme sa ale zacat snazit znova, hcg mam len kusok cez 1, doky povedala, ze maternica je teraz nieco ako "pohnojena", ze je teraz hormonalne nabudena a ze by to mohlo aj hned vyjst... ja mam ale take tusenie, ze to nevyslo, lebo som mala nizku sliznicu... doky to ale potvrdene nemam, je to len moj pocit... poradis prosim ako ju mam pit? dakujem 🙂
@renimac inak co a tyka tej adopcie.. podla mna je to aj super liek na psychiku..clovek tak troku vypne a riesi ine veci.. 🙂 kamoske sa nedarilo 8 rokov mat dietatko a tak poziadali o adopciu ..riesili milion veci okolo toho a teraz maju dve deticky skoro rovnako stare - jedno adoptovane a druhe svoje.. my sa tiez uz snazime tri roky.. umele oplodnenie nam nejak nevonia - aj preto ze sme veriaci a sme si vedomi ze Boh ma s nami urcite nejake plany...aj ked je to tazke.. drzim prsty 🙂

@kakatulik no beriem tuto jednu tbl denne, ci je to dost, to neviem...
http://www.pilulka24.sk/generica-vitamin-e-400-...