Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
...a by si ma nepochopila zle..neodsudzujem za umele oplodnenie.. len my s tym nie sme stotozneni..takze drzim prstiky!! my mame za sebou nejake tie vysetrenia..spermiogram - morfologia zla- ale to bolo skoro pred rokom zevraj to moze byt teraz uz uplne ine..a ja mam malo progesteronu.. kratka lutealna faza a tak..moja doktorka tvrdi ze je to ok a otehotniet sa s tymito vysledkami da len to bude trochu dlhsie trvat 🙂 dohodli sme sa ze to nehchame do septembra tak..ze preda len cez leto su dovolenkya oddych a tak sa nam moze podarit..a ked nie tak v septembri mame naplanovanu laparku na prefuky vajecnikov..
@esminka85 - tiež niektoré ich názory ma neskutočne iritujú...
@kakatulik - teraz v auguste budem mať 32 rokov a odber AMH mi robili 1/2014
@senselinka - to červené víno mi už bude zbytočné, ak fólikul v sobotu praskol ??? V piatok 19 DC mal 23 mm.
@michellevendero cervene vinko je ideal po ovulke 😉
@michellevendero urcite nie, ved kym by sa vajko oplodnilo a zavrtalo, moze prejst 5-10 dni, takze pekne kazdy vecer podporuj rast sliznice a daj si poharik vinka 😉
@michellevendero to mas krasne AMH, IVF urcite nie je treba riesit ja mam 0,40, takze to uz nemam velmi na vyber. Robili ti len vysetrenie na AMH? K tomu by bolo dobre spravit aj FSH, to je taky doplnkovy ukazovatel, ktory lepsie ukaze, ci sa telo blizi k menopauze.
@michellevendero tak tu si myslim,ze mas AMH v pohode.
@esminka85 Prosím Ťa a kde Ti ju idú robiť ? mne v piatok Dr. v nemocke povedal, že nebolo by na škodu urobiť laparoskopiu...
@zuzik_24 Zuzik, ja ju pijem teplu 2x denne, rano a vecer, 1PL na 250-300 ml vody, luhujem tak 12 min, niekedy aj dvadsat, ak sa pri malej zabudnem 😂
Pije sa od MS do ovulky, zacat mozes ale hocikedy. A urcite kup sypanu, nie sackovu
@renimac
@senselinka žienkyyy tak dnes pijeeeeeem 😀 manžel ide do nočnej 🙂
@leelloo Myslím, že to FSH mi brali teraz v pondelok 11.07.2016 na endokrinológii v Ľubochni a bolo okolo 3 aj niečo...povedala som lekárke, že či by mi zvýšila dávku Euthyrox na 75 mg, nakoľko na otehotnenie je dobré mať túto hodnotu FSH 2 - max. 2,5
@kakatulik to si ma veľmi potešila :-*
@michellevendero na zdravie 😉
@kakatulik zlato, kotvicnik som nepila sice, ale pila som vitex jahnaci a poviem ti, mala som co robit 😀 A to ja tiez vypijem a zjem vselico, ale striasalo ma riadne 😅
@renimac Ďakujeeeeeeeem pripíjam aj na Vaše zdravie a čím skôr krásne // jupiiiiiiiiiiii idem si do vinotéky kúpiť ríbezľové a višňové 😀
@senselinka cervene vino sa pije na sliznicu?! uu dobre vediet od stredy sa nadajam aj ja kolko treba 1dcl staci? 😀
@kakatulik tak mi dosli tie vysledky z hp a iba cubrnim. Ten progac mam dokonca tesne nad normou 😨 tak neviem co to ma byt lebo aj estrogen e2 mam tesne nad normou, to sa vobec da, ze aj aj. Ale nic vyznamne zvysene. Este dake shgb je norma do 120 a ja mam 123. A mam tam aj tsh aj t 4. Tsh je tak v strede ale t 4 je tesne nad normou tak neviem. Akoze je to viacmenej ok ale asi ne uplne. A amh mi vyslo oproti 4dc uplne biedne ze 0,8 ci co.
@michellevendero v repromedice..ale nie klasicku laparoskopiu..nakolko ja ju nechcem a aj dr.mi hovori ze je zbytocna...to co mi bude robit je sono SIS
@esminka85 to je ten plyn do vajcovodov ???
@michellevendero podla toho co som si citala je to nejaka tekutina a nasledne nejaka sonda 😄
@senselinka ďakujem Zuzi, idem si ju dnes rovno kúpiť. 🙂
Dnes som síce 8DC, avšak ako si písala, môžem začať hocikedy 🙂
Ďakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 🙂
@esminka85 juuuuuuuuuuuj to by som asi nezvládla, ja mám veľmi nízky prah bolesti ☹ držííím palčeky, až to zvládneš a nech sú výsledky OK :-*
@michellevendero ako dr.mi povedal ze to neboli..vacsina zien ide nasledne do prace..a trva to chvilu..tak si myslim ze to bude ok..a dakujem 😄..stale to je lepsie ako 3 diery v bruchu 😂🙈
@senselinka Vitex jahnaci chuti oproti Kotvicniku ako malinovka.... 😀 🤐 😵
@dejna20 ahaaaa,no ja sa obavam,ze ten moj progesteron je tiez skor vyssi,ale to by aj ku tej dlhej LF pasovalo....nooo mozes mat miernu hyperfunkciu podla tho T4...asi aj u mna to tak bude,lebo TSH je uplne OK....to shgb suvisi so svyseny estrogénom,to mam aj ja tak. Co ti ja viem ci je zle mat viac hormonov? Asi ani nie.....pri zvysenych estrog.je ryziko vseliakych chorob,ale otehu?....fakt neviem.Co som sa docitala na znizenie estrogenu treba kazdy den papat jednu mrkvu,davat si pozor na mlieko asoju a vsetko kde by mohli byt pritomne dalsie rastlinne ci zivocisne estrogeny,co je v dnesnych potravinách neúrekom....
A ci je AMH rozdielne v roznych fazach cyklu netusiiiiim 😔
@zuzik_24 super, ja som 9 DC, takze cakam ovulku, drzim palce 😘
Len niekedy po ovulke vysad, aspon den, dva, ak by sa babo zavrtalo, aby sa vdaka alchemilke maternica nepostarala o vypudenie 😉
Ahojte babulky moje 😍

@luciskooo priznam sa, umele nevonia ani mne, ale hovorim si, ze ak by to bolo Bohu uplne proti srsti, tak by tolkym parom neumoznil mat dietatko touto cestou. Lebo mnohe pary nemaju dietatko ani po 10.IVF. Takze sme si povedali, ze tomu dame sancu, max. 2x (nativ) a ked nic, medzitym poziadame o adopciu. A presne, mozno potom to pride. Neviem. Nemam silu to uz v sebe riesit 🙂. A co mate za sebou vy?