Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@matrix87 no tak to som zvedava aj ja .sestricka mi povedala ze USG mi este nebude robit lebo by nevidel nic ak by som bola tehul..ale asi mi zoberu krv mozno...
lebo pozri co mi jedna baba poslala to je ten test len rozobrani
@kotatko1232 na krvi trvaj,nech zistia ci aspon hcg stupa tak ako ma... a o tyzden znova test 😉
@kotatko1232 no sú tam 😉
@kotatko1232 na digi teste su vzdy dve //. Takto slabe znamena negat.test. Cim je ciarka silnejsia tak zacinaju nabiehat tyzdne. Ale dve su ozaj vzdy.
takze, podla mojho doktora a folikulometrie je vsetko OK, a najlepsi den bol vcera (a manzel samozrejme zaspal skor ako syn) :D
@lenttillka14 tak mozno som mala iba malo HCG v tele preto to bolo take slabsie .
alebo ved uvidim v piatok
@matrix87 a este tento a poslednyyy
@pepka123 co myslis??je to tam ci zase zle vidim??
@pepka123 no ved ja viem, ja sa snazim, ale vzdy som ja ten, co zacina... a minule som uz povedala aj chlapovi, ze ak nechce, staci povedat, ze ja uz tolko aj do tej roboty dakde pojdem... ale povedal, ze nie, ze on chce... tak neviem... vcera som ho teda nechala chciet 😀 ked sa nemal k cinu... hlavne, ze ked je krpec hore, tak by sa stale kdesi len zatvaral a lepil sa po mne, a ked ma moznost tak zaspi...
@kotatko1232 je to tam vidiet (vedela som, ze nevydrzis do piatku 😉 ) len neviem, preco je taka slaba stale...
@matrix87 neviem ani ja..mozno ze mam stale malo hcg ci ako sa to pise ...
cize mozem sa potichucky tesit??
@kotatko1232 roztecene to je ale ja ju tam vidím 🙂
@pepka123 cize mozem sa potichucky tesit??
@kotatko1232 zmen značku testu 🙂
@kotatko1232 asi sa mozes, ale naozaj potichucky ;)
@pepka123 ktory mam skusit?? tento bol women secret
ked som mala pepino tak tam bol pred 2 dnami dusik
@kotatko1232 no ja myslím, že môžeš 🙂 a ešte skús aj inú značku testu možno ukáže silnejšie...skús taký čo sa ocika
@kotatko1232 super sú ClearBlue 🙂
@pepka123 potesila si ma..no som zvedava velmi co mi povie v piatok aj sa bojim ....
dakujem peknee
@kotatko1232 no nemáš za čo 😉 hlavné želám aby dobre silnela čiarka a všetko bolo v poriadku 😉 od teba mám srdiečko? Ďakujem 💜
@pepka123 ano odomna lebo si ma potesila a tu na MK nieje vela takych bab...
este jednu poznam a to je Matrix87 😀
@pepka123 perfektny, uz len toho krpca niekde "odlozit" cez tu vasen 😀
@kotatko1232 dakujem za 💜
@kotatko1232 je tam ale fot to az ked sa ta ružová uplne vpije ;)

@kotatko123 tak to je super... len mi nejde do hlavy,ze po tyzdni meskania ti ukazalo -. Som zvedava co ti povie doktor v piatok...