Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@simisk v to dúfam že to bude v poriadku 🙂
Musim sa s Vami podelit o nadherny #sen, ktory som do rana mala. Isli sme z nejakej promenady a pozerame nad seba, ze co to vo vzduchu lieta - vyzeralo to z dialky ako mensi drak. A pozeram, to #bociany zhadzuju #batolata. Jedno hodili aj mne, bol to blondavy chlapcek, ktory vyzeral uplne rovnako ako moj manzel v detstve, a hovori mi: "Neboj mami, ja pridem, ved sme sa tak dohodli a obaja uz na to cakame. Len vydrz." Tak vydrzim, dietatko moje 🙂.
@aluska2999 neboj sa ako baby píšu maternica sa naťahuje a zväčšuje a robí aj sťahy ako pri menzese, a keď sa v noci zobudíš tak to vnímaš intenzívnejšie lebo ťa nič iné neruší a sústredíš sa len na svoju bolesť. Ak nešpiníš tak sa nemáš čoho obávať, je to normálne, držím palce a hlavne kľud🙂
@renimac krasny sen!nech sa naplní co najskor 😉
@renimac mne pred tým ako som zistili, že som tehu sa mi snívalo, že nadomnou lietali traja dráčikovia, ktorí sa zmenili na bociny a potom ponad mňa preletel jeden bocian a skoro ma zrútil a viem, že som utekala mestom a boli tam všade také vysoké budovi. a to ked sa ti sníva z domami a budovami to znamená že sa tebe tvorí nový život 😀 ale zase v tom sne bola moja švagrina,ktorej som závidela, že je tehu a nechcela som sa sňou stretnúť ale to bolo podľa mňa to , že sme mali také obdobie, že som ju nechcela vidieť a tak ma to trápilo. no ale držím silno palčeky určite to niečo znamená, maličké ti poslalo, znamenie, že sa nemáš báť a ono príde 😀 dušička bábetko si vždy nájde nejakú cestu aj ked občas tŕnistú a neľahkú 🙂
@ignorantka nie je to anovulacia?urcite bola ovulka?
@tinka881 no podla mna urcite ovulacia nebola ...
baby tak ja som sa dnes objednala ku gynekologovi nakolko mi uz meska 4 den a raz mam na teste // a potom zase /a druhu uplne slabucku.cize zajtra okolo 11:00tam idem
@kotatko1232 a rano sprav test a ukaz nam ho😀
@kakatulik uz nemam test aby som zbytocne nerobila ale pojdem kupit 1ks 😂
..no baby a mne sa snivalo dnes, ze som ucila deti na telesnej a jedno male dievcatko nechcelo cvicit a plakalo az nakoniec zdrhlo zo skoly a nemohli sme ju najst..myslim, ze som kricala meno Milica alebo take nejake a nikde..ona ked nechcela cvicit tak sa o nu staral na chosbe starsi brat a jemu usla, ale ja ako ucitelka som za nu bola zodpovedna..no a ked koncila hodina ten brat prisiel za mnou a povedal ze ju nasli pred Prvou pomocou, ze je ok, ale cela uplne mokra...a od vcera vecera spinim ☹ ..takze ten sen mal asi suvis s tym ..nechcem panikarit, ale...ach jaj..
@kotatko1232 ukaz foto testov co si zatial robila. Hlavne klud, aj ja som stresovala, ze pomaly tmavnu
@ignorantka aj podla mna nebola.Ale teraz ti ide hore BT,cize mozno vcera prebehla ovulka.Nemas hlien alebo pichanie?
@kakatulik mne Dr. povedal, že mám začať Duphaston od utorka 16 DC 😠 ...dobre, že som ho nepočúvla, lebo v piatok 19 DC bol dominantný fólikul 23 mm, tak som začala s Duphastonom až od nedele večera 🙂 nasadiť sa má až po ovulke
@michellevendero ved ano,ale blanch12je tehotna. Preto som sa pytala.😀

@dejna20 s AMH to nema nic....teda momentalne,lebo pokial nemas 0,0,tak tam stale nieco je.Asi bude treba pracovat na tom co je. 😀