Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@renimac moja ked žena potrati a znova otehotnie tak už má strach 😱 myslím že to je normálne a dlho som sem nepísala....
@aluska2999 ja som tiez prisla o babo, ale zlatko, narazala som skor na Tvoje statusy este z predoslych for. Cely cas sa takto strachujes, ci si tehu bola alebo nie. Uvolni sa trosku a uvidis, ze prejdu aj tie neprijemne priznaky. Som si ista 😉. Tentokrat to dopadne dobre.
@leelloo
@renimac
@senselinka
2 litre višňového a dva litre ríbezlové 🙈 na zdravieeeee 😂😂😂
@michellevendero ...eeeee nooooo len nie na ex 😀
@aluska2999 ked tak stresujes,co nejdes na pohotovost?a ked citis take pichanie sa ti roztahuje maternica
@kakatulik už mám druhý a na dnes stačí 👌snáď som dobehla zmeškný čas 😂😂😂
@martinaj moja,pokus sa na to nemysliet.ja sa snazim to tiez vypustat z hlavy,aj ked nie vzdy to ide a opakujem si co by mohlo byt a nie je.Nesmieme sa tak zozierat.mysli na to,ze je leto,chodte na dovcu (my pojdeme)a uvidis,ze ked budeme najmenej cakat dockame sa a hlavne do uspesneho konca
@michellevendero ejha, ty si to riadne zhurta zobrala 😀 kde byvas? 😀
@renimac srdiečko skúsim ti veriť teda 😉
@aluska2999 som si ista, a vacsinou mi to pri inych vyjde 😉
@renimac dúfam že bude všetko v poriadku ako vravíš lebo aj predtým mi bolo zle super bude to v poriadku a bum preto tie obavy moja
@renimac Zlatíčko snažím sa dobehnúť stratený čas 😂 kúsok od ZA 😉
@michellevendero asi si spravim vylet 😀
@renimac záleží koľko km to ku mne máš 😂 je feeeeeest dobré 👌 môžeš grckaaaaaať z balkóna 😂😂😂
@michellevendero 😀 😀 😀 😀 😀
@aluska2999 ja som mala pri malej ukrutne bolesti skoro cele tehotenstvo,ale fakt take ze fest som prerevala niekedy celu noc.Ale doky mi dokola opakovala ze vsetko je ok,nech sa nebojim ze tie bolesti su preto ze maternica sa natahuje lebo tam rastie mimi 💖
@monilik ako pokracujes s tehulkovanim? nejake zmeny k lepsiemu? 🙂
@dejna20 nic si z toho nerob. Ani v tej zvieracej rysi to nejde tak lahsko.Len tak na odlahcenie...mojej sestre asi po
+étich rokoch zacala kvokat sliepka.Celi vyteseni jek nasadili 10 vajec a co myslis kolko sa vyklulo? Jedno 😀 ...kuriatko jedinacik 🙂 ...nuz tak jej dalsich sedem adoptovali 😀

@dejna20 tak toto skutocne neviem ci si telo len tak moze mysliet.....skor nie ako ano ci?....hilfeeeee 😀 😀 😀