icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

kakatulik
18. júl 2016

@dejna20 tak toto skutocne neviem ci si telo len tak moze mysliet.....skor nie ako ano ci?....hilfeeeee 😀 😀 😀

ajana1
18. júl 2016

@dejna20 tak to je urcite hypo. Ja som mala donedavna ksicht jak pubertiacka

ajana1
18. júl 2016

@dejna20 a eurothyrox sa berie tiez pri hypo ale ten momentalne nie je na trhu dostupny (teda aspon v Holandsku) preto mam Levothyrox.

aluska2999
18. júl 2016

@renimac moja ked žena potrati a znova otehotnie tak už má strach 😱 myslím že to je normálne a dlho som sem nepísala....

renimac
18. júl 2016

@aluska2999 ja som tiez prisla o babo, ale zlatko, narazala som skor na Tvoje statusy este z predoslych for. Cely cas sa takto strachujes, ci si tehu bola alebo nie. Uvolni sa trosku a uvidis, ze prejdu aj tie neprijemne priznaky. Som si ista 😉. Tentokrat to dopadne dobre.

michellevendero
18. júl 2016

@leelloo
@renimac
@senselinka
2 litre višňového a dva litre ríbezlové 🙈 na zdravieeeee 😂😂😂

dejna20
18. júl 2016

@ajana1 tebe ten liek pomohol aj na pupaky?

kakatulik
18. júl 2016

@michellevendero ...eeeee nooooo len nie na ex 😀

tinka881
18. júl 2016

@aluska2999 ked tak stresujes,co nejdes na pohotovost?a ked citis take pichanie sa ti roztahuje maternica

michellevendero
18. júl 2016

@kakatulik už mám druhý a na dnes stačí 👌snáď som dobehla zmeškný čas 😂😂😂

tinka881
18. júl 2016

@martinaj moja,pokus sa na to nemysliet.ja sa snazim to tiez vypustat z hlavy,aj ked nie vzdy to ide a opakujem si co by mohlo byt a nie je.Nesmieme sa tak zozierat.mysli na to,ze je leto,chodte na dovcu (my pojdeme)a uvidis,ze ked budeme najmenej cakat dockame sa a hlavne do uspesneho konca

ajana1
18. júl 2016

@dejna20 mne prisli na to ze mam rosaceu ale odkedy beriem upravenu davku a davam si jeden krem Tak mam pokoj. Inak mi tiez trochu pomohlo si ako tonikum davat jablcny ocot zmiesany s prevarenou vodou

renimac
18. júl 2016

@michellevendero ejha, ty si to riadne zhurta zobrala 😀 kde byvas? 😀

aluska2999
18. júl 2016

@renimac srdiečko skúsim ti veriť teda 😉

renimac
18. júl 2016

@aluska2999 som si ista, a vacsinou mi to pri inych vyjde 😉

aluska2999
18. júl 2016

@renimac dúfam že bude všetko v poriadku ako vravíš lebo aj predtým mi bolo zle super bude to v poriadku a bum preto tie obavy moja

michellevendero
18. júl 2016

@renimac Zlatíčko snažím sa dobehnúť stratený čas 😂 kúsok od ZA 😉

renimac
18. júl 2016

@michellevendero asi si spravim vylet 😀

michellevendero
18. júl 2016

@renimac záleží koľko km to ku mne máš 😂 je feeeeeest dobré 👌 môžeš grckaaaaaať z balkóna 😂😂😂

renimac
18. júl 2016

@michellevendero 😀 😀 😀 😀 😀

simisk
18. júl 2016

@aluska2999 ja som mala pri malej ukrutne bolesti skoro cele tehotenstvo,ale fakt take ze fest som prerevala niekedy celu noc.Ale doky mi dokola opakovala ze vsetko je ok,nech sa nebojim ze tie bolesti su preto ze maternica sa natahuje lebo tam rastie mimi 💖

renimac
18. júl 2016

@dejna20 tak pozrela som to AMH a bolo 3,5 ng/mol a 24,99 pmol/l.

alexwarring
18. júl 2016

@monilik ako pokracujes s tehulkovanim? nejake zmeny k lepsiemu? 🙂

dejna20
18. júl 2016

@renimac ja mam ze ug/l 😂😂😂 ale to je to iste ako ng asi 😂 mas to pekne.

renimac
18. júl 2016

@dejna20 hej, krasne 😀 a 3 roky sa mordujeme 😀 to je teda tragikomicke 😀

dejna20
18. júl 2016

@ajana1 aha ja som furt vulgaris 😂 na rosaceu som este nedospela. Mne kozmeticka pomaha vcelku lenze vzdy pred kramami som tam kde som bola a stale dokola a vnutorna prixina nejak neodhalena

dejna20
18. júl 2016

@renimac no jo to hej. Ale ked uz nic ine tak este na par cyklov mas vajec dost. Mne uz prihara. Sakra nejako skoro. Co som to za nosnicu? 😂😂😂🐓

renimac
18. júl 2016

@dejna20 no ja taka, ze vajco vypadne, ale asi do nespravnej diery 😀 😀 😀 😀 😀 .

kakatulik
18. júl 2016

@dejna20 nic si z toho nerob. Ani v tej zvieracej rysi to nejde tak lahsko.Len tak na odlahcenie...mojej sestre asi po
+étich rokoch zacala kvokat sliepka.Celi vyteseni jek nasadili 10 vajec a co myslis kolko sa vyklulo? Jedno 😀 ...kuriatko jedinacik 🙂 ...nuz tak jej dalsich sedem adoptovali 😀

dejna20
18. júl 2016

@kakatulik tak dik 😂😂😂
Ale maminym mackam sa dari, tie sa kotia hlava nehlava, chcem ich amh 😺