icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

kakatulik
18. júl 2016

@dejna20 s AMH to nema nic....teda momentalne,lebo pokial nemas 0,0,tak tam stale nieco je.Asi bude treba pracovat na tom co je. 😀

dejna20
18. júl 2016

@kakatulik no hej jasne ze dobre amh nestaci ale je to lespi pocit mat viac, ze maam viac casu.
Ved pracujeme poctivo som 7dpo tak uvidim coskoro ci vydalo

aluska2999
18. júl 2016

@simisk v to dúfam že to bude v poriadku 🙂

renimac
19. júl 2016

Musim sa s Vami podelit o nadherny #sen, ktory som do rana mala. Isli sme z nejakej promenady a pozerame nad seba, ze co to vo vzduchu lieta - vyzeralo to z dialky ako mensi drak. A pozeram, to #bociany zhadzuju #batolata. Jedno hodili aj mne, bol to blondavy chlapcek, ktory vyzeral uplne rovnako ako moj manzel v detstve, a hovori mi: "Neboj mami, ja pridem, ved sme sa tak dohodli a obaja uz na to cakame. Len vydrz." Tak vydrzim, dietatko moje 🙂.

junacik
19. júl 2016

@aluska2999 neboj sa ako baby píšu maternica sa naťahuje a zväčšuje a robí aj sťahy ako pri menzese, a keď sa v noci zobudíš tak to vnímaš intenzívnejšie lebo ťa nič iné neruší a sústredíš sa len na svoju bolesť. Ak nešpiníš tak sa nemáš čoho obávať, je to normálne, držím palce a hlavne kľud🙂

junacik
19. júl 2016

@renimac nádherný sen a držím palce a verím že sa čoskoro stane skutočnosťou, všetko chce svoj čas🙂

kukurica77
19. júl 2016

@renimac krasny sen!nech sa naplní co najskor 😉

matilda72
19. júl 2016

@renimac mne pred tým ako som zistili, že som tehu sa mi snívalo, že nadomnou lietali traja dráčikovia, ktorí sa zmenili na bociny a potom ponad mňa preletel jeden bocian a skoro ma zrútil a viem, že som utekala mestom a boli tam všade také vysoké budovi. a to ked sa ti sníva z domami a budovami to znamená že sa tebe tvorí nový život 😀 ale zase v tom sne bola moja švagrina,ktorej som závidela, že je tehu a nechcela som sa sňou stretnúť ale to bolo podľa mňa to , že sme mali také obdobie, že som ju nechcela vidieť a tak ma to trápilo. no ale držím silno palčeky určite to niečo znamená, maličké ti poslalo, znamenie, že sa nemáš báť a ono príde 😀 dušička bábetko si vždy nájde nejakú cestu aj ked občas tŕnistú a neľahkú 🙂

tinka881
19. júl 2016

@renimac krasny sen, držim tiež palceky, aby sa vam už zadarilo a hlavne do uspesneho konca.Kedy cakas ovulku?

ignorantka
19. júl 2016

Ľajdácky graf z ktorého viem čítať prd, ale či teplota pôjde hocikam ms aj tak príde :( :(

tinka881
19. júl 2016

@ignorantka nie je to anovulacia?urcite bola ovulka?

renimac
19. júl 2016

@tinka881 ja som uz asi ovu mala, merala som sporadicky, ale podla bolesti a ovu bola asi pred 2 dnami.
@matilda72 boli tam aj budovy a domy, nerob mi to 😀

tinka881
19. júl 2016

@renimac takze uz len cakas. mne zas BT nejako blbne, už ani neviem ci bola ovu alebo nie, po ovu to tak vyzeralo a teraz som 6dpo a nejako moc klesa BT.

renimac
19. júl 2016

@tinka881 jop, ale tento mesiac si nadeje nerobim, kedze som ovulovala zo strany bez vajcovodu 😉. Ale ano, zazraky sa deju 😀.

ignorantka
19. júl 2016

@tinka881 no podla mna urcite ovulacia nebola ...

kakatulik
19. júl 2016

@renimac ved hovorim ze o nedlho nam tu budes prezentovat poz. test😀

matilda72
19. júl 2016

@renimac no priprav sa na to čoskoro to určite bude 😀 a možno aj teraz 😉 😉 😉

kotatko1232
19. júl 2016

baby tak ja som sa dnes objednala ku gynekologovi nakolko mi uz meska 4 den a raz mam na teste // a potom zase /a druhu uplne slabucku.cize zajtra okolo 11:00tam idem

kakatulik
19. júl 2016

@kotatko1232 a rano sprav test a ukaz nam ho😀

kotatko1232
19. júl 2016

@kakatulik uz nemam test aby som zbytocne nerobila ale pojdem kupit 1ks 😂

blanch12
19. júl 2016

..no baby a mne sa snivalo dnes, ze som ucila deti na telesnej a jedno male dievcatko nechcelo cvicit a plakalo az nakoniec zdrhlo zo skoly a nemohli sme ju najst..myslim, ze som kricala meno Milica alebo take nejake a nikde..ona ked nechcela cvicit tak sa o nu staral na chosbe starsi brat a jemu usla, ale ja ako ucitelka som za nu bola zodpovedna..no a ked koncila hodina ten brat prisiel za mnou a povedal ze ju nasli pred Prvou pomocou, ze je ok, ale cela uplne mokra...a od vcera vecera spinim ☹ ..takze ten sen mal asi suvis s tym ..nechcem panikarit, ale...ach jaj..

kakatulik
19. júl 2016

@blanch12 jooo,ale ved Milica bola nakoniec OK!
Dali ti Dufasto?

tinka881
19. júl 2016

@blanch12 ked spinis, tak si tehu alebo len necakas mrchu?

tinka881
19. júl 2016

@kotatko1232 ukaz foto testov co si zatial robila. Hlavne klud, aj ja som stresovala, ze pomaly tmavnu

tinka881
19. júl 2016

@ignorantka aj podla mna nebola.Ale teraz ti ide hore BT,cize mozno vcera prebehla ovulka.Nemas hlien alebo pichanie?

renimac
19. júl 2016

@kakatulik @matilda72 joj baby, len nech mate pravdu 😉 ja Vas vsetky potom vybozkavam 😀

kakatulik
19. júl 2016

@renimac berieme ta za slovo😀

tinka881
19. júl 2016

@renimac vybozkavas nas tehu bacilkami....sme dohodnuteeee 🙂

michellevendero
19. júl 2016

@kakatulik mne Dr. povedal, že mám začať Duphaston od utorka 16 DC 😠 ...dobre, že som ho nepočúvla, lebo v piatok 19 DC bol dominantný fólikul 23 mm, tak som začala s Duphastonom až od nedele večera 🙂 nasadiť sa má až po ovulke

kakatulik
19. júl 2016

@michellevendero ved ano,ale blanch12je tehotna. Preto som sa pytala.😀