icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

kakatulik
19. júl 2016

@michellevendero doktori to davaju,ako keby mala kazda rovnaky cyklus.

tinka881
19. júl 2016

@kakatulik blanch je tehu? to by som sla hned na pohotovost, aj ja som hned utekala

kakatulik
19. júl 2016

@tinka881 ano,ca pred16 dnami nam sem davala poz.testik😔

renimac
19. júl 2016

@blanch12 zlatko, chod radsej k lekarovi, pre istotu. Myslim na teba.

tinka881
19. júl 2016

@kakatulik aha, to som tu asi ešte nebola. Drzim jej palce, aby vsetko dobre dopadlo.

michellevendero
19. júl 2016

@kakatulik jj tehuľkám sa dáva buď Duphaston, alebo Utrogestan na udržanie tuším cca do 12-13 tt...a dáva sa od 15-16 DC na pravidelnosť MS...ale môj gynďo dobre vie, že sa snažíme a on mi chce zastaviť ovulkuuu ? 😠 😠 😠

tinka881
19. júl 2016

@michellevendero ja som brala duphaston až po ovulke a 2x sa nam zadarilo. Co som pocula, tak ti neblokuje ovulku, len nemas taky hlien.

michellevendero
19. júl 2016

@tinka881 áno až po ovulke a vidíš zadarilo sa Vám a dva krát 😲 do mňa ho trepe od 16 DC a niiiiiiiiič ☹

tinka881
19. júl 2016

@michellevendero sorryyyy, zle som napisala...brala som ho pred ovulkou.Brala som ho na 15 dc a ovu som mavala na 17-18dc

michellevendero
19. júl 2016

@tinka881 Chodila na sono fólikulometriu, či len ovu testy a bazálnu si merala ?

michellevendero
19. júl 2016

Skúšal niekto používať Crinone gél ??? Inofolic som brala 1-0-1 od 1 DC to je od 27.06.2016 do 15 DC to je do 11.07.2016

matilda72
19. júl 2016

@renimac no to som potom zvedavá či prídeš do KA ma vybozkávať 😉

renimac
19. júl 2016

@tinka881 @michellevendero mne stary gynekolog dal Duphaston od nejakeho 12 DC a ked to zbadal novy, tak ho skoro porazilo. Povedal, ze to mi mohol rovno predpisat antiku. Nazory sa v tomto lisia, ale verim viac tomu sucasnemu 😉. Takze pri snahe o tehu, by som odporucala az po prebehnutej ovulke. Ale to moj laicky nazor 😉.

renimac
19. júl 2016

@matilda72 noo, ak si nenajdem od augusta pracu, tak pojdem k mamine do Dudiniec na nejaky tyzden. To by som mohla mat cestu okolo.

tinka881
19. júl 2016

@michellevendero chodila som na folikumetriu, lebo som brala aj clostil. Aj aj som testovala a merala BT

michellevendero
19. júl 2016

@renimac a práve preto, že mi dával Dufík od 16 DC som teraz mala vnuknutie počkať, či v piatok 19 DC je po ovulke...ahahooo a bol dominantný mal 23 mm 😀 tak v utorok 19:05 h. na 16 DC pichnutý Pregnyl 10 tisíc jednotiek je na mňa asi málo 😀
@tinka881 uvidím akú to bude mať tento cyklus dohru 🙂 nakoľko na mňa Pregnyl nezabral 😀

matilda72
19. júl 2016

@renimac no vidíš tak to máš cestou 😀 alebo si do krupiny spravíš výlet 😉 😉

junacik
19. júl 2016

@kotatko1232 držím palčeky aby ti povedal pozitívnu vec, daj potom vedieť čo je nové a hlavne pozitívne myslenie, už nič netestuj vyčkaj čo povie lekár🙂

renimac
19. júl 2016

@matilda72 alebo 😉 dam vediet 😀

kotatko1232
19. júl 2016

@junacik dakujem pekne.ja vzdy verim a dufam ze mam v brusku bublinku a malinke srdiecko 💕len nech mi to aj doktor potvrdii a budem mat kraaasnu dovolenku.lebo v sobotu odchadzam

matilda72
19. júl 2016

@renimac no ja som doma nikde necestujem iba ak v práci na Cerove 😀

blanch12
19. júl 2016

@kakatulik 🙂 ved na to sa aj ja stale snaxim mysliet🙂...a nedali lebo som nikde nebola.Tu (AT) sa do 12 tyzdna nic neriesi a caka sa..a aj tak mam gynekologa doma..mam par dufikov z predchadzajuceho potratu ☹ ...tak si ich davam...a tak...som 7tt a tak mozne je vsetko 🙂...vo stvrtok som doma a ak dovtedy fazulka vydrzi, tak pojdem k svojmu dr. , tu tak max na pohotovost v krajnom pripade... 🙂...stale vsak niekde vnutri verim, ze faxulka bude ok a problem je inde..🙂

blanch12
19. júl 2016

@renimac dakujem 🙂 :-* ..este pockam..nechcem panikarit..v prvom som sla hnef..pocas utz som pocula ako prestalo bit srdiecko ☹...a este som tyzden cakala ci 'nahodou'...nejaky zazrak sa nestane..v kuse mi brali krv a sledovali hcg az nakoniec som po tyzdni doma..do vane..v noci do vlastnych ruk..no...nikomu to neprajem...a tak som sla rivno po tomto na pohotovost este v noci...tak pre toto vsetko este pockam...a po nemecky neviem ani prd 😀 ...co sa ma stat - stane sa 🙂...len nechcem byt uz z toho tak smutna stale...

kakatulik
19. júl 2016

@blanch12 akoze nevies po nemecky? Ved chodis do nejakej prace a tam rozpravas. V krajnom pripade povies. Gruß Gott,bin in 7. Woche schwanger und habe eine Schmierblutung. 😀
Ale asi by som tiez pockala,ved take mierne spinenie nemoze byt az take hrozne ak to neprejde do krvacania. Ved to uz poznas,nie?

blanch12
19. júl 2016

@kakatulik 😀..jaska, ze chodim, ale hovorim anglicky 🙂...nejake zaklady viem - a diky za info vetu 😀 ...a prave preto, ze to poznam - tak pockam 🙂...ale Dakujeeeem Ti 🙂 :-* ..je super sa tak trochu vykecat ...

luciskooo
19. júl 2016

Dievcata dnes 27 dc..zajtra by mala prist ms..je mi strasne zle, boli ma cely chrbat,cicky nemozem uniest🙂 a hlavu mi ide urvat..snazim sa sama sebe nahovorit tak ako kazdy mesiac ze to nie su pms priznaky..uvidim co z toho bude 🙂

miriamn76
19. júl 2016

@dada7701 ja uz mam 40 a stale skusame. Povedali sme si ze do konca roka tak sa snad podari aj nam ☺

butterfly333
19. júl 2016

@luciskooo držím palce 😊

aluska2999
19. júl 2016

@junacik jeej ty si ma tak upokojila 🙂

simisk
19. júl 2016

@miriamn76 juuu to som rada ze tu niesom sama,ja mam cerstvych 38,a pri tychto babenach 30-tnickach som sa citila uz po zaruke a som sa pytala sama seba ze co ja tu vlastne chcem.Ale moja trenerka,co som k nej chodila cvicit,mala v january tiez 40 a vo february sa jej narodil maly drobec.Len sa furt stresujem ze mam dost rokov.Ale este hadam mam sancu 😉.Drzim palceky nech mas tiez darcek do Vianoc.