Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@kakatulik jj tehuľkám sa dáva buď Duphaston, alebo Utrogestan na udržanie tuším cca do 12-13 tt...a dáva sa od 15-16 DC na pravidelnosť MS...ale môj gynďo dobre vie, že sa snažíme a on mi chce zastaviť ovulkuuu ? 😠 😠 😠
@michellevendero ja som brala duphaston až po ovulke a 2x sa nam zadarilo. Co som pocula, tak ti neblokuje ovulku, len nemas taky hlien.
@tinka881 áno až po ovulke a vidíš zadarilo sa Vám a dva krát 😲 do mňa ho trepe od 16 DC a niiiiiiiiič ☹
@michellevendero sorryyyy, zle som napisala...brala som ho pred ovulkou.Brala som ho na 15 dc a ovu som mavala na 17-18dc
@tinka881 Chodila na sono fólikulometriu, či len ovu testy a bazálnu si merala ?
Skúšal niekto používať Crinone gél ??? Inofolic som brala 1-0-1 od 1 DC to je od 27.06.2016 do 15 DC to je do 11.07.2016
@tinka881 @michellevendero mne stary gynekolog dal Duphaston od nejakeho 12 DC a ked to zbadal novy, tak ho skoro porazilo. Povedal, ze to mi mohol rovno predpisat antiku. Nazory sa v tomto lisia, ale verim viac tomu sucasnemu 😉. Takze pri snahe o tehu, by som odporucala az po prebehnutej ovulke. Ale to moj laicky nazor 😉.
@michellevendero chodila som na folikumetriu, lebo som brala aj clostil. Aj aj som testovala a merala BT
@renimac a práve preto, že mi dával Dufík od 16 DC som teraz mala vnuknutie počkať, či v piatok 19 DC je po ovulke...ahahooo a bol dominantný mal 23 mm 😀 tak v utorok 19:05 h. na 16 DC pichnutý Pregnyl 10 tisíc jednotiek je na mňa asi málo 😀
@tinka881 uvidím akú to bude mať tento cyklus dohru 🙂 nakoľko na mňa Pregnyl nezabral 😀
@kotatko1232 držím palčeky aby ti povedal pozitívnu vec, daj potom vedieť čo je nové a hlavne pozitívne myslenie, už nič netestuj vyčkaj čo povie lekár🙂
@junacik dakujem pekne.ja vzdy verim a dufam ze mam v brusku bublinku a malinke srdiecko 💕len nech mi to aj doktor potvrdii a budem mat kraaasnu dovolenku.lebo v sobotu odchadzam
@kakatulik 🙂 ved na to sa aj ja stale snaxim mysliet🙂...a nedali lebo som nikde nebola.Tu (AT) sa do 12 tyzdna nic neriesi a caka sa..a aj tak mam gynekologa doma..mam par dufikov z predchadzajuceho potratu ☹ ...tak si ich davam...a tak...som 7tt a tak mozne je vsetko 🙂...vo stvrtok som doma a ak dovtedy fazulka vydrzi, tak pojdem k svojmu dr. , tu tak max na pohotovost v krajnom pripade... 🙂...stale vsak niekde vnutri verim, ze faxulka bude ok a problem je inde..🙂
@renimac dakujem 🙂 :-* ..este pockam..nechcem panikarit..v prvom som sla hnef..pocas utz som pocula ako prestalo bit srdiecko ☹...a este som tyzden cakala ci 'nahodou'...nejaky zazrak sa nestane..v kuse mi brali krv a sledovali hcg az nakoniec som po tyzdni doma..do vane..v noci do vlastnych ruk..no...nikomu to neprajem...a tak som sla rivno po tomto na pohotovost este v noci...tak pre toto vsetko este pockam...a po nemecky neviem ani prd 😀 ...co sa ma stat - stane sa 🙂...len nechcem byt uz z toho tak smutna stale...
@blanch12 akoze nevies po nemecky? Ved chodis do nejakej prace a tam rozpravas. V krajnom pripade povies. Gruß Gott,bin in 7. Woche schwanger und habe eine Schmierblutung. 😀
Ale asi by som tiez pockala,ved take mierne spinenie nemoze byt az take hrozne ak to neprejde do krvacania. Ved to uz poznas,nie?
Dievcata dnes 27 dc..zajtra by mala prist ms..je mi strasne zle, boli ma cely chrbat,cicky nemozem uniest🙂 a hlavu mi ide urvat..snazim sa sama sebe nahovorit tak ako kazdy mesiac ze to nie su pms priznaky..uvidim co z toho bude 🙂
@luciskooo držím palce 😊
@junacik jeej ty si ma tak upokojila 🙂
@miriamn76 juuu to som rada ze tu niesom sama,ja mam cerstvych 38,a pri tychto babenach 30-tnickach som sa citila uz po zaruke a som sa pytala sama seba ze co ja tu vlastne chcem.Ale moja trenerka,co som k nej chodila cvicit,mala v january tiez 40 a vo february sa jej narodil maly drobec.Len sa furt stresujem ze mam dost rokov.Ale este hadam mam sancu 😉.Drzim palceky nech mas tiez darcek do Vianoc.

@michellevendero doktori to davaju,ako keby mala kazda rovnaky cyklus.