Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@alexwarring ahoj, no zle mi je ako psovi. S tlakom už lepšie, teraz pre zmenu žalúdok. to aby mi nebolo ľúto že v prvých dvoch teho mi dokopy nič nebolo... No a góóól posledných dvoch týždňov, mm sa mi rehoce vraj rozprávam zo sna... :-O síce mu tvrdím že si vymýšľa, ale chystá sa ma nahrávať... Tak som zvedavá.
@tinka881 myslíš??? Hann ked prídem domov skúsim ovu test... Bolia ma vaječníky od včera...
Ahojte baby, ktorá je už po ovulke a čaká kedy bude môct testovať. ? nechce sa mi čakať samej. Ja som dnes 3DPO, chystám sa testovať až keď budem 9 alebo 10DPO, dúfam, že to vydržím a netestnem skôr 🙂
@ignorantka skus a daj vediet.nepi vela vody.ale test mohol byt pozitivny pred dvoma dnami
@esminka85 tak to som rada , ze sa aspon niekto nasiel aspon nebudem cakat sama. Ty dokonca budes moct skor testovat ako ja. Citis na sebe nejake zmeny?. lebo v podstate tebe ak sa zadarilo tak si vo fáze ked sa vajicko uhniezduje. drzim palce, nech si najdes na teste // ciarocky. 😀
zienky potrebujem radu ak som vcera mala pozitivny ovu test aj dnes, tak sa mam odpichnut od toho dnesneho vysledku vsak? teda ovsem ak nebude pozitivny aj zajtra 😀
@monilik joooj tak som rada, ze sa aspon ten tlak upravil a z toho rozpravania si nic nerob, ja nemusim byt ani tehotna a rozpravam :D
@gerry22 Ahojky ja som asi 5DPO, toto cakanie je asi najhorsie 😀
Ahojte snažilky a tehuľky, skúsim sa vyspovedať tu... trochu sa bojím...
ale, najprv otázka... je možné, aby žena prvý mesiac po potrate mala ovuláciu? alebo neskôr až menštruáciu ako prvú?
pretože 28.5 som mala spontánny potrat .... myslela som, že behom týždňov sa prejaví ovulácia, ale nič... žiaden náznak, čo problém nie je... prvý menzes som dostala 5.7 a som dosť nervózna či ovuláciu vôbec budem mať alebo nebodaj nie... pretože vždy som mávala ovuláciu 3 dni po skončení menzesu... registrovala som ju len vďaka tomu, že som mala dole mokro, pretože som bolesti a pichanie vo vaječníkoch vôbec nemávala ... no menzes skončil 9.5 a stále nič.... tak neviem či už bola a neprejavuje sa alebo sa to posunulo alebo mám anovulačný cyklus ☹
stretli ste sa niektorá s tým? za odpovede ďakujem
@enusamt no ja som po potrate mala ovuláciu presne na 14 den od ms ale to som si robili ovu testy. lebo po potrate my vymizli všetky príznaky ako pms vôbec nič len som mala vlhko a druhá ovu bola na 17dc ono je to všetko rôzne môže byť, že si mala aj anovul. cyklus ale vieš po potrate sa toho v tele veľa zmení a ak sa smiem opýtať v ktorom tt si prišla o bábätko??
@enusamt ja som mala uz v prvom cykle po potrate ovulku a potom ms a potom mi to nabehlo normalne dalej. ono nemusis mat v kazdom cykle tie iste priznaky ze je ovulka. staci ze sa nejak zmenia hladiny hormonov a o ovulke nemusis ani vediet... ak mas strach a chces si byt uplne ista zabehni za dokym a ten ti povie ci vajko dozrieva a ci je pripravene. drzim palce.
@michellevendero po tyzdni ma to prestalo bavit 😀 ale uz som sa modlila aj k Sv. Gabrielovi a Sv. Dominikovi 😀 uz ma tam hore vsetci poznaju 😀
@alexwarring ahoj, veru veru, toto cakanie je nekonecne a najhorsie, clovek je dost vystresovany zo vsetkeho mozneho a este ah na toto musime cakat kym sa dockame tej pozitivnej spravy. Ja som dnes 4DPO, mam pred sebou este 5, 6, dni cakania. Kedy sa chystas testovat? Ja sa uz neviem dockat ci sa zadarilo alebo nie.

@simisk budeme si drzat palceky navzajom dufam ze aj napriek nasmu veku sa nam este podari☺