icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

aluska2999
20. júl 2016

Žienky držte palce radšej pôjdem dnes na pohotovosť nech pozrú fazuľku ☹ už tretí deň mam tupu bolesť pichanie cítim sa všelijako na zvracanie zatiaľ nekrvacam a dúfam že ani nebudem.... Myslite na nás moc sa bojím 😰

luciskooo
20. júl 2016

Dievcence..tak dnes zas raz 1DC..preatavam verit ze sa to niekedy podari.. :(

tinka881
20. júl 2016

@luciskooo treba stale verit,aj ja verim,ze sa nam to raz podari

renimac
20. júl 2016

@luciskooo neprestavaj, ja aj po takmer 3 rokoch verim. Ale vzdy iba do MS 😀 😀 😀 .

tinka881
20. júl 2016

@aluska2999 Neboj sa moja, to pichanie je normalne. Jasne, pre ukludnenie chod na pohotovost,ale pokial nespinis alebo nekrvacas sa nemas coho bat. Len robis zle babatku, ze stresujes, uzivaj si tehotenstvo. Ja som stresovala tak ako ty a potom to tak aj dopadlo. Sa ti roztahuje maternica, preto to pichanie.Drzim palce. A to, že ti je zvracanie je uplne normalne.Neboj sa

luciskooo
20. júl 2016

@renimac hej tiez tak..vcera som bola este plna nadsenia..kedze moje pms priznaky ako cotlivost ba vsetky pachy a natahovanie ma zo vsetkeho sa castom podobaju tehu priznakom..dnes ma moje telo vyviedlo z omylu..tak som si poplakala a tak..

renimac
20. júl 2016

@luciskooo jasne, to uplne poznam. Ale ked skonci MS, znova nadej a tak... pripadam si sice ako skrecok v kolese, co beha dokola bez konca, ale raz snad niekto toto nahananie ukonci 😉. Drzim palce.

luciskooo
20. júl 2016

@renimac skrecok🙂 dobre prirovnanie.. Aj ja drzim prsty tebe 😉

ajana1
20. júl 2016

@aluska2999 radsej zavolaj svojmu lekarovi ako chodit na pohotovost. Ten ti skor bude vediet poradit.

dejna20
20. júl 2016

@gerry22 ja sa nechystam testovat skor ako mi bude meskat. Uz mAm aj trochu spinenie, takze ms nenecha na seba dlho cakat

petkaapalo
20. júl 2016

ahojte. prosim, poradi mi niekto? snazime sa o babatko vyse roka, zatial som nemala ziadne vysetrenia, okrem klasiky u gynekologa a manzel spermiogram-uplne v poriadku... ake vysetrenia ste mali vy, ked sa vam nedarilo? za kazdu radu dakujem.

renimac
20. júl 2016

@petkaapalo ahoj, takze okrem SPG a hormonalneho profilu u mna + folikulometria, reprodukcna imunologia, hystero+laparoskopia, chodila som aj na cinsku medicinu, akupunkturu, aj k fyzio na Mojzisovu metodu. Babo ale zatial nemame.

senselinka
20. júl 2016

@kotatko1232 tak ako si dopadla u Dr.? 😉

petkaapalo
20. júl 2016

@renimac dakujem velmi pekne za odpoved. a tieto vysetrenia ti urobil tvoj gynekolog - teda na jeho podnet, ci niekde inde - nejaka klinika? mam pocit, ze moj gynekolog sa velmi nesnazi... raz mi spravil ultrazvuk, ked som "mala mat" ovulaciu, no nic nevidel...

renimac
20. júl 2016

@petkaapalo HP a folikulometriu mi urobil moj gynekolog, o reprodukcnu som si poziadala sama v centre Dzurilla v NR (su najkomplexnejsi), a ostatne vsetko sama. Ked sme prisli do CAR, zirali co uz mame za sebou 😉. Mam pocit, ze clovek si musi vydupat vsetko sam, inak Ta budu len tlacit liekmi. Ale laparku mi odporucal lekar po 2 rokoch snazenia, ked sa inde pricina nenasla.

petkaapalo
20. júl 2016

@renimac aha, no vravim, moj gynekolog nic, dotez sme sa snazili bez akychkolvek liekov, teda len kyselinu listovu, ale to je len vitamin, ani som nechcela lieky, ani mi ich neponukal, ale ani ziadne vysetrenia... tak vobec neviem ako pokracovat a ci nemam zmenit gynekologa...

renimac
20. júl 2016

@petkaapalo poziadaj ho o dalsie vysetrenia, ze nechces stracat cas. Ak sa nerozhybe, tak potom porozmyslaj nad zmenou lekara. Ale vela veci si vies vybavit aj bez neho. Na tu repro-imuno Ta vie odporucit aj obvodny pri najhorsom.

petkaapalo
20. júl 2016

@renimac dakujem a prajem pekny den.;)

renimac
20. júl 2016

@petkaapalo za malicko a drzim palce 😉

kotatko1232
20. júl 2016

@senselinka na 90% cakam babo 15.8 idem na kontrolu 😉

petkaapalo
20. júl 2016

@renimac jej, a inak drzim palce aj ja tebe.

renimac
20. júl 2016

@kotatko1232 super 🙂

martinaj
20. júl 2016

@kotatko1232 aj ti brali krv? 😊

zuzik_24
20. júl 2016

@simisk ja tiež patrím k tým "postarším" a pokúšame sa 1x... mám kolegynku, ktorá porodila tesne po 40 a je šťastne na materskej teraz... 🙂
určite sa to podarí, kopec žien rodí v našom veku... a nie vždy je to preto, lebo to odkladali... proste nebol správny partner, alebo to proste zdravotne nešlo...
to dáme a potom založíme skupinu "rodíme pred 40-kou" 😀

kudusko
20. júl 2016

@zuzik_24 super dobrý návrh pred ale to už nestíham 😃😂😉

aluska2999
20. júl 2016

@ajana1 sestrička mi kazala ísť tam pretože môj doktor dnes nerobí

gerry22
20. júl 2016

@dejna20 aha chapem, tak daj vediet ci prisla ms alebo nie, ale ja ti prajem nech nedojde a nech si tehulka 🙂

alexwarring
20. júl 2016

@gerry22 Rozmyslala som nad vikendom, ako aj by som pockala do ms, ale som straaasne nedockava

martinaj
20. júl 2016

Ludia bozi 😁 prvy krat vo svojom zivote mam testovaciu ciarku na ovu teste silnejsiu ako kontrolnu 😍

veronika1603
20. júl 2016

@martinaj takze dnes a zajtra sup sup nato a potom sa uz len modlit.drzim palce.....
@aluska2999 moja vsetko to pichanie a podobne veci je ok pokial nespinis ani nic podobne a nemas ani strasne krce....ale pre pokoj na dusi chod nic zato nedas. ..drzim palce