Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
Dievcence..tak dnes zas raz 1DC..preatavam verit ze sa to niekedy podari.. :(
@aluska2999 Neboj sa moja, to pichanie je normalne. Jasne, pre ukludnenie chod na pohotovost,ale pokial nespinis alebo nekrvacas sa nemas coho bat. Len robis zle babatku, ze stresujes, uzivaj si tehotenstvo. Ja som stresovala tak ako ty a potom to tak aj dopadlo. Sa ti roztahuje maternica, preto to pichanie.Drzim palce. A to, že ti je zvracanie je uplne normalne.Neboj sa
@aluska2999 radsej zavolaj svojmu lekarovi ako chodit na pohotovost. Ten ti skor bude vediet poradit.
ahojte. prosim, poradi mi niekto? snazime sa o babatko vyse roka, zatial som nemala ziadne vysetrenia, okrem klasiky u gynekologa a manzel spermiogram-uplne v poriadku... ake vysetrenia ste mali vy, ked sa vam nedarilo? za kazdu radu dakujem.
@petkaapalo ahoj, takze okrem SPG a hormonalneho profilu u mna + folikulometria, reprodukcna imunologia, hystero+laparoskopia, chodila som aj na cinsku medicinu, akupunkturu, aj k fyzio na Mojzisovu metodu. Babo ale zatial nemame.
@kotatko1232 tak ako si dopadla u Dr.? 😉
@renimac dakujem velmi pekne za odpoved. a tieto vysetrenia ti urobil tvoj gynekolog - teda na jeho podnet, ci niekde inde - nejaka klinika? mam pocit, ze moj gynekolog sa velmi nesnazi... raz mi spravil ultrazvuk, ked som "mala mat" ovulaciu, no nic nevidel...
@petkaapalo HP a folikulometriu mi urobil moj gynekolog, o reprodukcnu som si poziadala sama v centre Dzurilla v NR (su najkomplexnejsi), a ostatne vsetko sama. Ked sme prisli do CAR, zirali co uz mame za sebou 😉. Mam pocit, ze clovek si musi vydupat vsetko sam, inak Ta budu len tlacit liekmi. Ale laparku mi odporucal lekar po 2 rokoch snazenia, ked sa inde pricina nenasla.
@renimac aha, no vravim, moj gynekolog nic, dotez sme sa snazili bez akychkolvek liekov, teda len kyselinu listovu, ale to je len vitamin, ani som nechcela lieky, ani mi ich neponukal, ale ani ziadne vysetrenia... tak vobec neviem ako pokracovat a ci nemam zmenit gynekologa...
@petkaapalo poziadaj ho o dalsie vysetrenia, ze nechces stracat cas. Ak sa nerozhybe, tak potom porozmyslaj nad zmenou lekara. Ale vela veci si vies vybavit aj bez neho. Na tu repro-imuno Ta vie odporucit aj obvodny pri najhorsom.
@renimac dakujem a prajem pekny den.;)
@petkaapalo za malicko a drzim palce 😉
@senselinka na 90% cakam babo 15.8 idem na kontrolu 😉
@renimac jej, a inak drzim palce aj ja tebe.
@kotatko1232 super 🙂
@kotatko1232 aj ti brali krv? 😊
@simisk ja tiež patrím k tým "postarším" a pokúšame sa 1x... mám kolegynku, ktorá porodila tesne po 40 a je šťastne na materskej teraz... 🙂
určite sa to podarí, kopec žien rodí v našom veku... a nie vždy je to preto, lebo to odkladali... proste nebol správny partner, alebo to proste zdravotne nešlo...
to dáme a potom založíme skupinu "rodíme pred 40-kou" 😀
@ajana1 sestrička mi kazala ísť tam pretože môj doktor dnes nerobí
@gerry22 Rozmyslala som nad vikendom, ako aj by som pockala do ms, ale som straaasne nedockava
@martinaj takze dnes a zajtra sup sup nato a potom sa uz len modlit.drzim palce.....
@aluska2999 moja vsetko to pichanie a podobne veci je ok pokial nespinis ani nic podobne a nemas ani strasne krce....ale pre pokoj na dusi chod nic zato nedas. ..drzim palce

Žienky držte palce radšej pôjdem dnes na pohotovosť nech pozrú fazuľku ☹ už tretí deň mam tupu bolesť pichanie cítim sa všelijako na zvracanie zatiaľ nekrvacam a dúfam že ani nebudem.... Myslite na nás moc sa bojím 😰