Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@alexwarring no ty by si uz mohla v podstate testovat lebo budes 9 alebo 10 DPO, tak drzim prsteky s celej sily. nech si najdes 2 ciarocky. 😀 😀 potom daj vediet, budem mysliet na teba 🙂 🙂
@renimac 3 roky? jaaaaaj, tak to ja by som bola na prášky, cvokár by bol mojim druhým partnerom 😀
my sme snažilkovali len druhý cyklus a na druhý sa zadarilo... žiaľ, skončilo to skôr ako začalo... biochemické tehu... ale tak ideme na to znova, že môžme, tak cupy lupy do chalupy, vajko oplodniť 😀
si z BA?
@martinaj nie este.ale povedal ze sliznica sa pekne zvecsuje
@kotatko1232 sranda, ze kazdy doki ma ine postupy, moj by urco zobral krv. lebo sliznica sa moze aj pred menstr. zvacsovat, nie?
Ahojte tak sme zatiaľ v poriadku máme 15mm a som 8+4tt o týždeň je menšie 🙂 bola tá doktorka čo mi v apríli robila čistenie bola nepríjemna že zase som tehotná ☹ tak hnusný ľudia niektorí ☹ a môj gynekológ povedal ze je rád že som znovu. .. Hrozne mi pokazila náladu... Pichli mi nospu kludovy režim no neviem pri mojej sibalke ☹
@gerry22 urcite sa podelim ci uz o pozitivny 😝 alebo negativny vysledok ☹ ale dufam skor v ten prvy :D
@martinaj krasne ovu // kolko si dc?
@butterfly333 @martinaj ahojte baby, myslim na Vas a prajem Vam nech sa Vam coskoro podarí coskoro opat otehotniet
@gurags dakujeeem velmi pekne snád sa nám podarí čo najskor. 🙂 🙂 🙂
@dejna20 ale povedal ze tam videl aj malu bublinku len este srdiecko nebolo vidiet 😉
@kotatko1232 gestacny vak ci uz aj plod? A to kolko ti meska ms?
@aluska2999 super 😀 ty si mala asi ovulku neskor podla tych slabsich testov na zaciatku, tak asi ani neni mensie, len rata to podla ms. Tak uz klidek jo? 😀
@dejna20 Gestacny Vak 🙂 6den skoro tyzden mi meska 🙂
@kotatko1232 prajem vsetko len to dobreee! nech to takto pekne pokracuje 🙂
@alexwarring ja by som tiez radsej prijala ten prvy vysledok a tebe prajem len ten prvy vysledok. 😀 😀 Dnes som mala take zvlastne pocity v podbrusku a mala som aj pobolievanie. Tak hadam je to naznak tehu... 🙂
@ignorantka dakujem velmi pekne ..no teraz verim ze sa to podari az do uplneho konca a takto budete aj vy postupne pribudat.a davat foto ultrazvuku 🙂
@gerry22 ja to mam od zaciatku take divne pocity a pobolievanie.verim ze sa ti to uz podariloo.🙂

@martinaj no vidiiis,super😃