Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@kotatko1232 tak psychycky som vyrovnana a vies nie je to take ze chceme silou mocou aby sa hned zadarilo ak nam to nevyjde tento mesiac tak urcite do konca roka sa zadari. 😀 ty si na tom ako , prepac ak som sa ta na to uz pytala, nemam uz prehlad s kym co pisem lebo robim vela veci naraz. 😀 😝
@gerry22 no tak to bolo aj umna ze nie na silu ak sa podatri budem sa tesit.
no dnes som bola u dokyho a povedal mi ze to vyzera slubne ze videl gastacny vak alebo ako sa to vola 😀
@gerry22 @kotatko1232 zeny, ake divne pocity?
@alexwarring tlaky v podbrusku ako keby som mala MS ale to mam uz dlhsie.a ked som hladna je mi tak divne az skoro zle .a sem tam ma pichne v prsiach a bolia dost
@butterfly333 13dc 😊
Dakujem vam baby, snad by to mohlo vyjst 😊😆😍 vcera by som mala TP 😔
@kotatko1232 neboj zadari sa , ak budeme tak naladane tak myslim ze to vyjde, clovek si aj niekedy sam vyvolava tie negativne situacie v zivote....ak nie teraz tak nabuduce, presne ako je tato diskusia zalozena do septembra to brusko dameeeee 😀
@zuzik_24 Zuzanka, na to pondelkove stretko sa chystam aj ja, tak ak mas cas, urcite sa pridaj 😉
@alexwarring napriklad pobolievanie v brusku, ale take ine pocity napriklad ako steklenie v podbrusku , divny pocit taky pri srdiecku , ja to tak napriklad mam teraz, ale to pri srdiecku je take ze juuj mozno sa zadarilo a bude babo. 😀 😀 kazda sme ina kazda vie na sebe spoznat taketo zmeny.
@kotatko1232 @gerry22 to s tymi tlakmi ako pri ms badam na sebe aj ja uz od ovu ale len take jemnulink a nie je to citit stale, oficialne mam 9 dni do MS a nezvyknem to tak skoro citit, ale inak necitim nic ine az na to, ze ma od ovu niekolko dni pichalo vo vajecnikoch este aj dnes ci vcera to bolo tusim, ta som si hovorila, ze hadam vajko putuje tam kam ma, aby bolo z toho pekne babo 🙂
@alexwarring noo verim tomu ze aaano ide tam kde maa.a inak aj viac na wc chodim 🙂
@alexwarring pocas ovulky toto pichanie zvykne byt pobolievanie ako prichod ms a pocas uhniezdovania tak isto. Ja som 10 dni pred MS , tak som zvedava, ci dojde alebo nie. Tiez mam momentalne taketo pocity , naliate mam prsia a mierne pobolievanie v podbrusku. Zle mi nie je , ale zacinam mat chut na sladke co predtym som si sladkost dala mozno raz za dva tyzdne,,,tak kto vie ako dopadnem. 😝
@kotatko1232 presne aj ja tak isto, casta navsteva wcka, bolesti aj v krizoch. tak dufajm ze tieto priznaky su pre nas pozitivne a tento mesiac to mozno dame to brusko 😝
@gerry22 ja mam prvy cisarsky pri malej a strasne ma jazva svrby z vnutra uff
@kotatko1232 toto iste mala moja svagrina ked cakal druhe babo a este ani o tom nevedela. taaak vela stasita 🙂
@gerry22 jeej super 🙂 potesila si ma
@gerry22 @kotatko1232 no aj krize obcas pobolia, ked dlhsie stojim, to v den ovu som myslela, ze umrem tak ma pichalo do vajecnikov a mi to strieľalo az do krizov, brutal, plakat od bolesti som chcela chvilami... a to wc no ja tiez dnes nejako casto a to som ani tak vela nepila, a prsia, tie tiez mam plnsie akoby sa blizila ms, ale nevyzera to vobec tak, ze by mala prist skor
@alexwarring noo nechaj sa prekvapit v den MS alebo nieco po nej
Dievčatá prosím poradte, s manželom sme sa po prvý krát pokúsili o bábo dva dni pred očakávanou MS, najskôr si vravím, že keď to nieje počas ovulácie asi z toho nič nebude. Ale teraz mi dva dni MS meškala a je akosi mimoriadne slabá až žiadna....máte niektorá skúsenosti? 🙂 ďakujem
@peta_25 pocula som ze dobre je aj posledny den Ms
@kotatko1232 aj ja som o tom počula
🙂
@gerry22 @alexwarring @kotatko1213 inak baby ja som to tiez vedela este skor ako test ukazal pozitivny vysledok. Este som ako krava rozoberala digitalny teplomer lebo mi ukazal ze tehu nie som aj ked ja som vedela opak. O dva tyzdne neskor po dovolenke som mala zrazu 3+ takze ak mate silny vnutorny pocit Tak to na 98 percent vyslo
@peta_25 my sme s manzelom takto prisli k obom setickam 🙂 par dni pred menzes a namiesto krvacania len take niekolkodnove spinenie... Drzim palce 🙂
@alicazazrakova waw napriek tomu že to obaja chceme mám z toho také vnútorné mravčanie :D keď som sa dnes zobudila a MS stále nikde núti ma to nad tým stále viac a viac uvažovať :D budem musieť počkať a spraviť si test....manžel sa len smeje že to by bola aká náhoda, že by nám to vyšlo na prvý šup :D :D :D
@ajana1 no ten pocit som mala aj ja.a vcera som bola u doktora ☺a som zvedava ked pojdem buduci mesiac na kontrolu

@martinaj waw drzim palceky tak sup suuuup.