Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@kotatko1232 tak tusim to lepsie znasa ako minule. Uvidis si na tu myslienku zvykne a bude dobre. Kam idete na dovcu? Niekam k moru ci tu na svk?
@kotatko1232 verim a prajem ti aby bolo vsetko dobre. Inac prajem krasnu dovolenku, uzite si to s manzelom 🙂
@dejna20 do budapesti ☺
@dejna20 a asi aj do Tatier
@peta_25 moja znama 2 dni po MS
@gerry22 ani ja sa na ne nespolieham. Moje telo je podla mna zmatene... aj dnes v praci som sa z dverami buchla z boku do brucha (uz mam aj modrinu) a chvilu na to som dostala slabe menstruacne krce a trvali niekolko hodin, chapes?? ja vobec
ahojte.... tak nakoniec som tú ovuláciu dostala deň na to, ako som toto napísala 🙂 akurát, že to bolo zaujímavé, že mi prišla s tým najväčším riedkym mokrom ako keby vrchol ... ale to už nevadí.. hlavné je, že mám istotu, že aj po tejto stránke fungujem 🙂 teraz len čakať ako sa to prejaví na budúce... a či 🤐 😎
@matilda72 tak srdiečko prestalo biť cca 8+1 a spontánny potrat bol 10+4
@alexwarring telo je zmatene na zaklade nasej psychiky, preto aj tak reaguje. Ja tiez som tak zvlastne naladena ze sa kontrolujem a dokonca davam pozor aby sa mali nejak neudrel do brucha alebo nejak neublizil. Nechapem tomu preco to tak je. Manzel je som nou tak naladeny a kontroluje ma , ako keby som bola tehu... 😀 😀 Ja som sa aj poucila z minuleho mesiaca, ked som sa strasne kontrolovala zacala som mat normalne priznaky ako tehu a dokonca som aj zvracala. Bola som vytesena ze sa nam zadarilo, aj manzel si myslel dokonca aj moja svokra mi povedala ci nie som tehotna ked aj zvraciam atd. No a nakoniec prislo sklamanie lebo sa nezadarilo.
baby dnes som bola k dr. ta mi dala lieky progrestone , infolic mate s tim skusenosti dakujem
@gerry22 presne že take priznaky bolesti prs a podbrusku a zle bolo a nic
@marcopollo no a to bola ta nasa psychika, lebo sme to velmi chceli. Tak tento mesiac sa vobec nesledujem a nezaoberam sa tym tak ako minuli mesiac. Urcite to nie je dobre... A tak nic tym nezmenime ked sa budeme takto sleovat
😀 😀
@gerry22 určite nechať tak . berieš aj niejake lieky na hormony hore som napisala ake mam brať nemaš stim skusenosť
@marcopollo ja akurat tak beriem kyselinu listovu, tie tabletky ktore ti predpisal lekat,nepoznam ale tu dievcata spominali presne tieto lieky. tak skus sa popýtat
@gerry22 tieto inofolic alebo ine ,a upravilo ti ms
@marcopollo daj si do fora inofolic, najde ti toho strasne vela, je tu dost tem o tom
@marcopollo u mna inofolic super 😊
@marcopollo nie nie , ja beries on jamesona cistu kyselinu listovu a sice je tam aj B6 , to som kupila na volny predaj a berie sa to 3 mesiace pred planovanym otehotnenim a potom 3 mesiace pocas tehotenstva. Je to len pre zdravi vyvoj dietata
@marcopollo aHOJ MNE SA MS UPRAVILA ASPON MINULY MESIAC MI PRISLA NA DEN PRESNE S TO JA SOM MAVALA36 DNOVY CYKLUS
@mojezlate rozklikni si jej profil a uvidis, ze tie deti ma len dve... tiez mi ukazuje sest deti a man len jedno, bohužiaľ, zvysne mame v nebi
Ale, uprimne, ak by aj chcela sieste dieta, je na tom nieco zle??? Mat velku rodinu je ten najkrajsi dar, aky si clovek moze priat
@senselinka to ja mám tiež potom 7detí žial 5v nebíčku. 😒
@senselinka nie nieje to zle prave naopak kazda opovrhuje skoro tym ze chce mat zena viac deti ale moj nazor je že každá má tolko kolko chce pokial sa dokáže one postarat
@senselinka a je mi luto ze mas deticky v nebicku aj ja mam jedno
@butterfly333 a ako to vlastne zvladas ja mam jedno ale uz je tomu 8rokov ale ako by to bolo dnes nezmieryla som sa stym je to moj anjelicek straznicek
@mojezlate no zo začiatku to bolo tažke velmi lebo to bolo aj v 22tt aj v 13 tt atd no človek sa s tým musí nejak vysporiadat. Príroda to tak zariadila asi vie prečo. No ide sa dalej verím že sa podarí ešte jedno.

caute skupinka. pridavam sa. dieta nemam, ale snazime sa 3 mesiac. 4 mesiace berem inofolic 2x sacky. tento mesiac len same negativne OVU testy. meranie teploty u mna nefunguje. ja by som uz tiez v roku 2017 chcela drzat svoje mimco, ale kazdy mesiac prepadam panike viac.
samozrejme problemy su. anovulacne cykly, nadvaha, mozno aj PCO, menstruacia bez liekovej intervencie vobec nepride. CELE ZLE
ale na prehliadkach a v testoch vyzera vsetk odobre a v norme........ ☹